Bir fikri olan var mı? Memur arkadaşlar yardım.

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim, gündemde olan 10 bin bekçi alımıyla ilgili bişey sormak istiyorum. Memur arkadaşlardan bilgisi olan veya tanıdıkları vasıtasıyla bilen yardımcı olan olur belki.. İlk sorum, şartlarda ilkokul mezuniyeti mi lise mezuniyeti mi gerekli? Ve dövme sıkıntı yaratır mı mülakatlarda. Bide ne zaman kesinleşir acaba alım başvuru tarihi bilgisi olan var mı?

Simdi baktim da ilkokul mezunu olmak diyor şartlarda.
Dövme için de Saglık Yönetmeliğine bakmaniz lazim

Baktım ben şimdi sizin için. İlkokul mezuniyeti yeterliymiş ama İçişleri Bakanlığı gerektiğinde şartı yükseltebilir diyor. Sağlık Yönetmeliği'ne göre yazlık kıyafette görünmeyen bir dövmeniz varsa başvurabilirsiniz, yani kısa kollu giydiğinizde görünüyorsa kabul edilmezsiniz.

Baktım ben şimdi sizin için. İlkokul mezuniyeti yeterliymiş ama İçişleri Bakanlığı gerektiğinde şartı yükseltebilir diyor. Sağlık Yönetmeliği'ne göre yazlık kıyafette görünmeyen bir dövmeniz varsa başvurabilirsiniz, yani kısa kollu giydiğinizde görünüyorsa kabul edilmezsiniz.
Evet bende o şekilde okudum ama kesin bilgi mi emin olamadım belki konuyla yakından bağlantılı biri çıkar diye açtım konuyu. Çok teşekkür ederim

Back
X