- 14 Şubat 2016
- 480
- 860
- 103
Arkadaşlar sıradan normal bir erkek arkadaşım var. Üniversiteden sınıf arkadaşım.. Yakın arkadaşımdı. Ta ki bana her konu da karışmaya başlayanadek .. Sınıftan başka bir erkekle arkadaşlık kurmama çok büyük tepkiler veriyordu. Sen benim kardeşimsin seni korumaya çalışıyorum diyordu . Tabi ben bu durumu asla kabul etmiyordum aramiz bozuldu ve uzun bir dönem konuşmadik .. Geçen gün senle dostluğumuzu çok özledim yazmış.. Bende yeniden konuşmaya başladım. Bu kezde sosyal medyadaki fotoğraflarima karışmaya başladı. Her gün boy boy fotograflar koyuyorsun diye bana çıkıştı. Yine kavga ettim .. Sen beni hiç anlamadın dedi. Sen benim kardeşim gibisin seni herşeyden sakınıyorum dedi. Ama başka bir erkeğin benle konuşmasına dahi tahammülü yok. Çok büyük kavgalar ediyoruz bu nedenle. Geçen ortak bir arkadaşımız kayseriden geldi ziyaret amaçlı, vay efendim gelince direkt beni neden arıyormus o çocuk. Başka kız yokmuymuş.... En son benim hayatım seni bağlamaz dedim . Kardeşin dahi olsam , bu benim hayatım dedim .. Konuşmama kararı aldım.. Sen zaten hep başkalarını bana tercih ettin peki öyle olsun dedi.. Şimdi konuşmuyoruz.. Bir arkadaşın bu denli karışması doğru mu ? Sizce ?