• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip Değersizlik hissi

Batu85

75 ➡️66.9➡️65.2✅
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.363
2.620
133
Merhaba önceki gün arkadasımın dogumgunuydu
Bende gun boyu hedıye baktım ,akşam akrabalrı gelir bende pasta alıp gec saatte gıderım dıye düşündüm .
Onun yakın arkadasına hedıye konusunda fıkır sorarken ,dur bende geleyım dedı ok dedım
Arkadasın eşini aradı biz gelicez mısaıtmısınız surprız yapıcaz dıye onlarda yemege cıkıyorlarmıs
Tamam ozaman bız yarın aksam gelelim demiş teyıtlesmısler kapatmıs

Dünde benım belım tutulmus tam hastanelıktım yürüyemıyorum . Aracta kullanamıcam ıcın eşim ısının arasında benı aldı hedıye pasta koştur koştur hepsını hallettım
Bir yandanda ne alacagımızı yada nezaman gidecegimizi ortak arkadasla konusıyoruz devamlı

En son 7 gibi ok dedik. Koştur kostur o agrıyla geldım dusumu aldım makyaj yaptım cocuklarımıda aldım . Meşalesi pastası hedıyesı ınsım asagı
Ortak arkadas evde yoklarmıs dedı
Nasıl yanı dedım haberleşmedinmi? Soylemıstım am eşi unutmus dedi
Yok artık dedım elımızde pasta kapıda beklıyoruz

aradım artık bız kapıdaydık arkadasında geldı burda. Aa biz dısardayız gelmeyız dedı
Nasıl yanı 🤪
Eşinin haberı barmıs dedık,unutmus dedı
çocukların istekleri eksıklerı var onlara cıktık gelemeyız dıyor
Bende uzak degılsın gel yarın hallederız bırlıkte cok acıl degılse dedım yok gelemem gelsemde 10 dan sonra ancak gelırım dedı.
E tamam madem dedık ayrıldık ,arkadas gıttı
Ardından aradım ben neysede arkadasın uzaktan gelmıstı ayıp oldu dedım
Gunumu mahfettınız moralımı mahfettınız keşke kutlamasaydınız dedı kapattı

Bu arada evi dagınık olabılır vs musaıtcolmayabılır mısafır almak ıstemeyebılır dıye dusunebılırsınız oyle bır durum yok

Siz olsanız ne yapardınız?nasıl düşünürdünüz
Yani ben cok sınırlendım zaten ayakta dıracak halım yoktu . Yanı cokmu bıyuk tepkıler verıyorum
Nasıl davranmam gerek

Bende gun boyu hedıye baktım ,akşam akrabalrı gelir bende pasta alıp gec saatte gıderım dıye düşündüm .
Onun yakın arkadasına hedıye konusunda fıkır sorarken ,dur bende geleyım dedı ok dedım
Arkadasın eşini aradı biz gelicez mısaıtmısınız surprız yapıcaz dıye onlarda yemege cıkıyorlarmıs

Dünde benım belım tutulmus tam hastanelıktım yürüyemıyorum . Aracta kullanamıcam ıcın eşim ısının arasında benı aldı hedıye pasta koştur koştur hepsını hallettım
Bir yandanda ne alacagımızı yada nezaman gidecegimizi ortak arkadasla konusıyoruz devamlı

En son 7 gibi ok dedik. Koştur kostur o agrıyla geldım dusumu aldım makyaj yaptım cocuklarımıda aldım . Meşalesi pastası hedıyesı ınsım asagı

aradım artık bız kapıdaydık arkadasında geldı burda. Aa biz dısardayız gelmeyız dedı
Nasıl yanı 🤪
Bende uzak degılsın gel yarın hallederız bırlıkte cok acıl degılse dedım yok gelemem gelsemde 10 dan sonra ancak gelırım dedı.

Bu arada evi dagınık olabılır vs musaıtcolmayabılır mısafır almak ıstemeyebılır dıye dusunebılırsınız oyle bır durum yok

Yani ben cok sınırlendım zaten ayakta dıracak halım yoktu . Yanı cokmu bıyuk tepkıler verıyorum
Nasıl davranmam gerek
Hiç muhatap olmazdım. Nasıl arkadaşlık bu anlamadım

Hiç muhatap olmazdım. Nasıl arkadaşlık bu anlamadım
Sonra eşi aradı eşimin moralı cok bozuldu gonlunu al gıbısınden.
E benım gonlum
Ve şok bugun o dıger arkadası kapıda kalmamıs gıbı hedıyesını pastasını almıs kutlamaya gıtmıs
Şimdi hıkaye paylasmıslar
Bunu görünce cok sasırdım bendemı bı anormallık var acaba dedım?
Benmı cok abartıyorum
Ben cok kotu hıssedıyorum kendımı
Ama karsıdakıde gununu mahfettıgım onu darladıgım ıcın benden özür beklıyor galıba🤯

E benım gonlum
Ve şok bugun o dıger arkadası kapıda kalmamıs gıbı hedıyesını pastasını almıs kutlamaya gıtmıs
Benmı cok abartıyorum
Ama karsıdakıde gununu mahfettıgım onu darladıgım ıcın benden özür beklıyor galıba🤯
Sizin gibi doğum günü kutlamak için kendini paralayan arkadaşları bulmuş da çemkiriyor mu, başımıza ne geliyorsa şu değeri yanlış kişilere vermekten geliyor

Nasıl yanı 🤪

Nasıl davranmam gerek
Arkadaşım kapımın önüne kadar gelip sürpriz yapacak,pastayla bekleyecek koşa koşa giderim yanına,mutluluktan uçarım. Arkadaşınız bu alışverişi erteleyebilirdi, ben olsam eşime
" arkadaşlarım gelmiş acilen eve gitmem gerek, alışverişi sonra halledelim" derdim. Yakın arkadaş olsa böyle davranmazdı bence.

E benım gonlum
Benmı cok abartıyorum
Ayyy kes pastanı çocuklarınla ye, hiç de takma. Millet iyice şımardı. Sen guzellik yaptıkça burunları büyüyor.

Sizin gibi doğum günü kutlamak için kendini paralayan arkadaşları bulmuş da çemkiriyor mu, başımıza ne geliyorsa şu değeri yanlış kişilere vermekten geliyor
Eşimde oyle soyledı benım gıbı rahat olacaksın .. naptın o belının halıyle benıde işimden ettin koştur kostur bıseyler yapmaya calıstın.Değdimi ,rahat olacaksın ,çok düşünmeyeceksin dedi.
Ben o halde diger arkadas işten cıkıp gelecek dıye ugrasmasın dıye pastayıde gıttım ben aldım
Herkes adına düşünmekten çok yoruldum
Dün git pastayıda otur ye dıyen arkadas
Sımdı bı baktım pastası hedıyesıyle storıler atmıslar kutlamaya gıtmıs ben şok oldum . Bendemı sorun var acaba dedım 😅
Ya ben oyleyım verırım verırım verırım artık bı noktadan sonra bırden bitiririm . Cok zor bır hayatım var

Nasıl yanı 🤪

Nasıl davranmam gerek
Arkadaş değilmiş,size hayat tecrübesi olmuş. Aileniz ve sizden daha değerli kimse yok,enerjinizi vaktinizi sadece kendinize ve ailenize harcayın.Hasta halinizle yaptığınız süpriz asıl size sürpriz olmuş ama kötü olanından.Aramayın sormayın ....

Arkadaşım kapımın önüne kadar gelip sürpriz yapacak,pastayla bekleyecek koşa koşa giderim yanına,mutluluktan uçarım. Arkadaşınız bu alışverişi erteleyebilirdi, ben olsam eşime
" arkadaşlarım gelmiş acilen eve gitmem gerek, alışverişi sonra halledelim" derdim. Yakın arkadaş olsa böyle davranmazdı bence.
Cok yakın,diğer arkadasıda çok yakın. Ama kafa yapısı farklı demekkı oncelıklerı farklı
Hayır sonucta ben nasıl kotu oldum onu anlamadım ,günü mahfeden filan
Sadece gel ben neysede diger arkadasın işten cıktı geldı
Hatta benım evım yakın bır saate fılan gelenılırsen bekleyelım benım eve gecerız dedım
Onu darlamıs oldum galıba

Bende dedıgınız gıbı yapardım
Kendımı sucluyorum hala ben acaba cokmu usteledım sonucta planı varmıs cıkmıs gıtmısler gelmek zorundamı 🥹 evet aslında zorunda olmalıydı

Bilmem galiba siz yakın arkadaş değilsiniz yakın arkadaşına sordum hediyeyi demişsiniz .Sanırım o eşiyle ailesiyle kutlamaktan hoslaniyor ilkmi böyle yaptı genel buna benzer şeyler oldumu daha öncede

Ayyy kes pastanı çocuklarınla ye, hiç de takma. Millet iyice şımardı. Sen guzellik yaptıkça burunları büyüyor.
Okadarkı aylardır arabamla butun ıslerını gorduk. Oda bana yapıyor bıuere gıdıyoruz hesapta kendı ısmarladıgı oluyor
Evının mobılyalarını,pazar market,cocukların okulu aylardır özel şöfor olarak herseyını yapıyorum
Kendıde aslında altta kalmak ıstemez . Yanı kotu bırı desem yapar bunu beklerım desem bukadar uzulmezdım belkıde.
Arkadasımı aradım musaıtsen boyle boyle oldu gelelım pastayıda cocuklar yesın dedım
Tabı cay koyuyorum dedı gıttık orda yedık😎

Cok yakın,diğer arkadasıda çok yakın. Ama kafa yapısı farklı demekkı oncelıklerı farklı
Hayır sonucta ben nasıl kotu oldum onu anlamadım ,günü mahfeden filan
Sadece gel ben neysede diger arkadasın işten cıktı geldı
Hatta benım evım yakın bır saate fılan gelenılırsen bekleyelım benım eve gecerız dedım
Onu darlamıs oldum galıba

Bende dedıgınız gıbı yapardım
Kendımı sucluyorum hala ben acaba cokmu usteledım sonucta planı varmıs cıkmıs gıtmısler gelmek zorundamı 🥹 evet aslında zorunda olmalıydı
Yaşadığınız duruma çok üzüldüm, arkadaşlık ilişkilerinde bu tarz şeyler beni de çok etkiler. Siz elinizden geleni yapmış hatta 1 saat bekleyebiliriz benim eve geçeriz diye teklif etmişsiniz. Dediğiniz gibi sanırım insan evlenince önceliği değişiyor ama ben evli olsaydım yine koşa koşa giderim arkadaşımı görebilmek için. Gerçek arkadaş öyle bir durumda darlanmaz,aksine hoşuna gider sevildiğini ve önemsendiğini, doğum gününün unutulmadığını düşünür...

Okadarkı aylardır arabamla butun ıslerını gorduk. Oda bana yapıyor bıuere gıdıyoruz hesapta kendı ısmarladıgı oluyor
Evının mobılyalarını,pazar market,cocukların okulu aylardır özel şöfor olarak herseyını yapıyorum
Kendıde aslında altta kalmak ıstemez . Yanı kotu bırı desem yapar bunu beklerım desem bukadar uzulmezdım belkıde.
Arkadasımı aradım musaıtsen boyle boyle oldu gelelım pastayıda cocuklar yesın dedım
Tabı cay koyuyorum dedı gıttık orda yedık😎
Kötü başlamış güzel bitmiş akşam 🤗

Arkadaş değilmiş,size hayat tecrübesi olmuş. Aileniz ve sizden daha değerli kimse yok,enerjinizi vaktinizi sadece kendinize ve ailenize harcayın.Hasta halinizle yaptığınız süpriz asıl size sürpriz olmuş ama kötü olanından.Aramayın sormayın ....
Oyle dusunıyorum. Ama aynı dıger arkadas bugun tekrar pastasıyla hedıyesıyle gıtmıs kutlamaya. Story atmıslar şok oldum yanı bende benım beynimde bir sorun var herhalde diye düşündüm bu

Bu yıl arkadaşım bana sürpriz yapıp pastayla gelmişti o kadar mutlu oldum ki anlatamam.yerinizde olsam asla taviz vermez hatta onu hayatımdan cikarirdim.boyle insanları alttan almayın siz haklisiniz hiçbir şeyi haketmiyor arkadasiniz
Bir elbise kac tl ,bir pasta kac tl işin manevi ve maddi boyutuda var
Birinın dogumgununu kıtlamak cok zor hersey ateş pahası .
Yanı belım ıkı buklum zaten dün gidemedigim için bugunde acıle gıttım .
Bende sızın gıbı dusundum ama doger arkadas bugun pasta alıp hedıyesıyle gıdıp kutlamıs tekrar
Benmı cok abartıyorum acaba bu normalmıydı dıye düşünmeye baslamıstım🤯

Back
X