Haklısın canım evet atarim mesaj gelirse kendi bilir
Evet çocukluk arkadaşıyiz ama o hep menfaatci oldu lisede gittiğim bölüme gitti bu arada iki yıl okula ara verdi o yüzden aramızda okul için 2 yıl var ben uniye geçtim kendi istegimle iki yıllık istedim o da iki yıllık istedi neyse sınav sonuçları okundu bu arada ben yeni uniden mezun oldum o gidecekti bana bnm bölümümü ve okuduğum yerde okumak istediğini söyledi ama işte gelmedi nişanlanma gibi bir söz konumum oldu yarim asker şu anda sayılı günlerimiz kaldı bir anda birisini buldu pat diye nişanlandı ama nişanlısıyla ilişkisi bizm ilişkimiz gibi olsn diye çabalıyor tabi bu durum bir yandan hoşuma gitmedi değil çünkü ilişkimin ne kadar mükemmel olduğunu gösterdi bana ama herkes bir değil onun nişanlısı bnm yarim gibi biri değil sürekli kıyaslama sürekli şikayet ediyor bnm sözlüm ne alsa bana o da çocuğa aldırma peşinde ve bu yüzden çok tartışıyorlar ne bilim garip birisi
Bu kadar uzun sürmesinin sebebi sürekli bana gidip geliyor dışarda yıllardır birlikte asla bir etkinlik yaptığımız yoktur dışarda en son 6 7 yıl kadae önce birlikte gezdik sonra onuda kestim şimdi eve gelince kovamiyorum da o yüzden öyle devam etti bazen uzun bir süre konuşmuyoruz sonra hiç birşey olmamış gibi geliyor yanıma