Bir garip bulusma konusu ?

Valla maçseverler hoş görmüş ama günlerdir buluşamazken ilk erken çıkışında maça koşması henüz maçlar kadar önem vermediğini gösterir.
Ne kadar heyecanlı olursa olsun 1 maçı es geçebilirdi.
Fanatik bjkli arkadaşım sırf kız arkadaşıyla buluşmaları zor denk getiriyor diye hiç kaçırmadığı maçlara gitmez olmuştu hepimiz şok olmuştuk bu çocuk maç var diye arkadaş toplantılarına bile katılmazdı bizimle kavga ederdi düşün:)
Her erkek ince düşünemiyor.
Sende müsaittim ama dizim var bugün de onu ek son 1 saat kala. Yapabileceksen:)

Ilk bulusmaya cagrdigim da tam giyindi dedimki ben cikamam artik dedim ektim dünde ekdim 5 dk gec kaldi diye ama keyfi degil evden cikamiyorum aksam rahat rahat
Dünya kupası normal mac değil dört senede bir geliyor ve haliyle canlı izlemek istiyorlar

Valla maçseverler hoş görmüş ama günlerdir buluşamazken ilk erken çıkışında maça koşması henüz maçlar kadar önem vermediğini gösterir.
Fanatik bjkli arkadaşım sırf kız arkadaşıyla buluşmaları zor denk getiriyor diye hiç kaçırmadığı maçlara gitmez olmuştu hepimiz şok olmuştuk bu çocuk maç var diye arkadaş toplantılarına bile katılmazdı bizimle kavga ederdi düşün:)

O zaten kac kere plan yapıp gidememiş

Bi huzur verin erkeklere yahu siz gidemezseniz bahane var ama onlar gelmezse oww sil bir kalemde

Ilk bulusmaya cagrdigim da tam giyindi dedimki ben cikamam artik dedim ektim dünde ekdim 5 dk gec kaldi diye ama keyfi degil evden cikamiyorum aksam rahat rahat
Neden çıkamıyorsun anlamadım ailenden bi günlüğüne müsade iste yaz günü hem nolcak ki
Ya da pazarları izniniz falan denk gelmiyor mu böyle hazırlan ah saat geçti falan demek karşı tarafı gerer yorar

O zaten kac kere plan yapıp gidememiş

Bi huzur verin erkeklere yahu siz gidemezseniz bahane var ama onlar gelmezse oww sil bir kalemde
Huzur bulamayan durmaz zaten:)
Hee ben çok severim bi kalemde silmeyi:süslü:
Ben dizimi izleyeyim o maç izleyemesin acayip hoşuma gider falan:süslü:

Huzur bulamayan durmaz zaten:)
Hee ben çok severim bi kalemde silmeyi:süslü:
Ben dizimi izleyeyim o maç izleyemesin acayip hoşuma gider falan:süslü:
Bende öyle atarlı giderliydimde sonra bi baktım yasıtlarım üçüncüyü dogurmus ben hala gidene bye bye gelene hayhay :)

Bende öyle atarlı giderliydimde sonra bi baktım yasıtlarım üçüncüyü dogurmus ben hala gidene bye bye gelene hayhay :)
Böyle hest hüst dediğinde yaranıyorsun "tımım cınım sin nısıl istirsin iyli ılsın" dediğinde yaranamıyorsun vuracan kırbacı o zaman iyisin tecrübe:D

Valla dün dedimki aksam bulusalim ama hemen cimmam lazim gec olursa cikamam dedim . Evde annesi yokmus camasir atiyomus makineye yemek hazirliyomua 10 saatte cikti gec oldu ben cikamadim elimde olmayan sebeplerden
Hi anladım aileden dolayi. O zaman onun size ayak uydurmasi gerek

Ben hazırlandıktan sonra biri beni ekse bir daha hiç görüşmem. Sonuçta giyinme süresi sonunda saatin çıkamayacağınız bir saate denk geleceğini biliyorsunuz. "Sen hazırlanana kadar geç olur çıkamam" diye önceden söylemek zor olmasa gerek.
Bana biraz naz yapmak istemişsiniz gibi geldi. Adam zaten sen ayarla demiş, gün içinde ayarlamaya çalışsaydınız söylerdi bu akşam planım var diye.

Iyi de surekli bir "gidememe" durumunuz olmus. Sozlesip sonrada yemek yedim saat 9 oldu diye gitmemeniz cok ayip. Surekli karsindakini ekip, kendiniz isteyince veya gel diyince de olsun istiyorsunuz. Ben olsam sizinle bi daha gorusmezdim. Fazla bile...

Back
X