bir fikre bilen birinin yardimina ihtiyacım var :(

ufuKubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
6
2
3
Rize
Konuya nasıl başlayacağım hiç bir fikrim yok açıkçası ama özet olarak anlatmak gerekirse normalde ilaç kullanmadan adet göremeyen biriyim yumurtaliklarda kist ve yağlanma sebebiyle... eşimle çocuk istediğimiz için ilacı bir kaç ay önce bıraktım ve tam olarak 10 gün önce son ilişkiye girdik...
sormak istediğim kızlığımdan beri ilaçsız adet göremediğim için adet günü hesaplayamiyorum ve gebe kalıp kalmadığımı öğrenmek istiyorum bunu en kısa hangi sürede ve hangi yöntemle öğrenebilirim ?

en kısa zaman son adetinden 26 gün beta hcg baktır kanda,ozaman çıkar ama bir dr ye gidip takip ettirebilirsin.

son ilişkinin tarihini biliyorsan üstüne 14 gün ekle kan ver bence de döllenmenin yaklaşık 10 15 gün sonrasında hcg artıyormuş çünkü

Canım hemen bir ovulasyon yani yumurtlama testi al ve her gün test yap, çift çizgi senin Yumurtlama gününde olduğunu göstercek

Çok istiyoruz bir çocuk sahibi olmayı ama bendeki bu durum beni açıkcası çok tedirgin ediyor...
Birazda heyecan var açıkcası o yüzden hemen öğrenmeyi ve bu mutluluğu paylaşmayı istiyorum...
Şimdi kim bekleyecek bir kaç gün daha...
İnanılmaz heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…