- 2 Mart 2017
- 1.363
- 2.620
- 133
Merhaba önceki gün arkadasımın dogumgunuydu
Bende gun boyu hedıye baktım ,akşam akrabalrı gelir bende pasta alıp gec saatte gıderım dıye düşündüm .
Onun yakın arkadasına hedıye konusunda fıkır sorarken ,dur bende geleyım dedı ok dedım
Arkadasın eşini aradı biz gelicez mısaıtmısınız surprız yapıcaz dıye onlarda yemege cıkıyorlarmıs
Tamam ozaman bız yarın aksam gelelim demiş teyıtlesmısler kapatmıs
Dünde benım belım tutulmus tam hastanelıktım yürüyemıyorum . Aracta kullanamıcam ıcın eşim ısının arasında benı aldı hedıye pasta koştur koştur hepsını hallettım
Bir yandanda ne alacagımızı yada nezaman gidecegimizi ortak arkadasla konusıyoruz devamlı
En son 7 gibi ok dedik. Koştur kostur o agrıyla geldım dusumu aldım makyaj yaptım cocuklarımıda aldım . Meşalesi pastası hedıyesı ınsım asagı
Ortak arkadas evde yoklarmıs dedı
Nasıl yanı dedım haberleşmedinmi? Soylemıstım am eşi unutmus dedi
Yok artık dedım elımızde pasta kapıda beklıyoruz
aradım artık bız kapıdaydık arkadasında geldı burda. Aa biz dısardayız gelmeyız dedı
Nasıl yanı
Eşinin haberı barmıs dedık,unutmus dedı
çocukların istekleri eksıklerı var onlara cıktık gelemeyız dıyor
Bende uzak degılsın gel yarın hallederız bırlıkte cok acıl degılse dedım yok gelemem gelsemde 10 dan sonra ancak gelırım dedı.
E tamam madem dedık ayrıldık ,arkadas gıttı
Ardından aradım ben neysede arkadasın uzaktan gelmıstı ayıp oldu dedım
Gunumu mahfettınız moralımı mahfettınız keşke kutlamasaydınız dedı kapattı
Bu arada evi dagınık olabılır vs musaıtcolmayabılır mısafır almak ıstemeyebılır dıye dusunebılırsınız oyle bır durum yok
Siz olsanız ne yapardınız?nasıl düşünürdünüz
Yani ben cok sınırlendım zaten ayakta dıracak halım yoktu . Yanı cokmu bıyuk tepkıler verıyorum
Nasıl davranmam gerek
Bende gun boyu hedıye baktım ,akşam akrabalrı gelir bende pasta alıp gec saatte gıderım dıye düşündüm .
Onun yakın arkadasına hedıye konusunda fıkır sorarken ,dur bende geleyım dedı ok dedım
Arkadasın eşini aradı biz gelicez mısaıtmısınız surprız yapıcaz dıye onlarda yemege cıkıyorlarmıs
Tamam ozaman bız yarın aksam gelelim demiş teyıtlesmısler kapatmıs
Dünde benım belım tutulmus tam hastanelıktım yürüyemıyorum . Aracta kullanamıcam ıcın eşim ısının arasında benı aldı hedıye pasta koştur koştur hepsını hallettım
Bir yandanda ne alacagımızı yada nezaman gidecegimizi ortak arkadasla konusıyoruz devamlı
En son 7 gibi ok dedik. Koştur kostur o agrıyla geldım dusumu aldım makyaj yaptım cocuklarımıda aldım . Meşalesi pastası hedıyesı ınsım asagı
Ortak arkadas evde yoklarmıs dedı
Nasıl yanı dedım haberleşmedinmi? Soylemıstım am eşi unutmus dedi
Yok artık dedım elımızde pasta kapıda beklıyoruz
aradım artık bız kapıdaydık arkadasında geldı burda. Aa biz dısardayız gelmeyız dedı
Nasıl yanı

Eşinin haberı barmıs dedık,unutmus dedı
çocukların istekleri eksıklerı var onlara cıktık gelemeyız dıyor
Bende uzak degılsın gel yarın hallederız bırlıkte cok acıl degılse dedım yok gelemem gelsemde 10 dan sonra ancak gelırım dedı.
E tamam madem dedık ayrıldık ,arkadas gıttı
Ardından aradım ben neysede arkadasın uzaktan gelmıstı ayıp oldu dedım
Gunumu mahfettınız moralımı mahfettınız keşke kutlamasaydınız dedı kapattı
Bu arada evi dagınık olabılır vs musaıtcolmayabılır mısafır almak ıstemeyebılır dıye dusunebılırsınız oyle bır durum yok
Siz olsanız ne yapardınız?nasıl düşünürdünüz
Yani ben cok sınırlendım zaten ayakta dıracak halım yoktu . Yanı cokmu bıyuk tepkıler verıyorum
Nasıl davranmam gerek