bir fikrinizi alayım dedim:)

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
merhabalar bayanlar benim sorunum şuan sözlüyüm nisan gibi nişanım olsun diye sözlümle konuştuk fakat amcamlar biraz sorun çıkardı tabi benim iyiliğim için benim babam yok yani vefat etti o yüzden amcamlar kendilerinde çok karışma hakkı hissetmekteler tabi haklılarda sorun erzurumda yaşama durumum ben bursalıyım ama sözlüm erzurumlu ve orda bursadan oraya kızmı gidermiş diyolar bende şimdi seviyorumda ama mantığımıda kullanmak istiyorum offff sizce ne yapayım yaohaoldumsmile şimdiden fikirleriniz için çook teşekkür ederim kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
tatlım allah sana şimdiden kolaylık versin bitarfta sevdiğin adam bitarafta minnet duyduğun ailen zor valla bursa ve erzurum arası bir ilde yaşamayı düşünün bence heriki tarafada uzak ohhh mis gibi rahat kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
sözlenirken kabul ettiler ama sonuçta.aile arasında değil mi bu söz

niye iila bursada veya bursaya yakın bir ilde yaşamak zorunda olasınki.insan evleneceği kişiyle heryerde yaşayabilir,sonuçta başka bir aile kuruluyor.ben bunu anlamıyorum

bursa da yaşayınca erzurumlu birini bulmak neden bukadar abes geldi ? sevgili girlofshadow

Bursadan ,erzuruma niye kız gitmezmiş anlayamadım.Bizler de kendi ailemizi bırakıp farklı farklı şehirlere geldik, çeşitli nedenlerden dolayı. Erzurumda yaşamak gerekiyorsa , bence yaşanabilir ner varki bunda.

merhabalar bayanlar benim sorunum şuan sözlüyüm nisan gibi nişanım olsun diye sözlümle konuştuk fakat amcamlar biraz sorun çıkardı tabi benim iilim için benim babam yok yani vefat etti o yüzden amcamlar kendilerinde çok karışma hakkı hissetmekteler tabi haklılarda sorun erzurumda yaşama durumum ben bursalıyım ama sözlüm erzurumlu ve orda bursadan oraya kızmı gidermiş diyolar bende şimdi seviyorumda ama mantığımıda kullanmak istiyorum offff sizce ne yapayım yaohaoldumsmile şimdiden fikirleriniz için çook teşekkür ederim kaydirigubbakcemile4

Öncelikle bu kelime iyiliğim için sanırım.Türkçeyi düzgün kullansak daha iyi olmaz mı canım :delphin:

Konuna geleyim...Amca baba yarısıdır derler,kırmadan halletmeye çalış derim ben.

öyle bile olsa,insan sevdikten,kabul ettikten ve inandıktan sonra sorun olmazki.

tek sorun bursa ve erzurum

sözlüm dediğin şahıs ve ailesi ile bir sorunun yoksa her insan her yerde yaşayabilir

şehirlerin güzelliği içinde bulunan insanlardan gelir

anlamadığım tek şey sözünüz aile arasında değil mi ilk baş nasıl verdilerse şimdi niye sorun yaşanıyor anlamadım sözlün öğretmen veya başka bi meslekten olsa sürekli tayini çıksa ne olacakdı aynı şey çok fazla takılmasınlar bence anladığım kadarıyla doğu olduğu için göndermek istremiyolar seni ama bence erzurum doğunun en güzel illerinden biri

tatlım allah sana şimdiden kolaylık versin bitarfta sevdiğin adam bitarafta minnet duyduğun ailen zor valla bursa ve erzurum arası bir ilde yaşamayı düşünün bence heriki tarafada uzak ohhh mis gibi rahat kaydirigubbakcemile4

allah razı olsun valla aileler karışınca zor çookkk mutsuzum değerli fikrin için teşekkürler opuyorumnanaktan

yani söz kendi aramızda oldu annem onun ailesi falan temmuz ayı gibi babamı kaybettiğimden amcamlara hemen açılamadım hani arkasından ne çabuk demesinler diye şimdi amcamlar sorun çıkardılar tabi yine sana bırakıyoruz deselerde anlıyorumki hiiiç niyetli değiller caydırmaya yönelik konuşmalar geçmekte :sinifsinif: bursa gibi büyük şehirden oraya kız gelin gidermi yapamazsın orda alışamazsın diyorlar tamam haklı olabilirler ama acaba gerçekten benmi yanlışa düşüyorum bilemedim mesela ben rahat giyinen biriyim ama orda kapalı ve daha dikkatli olmalıymışım falan filan.... buarada herkese çook teşekkür ederim okuyup cevap verme gereği duyduğunuz içinopuyorumnanaktan

abes gelmedi sadece merak ettim acaba bursada yerleşik bir düzeni vardı sözlüsününde sonradanmı erzuruma taşınma olayı çıktı.

sözlümün ailesi bursada kendisi ve birkaç ablası erzurumda işi orda yani zaten bizde aileler vesilesiyle tanıştık ve birbirimizi sevdikte hay dert sahibi oldum bilmiyorumkismile

kalbinin sesini dinle ben diyorum kızın nasipi kıprıza derler atalarımızz
mutluluklar dilerim
şunuda unutma büyükler hep doğru soylerler bunuda unutma olurmuuu:)

kalbinin sesini dinle ben diyorum kızın nasipi kıprıza derler atalarımızz
mutluluklar dilerim
şunuda unutma büyükler hep doğru soylerler bunuda unutma olurmuuu:)

çook teşekkür ederim Allah herkese hayırlısını versin ama yeni anladımki zormuş bu işler öyle ben sevdim kimse karışamazla olmuyormuş valla herkes bir güzelde karışıyor istenmeyen bir evlilik yapmak istemiyorum tek derdim bu BÜYÜKLER BÜYÜKLER çokk karışmayın yaaaaaaakaydirigubbakcemile3

yani söz kendi aramızda oldu annem onun ailesi falan temmuz ayı gibi babamı kaybettiğimden amcamlara hemen açılamadım hani arkasından ne çabuk demesinler diye şimdi amcamlar sorun çıkardılar tabi yine sana bırakıyoruz deselerde anlıyorumki hiiiç niyetli değiller caydırmaya yönelik konuşmalar geçmekte :sinifsinif: bursa gibi büyük şehirden oraya kız gelin gidermi yapamazsın orda alışamazsın diyorlar tamam haklı olabilirler ama acaba gerçekten benmi yanlışa düşüyorum bilemedim mesela ben rahat giyinen biriyim ama orda kapalı ve daha dikkatli olmalıymışım falan filan.... buarada herkese çook teşekkür ederim okuyup cevap verme gereği duyduğunuz içinopuyorumnanaktan

erzurum çok küçük bir şehir ya haklılarkaydirigubbakcemile3

amcanlar hiç erzuruma gitmişler mi? bilerek mi konuşuyorlar sadece varsayım mı?
aklinialirimsmile

Ben aşkım için her yere giderim yahu ki gidicemde :)) sen yaşayacaksın hangi şehir olursa olsun eşinle kim ne derse desin yani, sonuç budur. Ama senin tereddütün varsa bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
bi yerde nişanlıyım diyorsun bi yerde sözlüyüm diyorsun kafam karıştı kaydirigubbakcemilehttp://www.kadinlarkulubu.com/12012371-mesaj5.html

arkadaşım.sen sözlenmeden önce bu kişinin erzurumda yaşadıgını ailesinin orda oldugunu bilerek sözlendin dimi
eee neden şimdi aklın karıştıki....böyle bursa erzurum sorun edicektin söz yapmasaydın..
ha aklını amcanlar karıştıysa onların aklı önceleri nerdeymiş..
sorun ediceklerde yüzükten önce etselerdi....
ayrıca siz evlenseniz amcanlarda erzuruma gelecek sizlerle yaşıyacak degiller.....
senin kalbin seviyorsa onunda sevdigine inanıyorsan ne zaman ne mekan sorun olmamalı.....
aklınıda karıştırmalarını izin verme..sonuçta hayat senin.....

Back
X