• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir fikrinizi alayım dedim:)

Canım mutlu olacağına inanıyorsan git tabi sevdiğinin peşinden.Yaşam tarzı olarak elbette biraz daha farklı olur,giyimine dikkat edersin biraz daha.Ama zaten bu seni zora sokmaz çünkü orda farklı giyinsen sen de rahatsız olursun,tatillerde falan giyinirsin istediğin gibi.İyi niyetli bir yaklaşımla amcanlar hakkında şöyle düşündüm,aileyi de tam tanımadıkları için başına bişi gelse bu kızın,bize ihtiyacı olsa uzak olduğu için ne derece ne kadar zamanda yardımcı olabiliriz gibi düşünüyor olabilirler.Ama karar senin kararın olsun,kalbinin sesini dinle,hata olmuş olsa bile ben bu kararın arkasında dururum,hataysa benim hatamdı susun artık derim diyebiliyorsan,evlen gitsin nereye gidersen git sevdiğin yanında olduktan sonra.

evet hataysa benim hatam en zor anlarımda çıktı karşıma vardır bi hayır diyor ve yoluma devam etme kararı alıyorum herkese karşı durmam gerekirse dururumda artık aldım ben gazı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

bir arkadaşım istanbuldan antepe gelin gitti. istanbulda çok sosyal bir kızdı, sevdi evlendi, eşinin memleketine yerleşti. çok sık ailesinin yanına gelmesine rağmen orada yaşamaktan çok mutsuz, çok sıkıntılar yaşadı, alışamadı.tüm bunları gözönüne al, evlilik basit değil. benim için sorun değil diyorsan sen bilirsin ama sakın ha sakın ailene büyük ve ters konuşma, bir gün yanlarına dönebilirsin bu ihtimal hep var.

canım bence onu gerçekten çok iyi tanıyorsan o yanındayken rahatsan ve erzurumdada yaşarım diyebiliosan git sonuçta bunu yaşayacak olan sensin evet amcanlar sana iyi bakmışlar el üstünde tutmuşlar ama sonsuza kadarda onlarla beraberde olamıcaksın ki sevgi emek isteyen bi olay nişanlının da bursa da ya da daha yakın bi yerde çalışma olasılığı varsa bunu da değerlendirebilirsin.. bu durumlarda maalesef milletin ağzı durmuo..kararı verecek olan da yaşayacak olan da sensin hem mantığınla hem yüreğinle düşün..ohaoldumsmile

bence iki sehir arasinda bi yerlerde ortak karar almak
erzurum zor yani üstelik cokta soguk belki senin icin
soguklugu önemli olmaya bilir ama ben pek sevmedigim
icin ilk onu düsündüm bursa erzurum arasi birseyler olsun
ben bu durumda ailene hak veriyorum canim
allah yardimcin olsun zor bir durum gercekten

bir arkadaşım istanbuldan antepe gelin gitti. istanbulda çok sosyal bir kızdı, sevdi evlendi, eşinin memleketine yerleşti. çok sık ailesinin yanına gelmesine rağmen orada yaşamaktan çok mutsuz, çok sıkıntılar yaşadı, alışamadı.tüm bunları gözönüne al, evlilik basit değil. benim için sorun değil diyorsan sen bilirsin ama sakın ha sakın ailene büyük ve ters konuşma, bir gün yanlarına dönebilirsin bu ihtimal hep var.

bizim bursaya gelme durumumuz var yani artık hayatım hep orda geçmiycek çünkü kendi aileside burda fakat ilk etapta oraya gelin gidicem buda benimkilerde sıkıntı yaratıyor ailemle asla ters düşmemeye çalışıyorum kapıları kapatmamak en güzeli dediğin gibiboshayallersmile

canım bence onu gerçekten çok iyi tanıyorsan o yanındayken rahatsan ve erzurumdada yaşarım diyebiliosan git sonuçta bunu yaşayacak olan sensin evet amcanlar sana iyi bakmışlar el üstünde tutmuşlar ama sonsuza kadarda onlarla beraberde olamıcaksın ki sevgi emek isteyen bi olay nişanlının da bursa da ya da daha yakın bi yerde çalışma olasılığı varsa bunu da değerlendirebilirsin.. bu durumlarda maalesef milletin ağzı durmuo..kararı verecek olan da yaşayacak olan da sensin hem mantığınla hem yüreğinle düşün..ohaoldumsmile

ah ahh hem mantık hem yürek bukadar birbiriyle çelişmemişti gerçekten zor benimle aynı durumda kalanlara Allah yardım etsin yani ben kendimi aileme karşı savunarak kabul ettiğim bir evlilik istemiyorum amcamlarda haklı bu kız gezmeye tozmaya istediği gibi giyinmeye alışık orda yalnız naparsın diyorlar yani düşmanımın başına vermesin böyle bi durumueyvahedigeldismile

bence iki sehir arasinda bi yerlerde ortak karar almak
erzurum zor yani üstelik cokta soguk belki senin icin
soguklugu önemli olmaya bilir ama ben pek sevmedigim
icin ilk onu düsündüm bursa erzurum arasi birseyler olsun
ben bu durumda ailene hak veriyorum canim
allah yardimcin olsun zor bir durum gercekten

bende soğuğu sevmem hatta nefret ederim ama kısmete bak hep derdim kış soğuk benden uzak olsun ahanda gelin gideceğim yere bak büyükmü konuştum nemafoldumben

Back
X