- 17 Ağustos 2011
- 26.077
- 165.988
- 798
evet ama coluk cocuk alisverise baslamislar . kolay mi donmek? isini halletmeden dön, sonra bir daha plan yap git...Arkadaşım kapımın önüne kadar gelip sürpriz yapacak,pastayla bekleyecek koşa koşa giderim yanına,mutluluktan uçarım. Arkadaşınız bu alışverişi erteleyebilirdi, ben olsam eşime
" arkadaşlarım gelmiş acilen eve gitmem gerek, alışverişi sonra halledelim" derdim. Yakın arkadaş olsa böyle davranmazdı bence.
bir de zaten gelmeleri en az yarim saat surer toparlan, otoparka git, eve gec falan. her halükarda sacma birsey olurdu.
yani bilemedim. supriz kutlamalarin da boyle bir kötü tarafi olabiliyor.
sahsen kendimi düşünüyorum sevgilimle bir planimiz olsa ve yola cikmis olsak geri donmem icin mezardan dedemin cikmasi lazim. arkadasim kapiya geldi diye neden döneyim?
bir de bana surpiz parti yapip ben evde değilim diye vicdan azabi hissettirse "ay uzaktan geldj xy, ben de hasta hasta geldim senin icin" vs dese ben de sinir olurum. ne yapayim yani haberim yoktu. suclusu ben degilim
burada da suclu koca kisisi
bir de utanmadan aramis "esimin gonlunu al" diye
esinin gönlü cok onemliydi madem dün soylenen seyi nasil unuttun da kadini alisverise gonderdin, işgüzar

bazen bazi kocalar bile bile arkadaslarin arasini aciyorlar ki kadin cok takilmasin ev disinda diye. bence bu adam bilerek unutmus gibi yapti. arkadasimin kocasi var. bir dogum gununde ortak arkadasimizla oraya gitmistik elimizde pastayla. arkadasimin ozel hayatiyla ilgili "senin xyli cocuk varmis nolacak onla" gibi bir laf etti. Sonra da "o senle evlenmez. soyle boyle biri" falan dedi. oysa ne arkadasimizi tanir ne sevgilsiini. belli ki dogumgunu olan arkadaş esiyle dedikodu yapmis onun da sevgilisi var ama cocuk soyle boyle diye - ki olabilir esler dedikodu yapabilir. ama o adam bunu boyle sorunca bu ayan beyan gosterilmis oldu. arkadasim da cok bozuldu, "ne munasebet benim özelim dillerinde" diye. bayagi bir mesafe koydu. hala yakin degiller. eskiden evlerine giderdik birkac ayda bir. o olaydan sonra yilda bir belki gider olduk. esi de mutlu olmustur
Son düzenleme: