bir fotoğraf gördüm..

Kız arkadaşınızın size aldığı bilekliğin kız da ne işi olabilir ki? ayrıca sadece saçı gözüküyor diyorsunuz bilekliği nasıl gördünüz? artık olan olmuş bitmiş bu adam sizi evliyle aldatmış da boşanma sürecinde foto koymasını mı yadırgıyorsunuz. Elinizde aldattığına dair kanıt varsa zaten tazminatınızı alır paşa paşa gidersiniz bence takip etmeyin ne gerek var? bu boşanınca da böyle olacak sürekli takip edip moralinizi bozacaksınız

Oncelikle kızların dediği gibi bu resmi ve yorumlarin ekran kaydini mahkemede kullanabilirmisiniz faydası olurmu avukatiniza danışın ve lütfen üzülmeyin böyle karaktersiz bir adamdan ve ailesinden kurtulduğunuz için sükredin kimsenin yaptığı yanına kalmaz esinizin yaptigıda ona çanak tutan ailesinin de yuvasını yıkan o bayanın da eden bulur inş sizede görmek nasip olur

Kendi evine sadakati olmayan bir adamın başkasına hiç olmaz.Boşuna takip edip bakmayın bu size kendinizi daha değersiz ya da kazıklanmış hissi yaratır.Ben öyle yapıyorum ne yaparsa yapsın hiç bakmıyor ilgilenmiyorum.Allah var sonuçta ben inanıyorum kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz.Diliyorum böyle kazık yiyen biri olarak bundan sonraki hayatımız mutluluk ve huzurla dolsun

kalp goze vardı kanl7 de aklıma geldı.sevdiği gelın sonra kaynanaya.:KK67:eskı gelıne affet benı kızım dıye dıye soylenmesı ve olmesi:kızgın:ilahı adalet gonlunun kırgınlığını affetmez sabret ve şükret hayatını yaşa boşver sunları :KK37:

Kız arkadaşınızın size aldığı bilekliğin kız da ne işi olabilir ki? ayrıca sadece saçı gözüküyor diyorsunuz bilekliği nasıl gördünüz? artık olan olmuş bitmiş bu adam sizi evliyle aldatmış da boşanma sürecinde foto koymasını mı yadırgıyorsunuz. Elinizde aldattığına dair kanıt varsa zaten tazminatınızı alır paşa paşa gidersiniz bence takip etmeyin ne gerek var? bu boşanınca da böyle olacak sürekli takip edip moralinizi bozacaksınız

neden yalan söyleyeyim ki burda konu açıp kız pastayı tutuyor. eli ve saçı yandan gözüküyor

boyle bır adamı merak edıp resmıne bakmak hıc aklıma gelmez bile...bıten bıtmıs...resmısı gayrı resmısımı var...surec baslamıs...siz resmen yazı gelmeden ruhen kendinizi ayrılmıs hissedemıyormusunuz...madem sız cektınız bırakın karsı kadın kımse kım...o kadına uzuluyorsanız bilemem ama esınızı kıskanmıs gibi bir hava vermıssınız...

Çevresindee hiç mi aklı başında insan yok, ne garip. Kayınvalideye Diyecek laf bulamıyorum. İnsan gelininden nefret etse bile der ki evladım boşanacaksan edebinle boşan ondan sonra ne yaparsan yap!!

Siz üzülmeyin Eden bulur.

tam aksine destek oluyor. ve sulalesinin hepsi de biliyor eminim.

mümkünse ekran görüntüsü alıp dava dosyanıza sunun, boşanma davaları devam etse bile eşlerin sadakat yükümlülüğü devam eder.
hayır bu durum değişti artık. eskiden resmi olarak boşanmadan sadakat kuralını çiğneyince sorun oluyordu çünkü sadakat yükümlülüğü vardı, bir süre önce bu değişti ve artık dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğü sona eriyor. yani davanın açıldığı tarihten sonra isteyen istediğiyle gezebilir, düşüp kalkabilir, davayı etkilemiyor. davanın açıldığı tarih önemli isterse 2 sene 3 sene sürsün.

Yazışmalardan ziyade foto işinize yarar çünkü alenen paylaşmış inkar edecek bir pozisyonu yok
hayır bu fotoğraf hiçbir işe yaramaz, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların sadakat yükümlülüğü yoktur, eskiden vardı ama bu kanun değişti ve değiştiği için dava açıldıktan sonra isteyen istediğiyle gezebilir, isterse dava 2 sene sürsün bir önemi yok. eskiden vardı, artık yok. zaten konu sahibi de boşanma arefesinde olduğunu söylemiş ve 1 ay sonra edindiği sevgilisi diyor. boşanma davaları açıldı ancak ilk daha henüz görülmedi muhtemelen ama dava açılmış belli ki.
boşanma arifesinde olduğum daha ilk davamız bile görülmemiş adam doğum gününde ben evi terk ettikten 1 ay sonra edindiği sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış.

İyi ki görmüşsünüz bence. Bir kez daha düşmüş oldular gözünüzden..
Siz de dava sonrası alacağınız tazminatla güzel bir tatil yapıp fotoğraflar paylaşırsınız.. :KK66:

Allah sabrınızı arttırsın.
Bu gibi insanlar merak etmeyin hak ettiklerini görüyorlar hayatta.
Her daim de görecekler, sıkmayın canınızı...
Allah yardımcınız olsun inşallah...

İyi ki görmüşsünüz bence. Bir kez daha düşmüş oldular gözünüzden..
Siz de dava sonrası alacağınız tazminatla güzel bir tatil yapıp fotoğraflar paylaşırsınız.. :KK66:
Allah sabrınızı arttırsın.
Bu gibi insanlar merak etmeyin hak ettiklerini görüyorlar hayatta.
Her daim de görecekler, sıkmayın canınızı...
Allah yardımcınız olsun inşallah...

çok teşekkür ederim amin inşallah iyi ki varsınız hepiniz

hayır bu fotoğraf hiçbir işe yaramaz, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların sadakat yükümlülüğü yoktur, eskiden vardı ama bu kanun değişti ve değiştiği için dava açıldıktan sonra isteyen istediğiyle gezebilir, isterse dava 2 sene sürsün bir önemi yok. eskiden vardı, artık yok. zaten konu sahibi de boşanma arefesinde olduğunu söylemiş ve 1 ay sonra edindiği sevgilisi diyor. boşanma davaları açıldı ancak ilk daha henüz görülmedi muhtemelen ama dava açılmış belli ki.

avukatım sadakat yükümlülüğü var diyor

avukatım sadakat yükümlülüğü var diyor
anladım. şimdi tekrar baktım, haber kaynakları zamanında o kanun değişti diye haber yapmış, avukatlar falan da kararın yanlış yorumlandığına ve hata yapıldığına dikkat çeken yazılar yayımlamış. ama o dönem büyük haber portalları hatta tv'ler bile sadakat yükümlülüğü kaktı diye haber yapmıştı. şu an ben de emin olamadım ama bu sitede hukukçular var, konuyu görürlerse onlar da yorum yaparlar umarım. sadakat olayından tamamen emin olmanız lazım ancak sağlam kanıtların olması lazımmış. siz diyorsunuz ki saçı gözüküyor sevgilisi. madem sadakat olayı devam ediyor sizin bu ilişkiyi kanıtlamanız lazım ama öyle saçı gözüken fotoğrafla ya da ne bileyim whatsapp, messenger gibi yazışmalarla falan değil, sağlam delil lazım. atıyorum adamın sevgilisiyle öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı? kanıt dediğin budur bence. elimde yazışma var demişsiniz ama ne kadar işe yarar ki? adam "bu hesap bana ait değil, o mesajları ben atmadım, arkadaşım yazmış/hesabımın şifresi çalındı" falan dese ne olacak? dışarıda yanında bir kadınla fotoğrafını çekip getirseniz o kadın benim arkadaşım der, kuzenim der, sevgilim demez ki. neyse hayırlısı.

Kayinvalideler oğullarına toz kondurmaz benimki de kızın ailesiyle tanışmaya gitmiş. Daha biz bosanmadik dava açılmadı yani ne rahat insanlar. Hiçbir şey de olmuyor böyle insanlara siz sakin olmaya çalışın kolay gelsin.

O fotoğraf çekildiği zaman boşanma davanız açılmış mıydı. Doğum günü fotoğrafıysa siz evi yeni terketmişken çekilmiş demek. Ben olsam koyarım fotoğrafı dava dosyasına. 1 ayda aniden sevgili edinemez öncesi de var demek ki. Evlilik içinde ilişkilerinin başlamış olmasına kanıt olur belki.
Ayrıca kocanızda ve kaynananızda insaniyet aramayın. Kocanız kötü bir insan ve o kızı da mutlu edemeyecek. Kaynananız size inat olsun diye böyle göstermelik seyler yapıyor. Işler ciddiye binerse o kızın da burnundan getirecek. Kötü insanların mutluluk huzur dolu hayatları olmaz, içleri bir şekilde kötülüğe iter, çevrelerini mutusz ederler, sahip olduklarını hiç uğruna harcarlar. Siz kalbinizi ferah tutun ve tüm haklarınızı almaya bakın. Aldatılma nedeniyle manevi tazminat istemeyi de unutmayın.

Back
X