Bir fikir...?

Mihranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
122
0
26
Ankara
Hanımlar merhaba. Ayrıntıya girmeden direkt olayı anlatıyorum,kusuruma bakmayın..
bundan 5 yıl önce kısmi olarak tanıdığım biri vardı. biraz ün sahibi kendi çevresinde, birkaç defa televizyona çıkmış bir insan.
burda tanınmaması için uğraştığı şeyi söylemek istemiyorum, klarnet ile ilgili diyelim mesela.
o sıralar arkadaş listesindeydim fotoğraflarını vs hep ezberlerdim, hep baktım, hep izledim onu. Uzaktan hoşlandım diyebiliriz.
Sonra 5 yıl geçti, ben bu 5 yıl içerisinde profili kapattım biraz soyutlandım tabi her şeyden ve onu da unutmuştum.
Sonra arkadaşımla bi akşam bi etkinliğe katıldım, program arasında o çıktı sahneye..
gözlerim doldu neden böyle oldum bilmiyorum, çenesinden yanaklarına kadar nasıl dolu dolu gözlerle izlediğimi anlatamam kızlar..
sonra xxxxxx'dan bir profil açtım, direk takip ettim onu. oradan konuştuk ama hoşlandığımı söylemedim tabi ki tebrik ettim vs..
iyi ki söylememişim çünkü biraz profilini kurcalayınca sevgilisi olduğunu öğrendim.
bi yandan mutluyum Allah'ım iyi ki karşıma çıkardı dünya gözüyle gördüm onu diye..
bi yandan içim beni tüketiyo işte.. içimde nasıl bi masumluk,saflık besliyorum ona tasvir edemiyorum..
hislerimi söylememekte kararlıyım da, sevgilisi varken hayatta böyle birşeyi kendime yakıştıramam.
sevgilisinin yerine koyuyorum kendimi, Allah'tan korkum var en başında, aralarına giremem.
Ama gelin görün ki , içimde başlayan hoşlantı Züleyha'nın Yusuf'a aşkına döndü şimdi..
Rüyalar mı görmüyorum, secdelerde dua mı etmiyorum tekrar görebilmek için..
Ama kendimi bir türlü çekemiyorum ondan..
Kızlar yardım edin bana çıkmazdayım.. Kendime hakim olmamı sağlayın bana.. yardımcı olun lütfen..
Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleme:
hem duygularımı söylememekte kararlıyım diyosun, hem sevgilisi var diyosun, beş yıl diyosun:26:
çıkmaz bi durum, ne tavsiye verebilirim ki şimdilik unut diyene kadar:50:
şimdilik diyorum, çünkü yarın bi gün ne olacağı belli olmaz, sen gene de umudunu kaybetme diyebilirim, Allahtan umut kesilmez:6:

Ben anladım kimden bahsettiğini :34: ama kendini üzmen bir fayda getirmez sana. Bahsettiğin kişi ile olabilmen belki bir gün gerçek olur bu bilinmez
Ama sana sadece şunu söyleyebilirim ki; bazen insanlara erişemediğimiz için onları iç dünyamız da başka bir profile büründürürüz. Halbuki gerçekte hiçde öyle değiller.
İçinde ki duygu çok yoğun, kendine eziyet etme. Tevekkül et...
Umarım senin şu sevgin bir gün yok olup gitmeye mahkum olmaz. Takip etme, kendini başka şeylere yönlendir.

hem duygularımı söylememekte kararlıyım diyosun, hem sevgilisi var diyosun, beş yıl diyosun:26:
çıkmaz bi durum, ne tavsiye verebilirim ki şimdilik unut diyene kadar:50:
şimdilik diyorum, çünkü yarın bi gün ne olacağı belli olmaz, sen gene de umudunu kaybetme diyebilirim, Allahtan umut kesilmez:6:

Ben de hep böyle söylüyorum kendime.. Unut diyorum,sevgilisi var,5 yıl zaten unutmuşsun ne güzel diyorum.
Ama aklıma geldikçe altüst oluyorum, gözlerim doluyo hemen.
Allah'ım beni mi sınıyo acaba,imtihan mı diyip duruyorum..

Bende Matt Damon'a ayni seyleri duyuyorum ama soyleyemiyorum. Adam evli :1:

:D arkadaşım bir yandan kenan imirzalıoğlu diye de bir gerçek var ama ona bu yönde duygular beslemedim işte:))) ona beğenmek diyelim sadece:):))
benim dediğim şeyin içi beni yakar, dışı başkasını.. Hay alllahım çekecek çilem mi varmış nedir:)

Ben anladım kimden bahsettiğini :34: ama kendini üzmen bir fayda getirmez sana. Bahsettiğin kişi ile olabilmen belki bir gün gerçek olur bu bilinmez
Ama sana sadece şunu söyleyebilirim ki; bazen insanlara erişemediğimiz için onları iç dünyamız da başka bir profile büründürürüz. Halbuki gerçekte hiçde öyle değiller.
İçinde ki duygu çok yoğun, kendine eziyet etme. Tevekkül et...
Umarım senin şu sevgin bir gün yok olup gitmeye mahkum olmaz. Takip etme, kendini başka şeylere yönlendir.

ne güzel demişsiniz öyle.. bunları duydukça sabredebiliyorum.. belki hayırlı olsaydı bu 5 yıl içinde karşıma çıkardı diyorum.. Allah razı olsun.

seni anliyorum ask cok guzel bi sey.ama...... bence o senin olmadigi icin sana bu kadar kiymetli geliyor.belki taniyinca cok cok yanildigini gorruceksin.hem bi laf var yuva yikanin yuvasi da olmaz.evli olmasalar da sonucda sevgililer.belki de bigun ayrilcaklar ama bu senin yuzunden olasin.sen her seyi hayatin akisina birak bence kismetse eyer o gelir kendisi seni bulur.
kolay bi konu diyil tabi....Allah yardimcin olsun!

:D arkadaşım bir yandan kenan imirzalıoğlu diye de bir gerçek var ama ona bu yönde duygular beslemedim işte:))) ona beğenmek diyelim sadece:):))
benim dediğim şeyin içi beni yakar, dışı başkasını.. Hay alllahım çekecek çilem mi varmış nedir:)

:1: Ya yok ciddi ciddi her filmini uc-dort kere seyretmisimdir. Ekrana yapisiyorum, kendimden geciyorum o baska birsey :5:. Ben onu biraktim ama mutlu olsun yeter. Zaten cocugu da varmis. Evli ve cocuklu erkeklere bakmiyorum. :1:

Sana gelince aslinda ayni sey farkinda degilsin. Zaman dilimin fazla oldugu icin takinti olmus sende ve asik oldun sevdin saniyorsun. Baska erkeklerle zaman gecirmeye ne dersin.

söylememekte kararlı olman pek bişe ifade etmiyo, söylesen de adam sallamayacak zaten

sen unutmaya bak

5 yıl önce tanıdığım bırı vardı dıyorsun, yanı hoşlandın ama bı ılışkı yaşamadınız değıl mı..
Temmuz da açtığın konuda 5 yıllık ılışkım var evlılığı düşünüyoruz yazmışsında, ıkısı farklı adamlar değıl mı?
Yanı doğru anladıysam bır zamanlar cıddı olduğun bı ılışkın varken bu adamdan hoşlanıyordun?

5 yıl önce tanıdığım bırı vardı dıyorsun, yanı hoşlandın ama bı ılışkı yaşamadınız değıl mı..
Temmuz da açtığın konuda 5 yıllık ılışkım var evlılığı düşünüyoruz yazmışsında, ıkısı farklı adamlar değıl mı?
Yanı doğru anladıysam bır zamanlar cıddı olduğun bı ılışkın varken bu adamdan hoşlanıyordun?

gözünden de hiçbir şey kaçmıyo canım yaa:ssz:

seni anliyorum ask cok guzel bi sey.ama...... bence o senin olmadigi icin sana bu kadar kiymetli geliyor.belki taniyinca cok cok yanildigini gorruceksin.hem bi laf var yuva yikanin yuvasi da olmaz.evli olmasalar da sonucda sevgililer.belki de bigun ayrilcaklar ama bu senin yuzunden olasin.sen her seyi hayatin akisina birak bence kismetse eyer o gelir kendisi seni bulur.
kolay bi konu diyil tabi....Allah yardimcin olsun!

evet ben de konuda yazdım zaten kendimi sevgilisinin yerine koyarak empati yapıyorum ve hayatta böyle bir şeye kalkışmam, kendime yakıştırmam dediğim gibi.
Benim şuan kendimi tutmam gereken yer, kendi hislerim.. Kendime unutturup,kabullenmem gerekiyor, ama insan gerçekten uzaktan sevince gözünde onu mükemmelleştiriyo ve iş böyle çıkılmaz hale giriyor işte.. o yüzden dua ediyorum sık sık, Allahım gözümü aç,bana kuvvet ver diyorum.

:1: Ya yok ciddi ciddi her filmini uc-dort kere seyretmisimdir. Ekrana yapisiyorum, kendimden geciyorum o baska birsey :5:. Ben onu biraktim ama mutlu olsun yeter. Zaten cocugu da varmis. Evli ve cocuklu erkeklere bakmiyorum. :1:

Sana gelince aslinda ayni sey farkinda degilsin. Zaman dilimin fazla oldugu icin takinti olmus sende ve asik oldun sevdin saniyorsun. Baska erkeklerle zaman gecirmeye ne dersin.

:))))) okurken gülümsedim:) evli ve çocukluysa en yakın sapaktan sapıyoruz.. kendimi de katarsam sevgilisi varsa uzaktan uzaktan bakmakla yetiniyoruz işte:)
takıntı oldu sanırım dediğin gibi, ya da gözümde mükemmelliştirdim hislerim yüzünden..
şuanlık bi ilişki düşünmüyorum.. daha doğrusu artık kalbimi aklımı iyice kurtarmak istiyorum en önce.

Kısmen yanlış anlamışsın canım evet. Ben o konuları çoktan hayatımdan çıkardığım için farkında bile değilim durduklarından,şimdi düzenledim.
4,buçuk nerdeyse 5 yıl diyelim biriyle zamanımı geçirdim, ciddi olduğunu evleniceğimizi bile düşünmeye başladığım biriyle.
Profili kapatma olayım 5 yıl önce eski sevgilim yüzündendi. 5 yıl bu sebeple internette bir üyeliğim yoktu paylaşım sitelerinde.
Aramızdaki sorunlar hakkında konular açmıştım, daha sonra kendimi toparladım, ayrıldım ve bitti.
Sonraki zamanda da arkadaşımla etkinliğe katıldım ve onu o etkinlikte gördüm, şuan da anlattığım kişi bu zaten.
ama ikisini aynı anda hayatta idare etmedim. öyle bi kişiliğim yok çok şükür.

Back
X