bir fotoğraf gördüm..

Bu arada daha boşanmamış adamla birlikte olan insanlar, ne Mide var
Erkekmi kalmadı anlamıyorumki
Boşan sonra ne yaparsan yap

Bugün bir fotoğraf gördüm bile isteye baktım daha doğrusu. iyiki de bakmışım içim soğudu sanmistim soğumamış.
boşanma arifesinde olduğum daha ilk davamız bile görülmemiş adam doğum gününde ben evi terk ettikten 1 ay sonra edindiği sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış.

kv esim ve sevgilisi ve fotografi ceken bir kisi.
kizin sadece saci gozukuyor ama yazışmalarını okuduğum kızla aynı.

dava dilekçesinde de belirmişken aldatıldığımi bu neyin cesareti herkese açık fotoğraf paylaşmak. Neyin rahatlığı bu. Hiç mi yaptırımı yok bu durumun.

fotoğraf acıtmadı canımı zaten biliyordum. Çevresi sen hala evlisin demiyor mu bu adama? Altındaki yorumlar ayrı bi komedi. Şiddet gösteren üzerine daha boşanmadan başka kadınlarla gezen erkekler ne zamandan beri pohpohlaniyor.

iyiki anlaşmalı ayrılmamışım diyorum şuan.

en acısı kızın bileğinde; kız arkadaşımın bana aldığı bileklik var. aynısını denk gelmis olamaz. çok lu yan yana olan bilekliklerden.

bugünün sınavı da bu sanırım. :KK43:

Eşler ayrı yaşasa bile nikah olduğu sürece sadakat yükümlülüğü vardır. Bence avukatınızla bir görüşün. Delillere çok iyi sahip çıkın.

hayır bu durum değişti artık. eskiden resmi olarak boşanmadan sadakat kuralını çiğneyince sorun oluyordu çünkü sadakat yükümlülüğü vardı, bir süre önce bu değişti ve artık dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğü sona eriyor. yani davanın açıldığı tarihten sonra isteyen istediğiyle gezebilir, düşüp kalkabilir, davayı etkilemiyor. davanın açıldığı tarih önemli isterse 2 sene 3 sene sürsün.
ya adamda s

Allah askına bu sadakat denen seyı adamda yoksa kanunlarmı saglıyacak...adam zaten sadakatlı bırı olsa nıye bosanılsın..

Allah askına bu sadakat denen seyı adamda yoksa kanunlarmı saglıyacak...adam zaten sadakatlı bırı olsa nıye bosanılsın..

Sadakatsiz olan es, digerine tazminat öduyor bu kanunlar sayesinde..yani illa da sadakatle bagli olsunlar diye degil, sadakatsizlik olursa diger taraf bundan dolayi tazminat alabilsin diye..

Bugün bir fotoğraf gördüm bile isteye baktım daha doğrusu. iyiki de bakmışım içim soğudu sanmistim soğumamış.
boşanma arifesinde olduğum daha ilk davamız bile görülmemiş adam doğum gününde ben evi terk ettikten 1 ay sonra edindiği sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış.

kv esim ve sevgilisi ve fotografi ceken bir kisi.
kizin sadece saci gozukuyor ama yazışmalarını okuduğum kızla aynı.

dava dilekçesinde de belirmişken aldatıldığımi bu neyin cesareti herkese açık fotoğraf paylaşmak. Neyin rahatlığı bu. Hiç mi yaptırımı yok bu durumun.

fotoğraf acıtmadı canımı zaten biliyordum. Çevresi sen hala evlisin demiyor mu bu adama? Altındaki yorumlar ayrı bi komedi. Şiddet gösteren üzerine daha boşanmadan başka kadınlarla gezen erkekler ne zamandan beri pohpohlaniyor.

iyiki anlaşmalı ayrılmamışım diyorum şuan.

en acısı kızın bileğinde; kız arkadaşımın bana aldığı bileklik var. aynısını denk gelmis olamaz. çok lu yan yana olan bilekliklerden.

bugünün sınavı da bu sanırım. :KK43:

Çok sinir bozucu. İşte burda sinir oluyorum cesarete bak sevgiliyle fotolar falan. Bunu kadın yapsa or. oluyor erkek yapınca bak adama ya hemen sevgili yapmış oluyor. Hak yerini bulucaktır eminim.

Kayinvalideler oğullarına toz kondurmaz benimki de kızın ailesiyle tanışmaya gitmiş. Daha biz bosanmadik dava açılmadı yani ne rahat insanlar. Hiçbir şey de olmuyor böyle insanlara siz sakin olmaya çalışın kolay gelsin.
bence oluyor da etrafa belli etmeyip iki yüzlülük yapıyorlar. Ben bu dünyada kimsenin ahının kimsede kaldığını görmedim.
Herkes hak ettiği gibi yaşıyor eninde sonunda.

Ayyy ne güzel inşallah daha çok foto paylaşırlar ve tazminatınız artar. Sizde tazminatı nafakayı harcarken bol bol selfie atın ödeşirsiniz
Bu erkekler harbi m...

Allah'tan korkmayan insanın rahatlığı. Hani neyin rahatlığı diyorsunuz ya.

Ben şuna kesinlikle inanıyorum. Herkes hakettiğini yaşar er ya da geç. O şahıslar aska mutlu olamıcak. Ama siz çok çok mutlu olucaksınız. İnşallah. Rabbim sizin yüzünüze baksın .

Terbiyesiz rezil insanlar. Utanç denen duygu yok.

Insanlarin yorum yapmasini anlamamissiniz da bakalim o adam sizinle bosanma sebebini dogru anlatti mi insanlarin dogruyu bildiklerini zannetmiyorum.

Sizi o kizla aldatan adam o kizi da baskasiyla aldatabilir ya da belki de tam birbirlerine denktirler birbirlerine layiktirlar siz kendi seviyenizde kalin.

aldattı demiştir büyük ihtimalle.

Canım o fotoğraftaki sen olabilirmisin? Bileklikten öyle bir ihtimalin olabileceğını düşündüm. Çok komik olur bir düşünsene. Kendini kıskanıyorsun. Bazan bende eski fotoğraflardan kendimi tanımam. Özellikle o fotoğrafı daha önce görmemişsem. Saç rengi de benziyor muydu?

şaka yapıyor olmalisiniz.

şaka yapıyor olmalisiniz.
Şaka yapmadım. Belki sizle çekildiği eski bir fotoğraftır dedim. Bileklik sebebiylr. 1000 de bir ihtimalda olsa aklıma geleni belirtmeden geçmek istemedim. Fotoğrafta apaçık yüzünü de görmemişsiniz. Kayınvalidenizde var galiba resimde...dedim ki kadın oğlunun yeni sevgilisi ile ne diye resim çekilsin. Bende böyle düşündüm işte ne yapayım.

Şaka yapmadım. Belki sizle çekildiği eski bir fotoğraftır dedim. Bileklik sebebiylr. 1000 de bir ihtimalda olsa aklıma geleni belirtmeden geçmek istemedim. Fotoğrafta apaçık yüzünü de görmemişsiniz. Kayınvalidenizde var galiba resimde...dedim ki kadın oğlunun yeni sevgilisi ile ne diye resim çekilsin. Bende böyle düşündüm işte ne yapayım.

malesef 3 ü de aynı karede

Back
X