• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip Değersizlik hissi

e ne guzel iste bir daha yapmaman icin firsat olmus
insanlar ozellikle arabali arkadaslarini kullanmaya cok musaitler. taksi tutsa 300 lira verecegi yere arkadasi "ativerir" mesela. ay ne olacak ki:)
ya da otobus bekleyip sıkış tepiş gidesiye "e arabasi var bizi birakir"
mis gibi beles ozel sofor hizmeti. cocuklu aileler icin ideal:)
bak, yaptigin bu - aldigin deger bu.
gördün mü?
artik yapma
araba lazimsa musait degilim bugun kuaförüm var de. "iyi dönünce gelirsin" derse onun gibi donme.
bence bu arkadasligin alma verme dengesi bozulali cok olmus. sadece senin verdigin sacma bir durum olmus.
son bir soru
o sana bugune kadar ne yapti dogumgunlerinde?
Ben artık dogudmgunu kutlamayı sevmıyorum,maddı yondende cok zorlayıcı oluyor .
O benımkını pasta almıs ,elbıse almıs gelıp kutladı .oda suprız yapmıs. Aslında kutlamayı bırakmıstım ama o yapınca altta kalmak ıstemıyorsun . Karsı tarafa mahcup olmamak ıcın
Arac sıfır ben fevrı suruyorum bısey olsa esım cok konusur dıyorum
Kaza degılmı ne olacak dıyor😅
Birde bu kafayı ıstıyorum
Ama taksıylede gıdıyor ,yada bırlıkte gıttıgımız oldu ama ben dedım ben taksıye para veremem oyle bır butcem yok mantıksız
Otobuse bınıp gıdıyorum tek gıttıgım zaman. Onunla olunca arabayla gıdıyoruz🤣🤣🤣

Ben artık dogudmgunu kutlamayı sevmıyorum,maddı yondende cok zorlayıcı oluyor .
O benımkını pasta almıs ,elbıse almıs gelıp kutladı .oda suprız yapmıs. Aslında kutlamayı bırakmıstım ama o yapınca altta kalmak ıstemıyorsun . Karsı tarafa mahcup olmamak ıcın
Arac sıfır ben fevrı suruyorum bısey olsa esım cok konusur dıyorum
Kaza degılmı ne olacak dıyor😅
Birde bu kafayı ıstıyorum
Ama taksıylede gıdıyor ,yada bırlıkte gıttıgımız oldu ama ben dedım ben taksıye para veremem oyle bır butcem yok mantıksız
Otobuse bınıp gıdıyorum tek gıttıgım zaman. Onunla olunca arabayla gıdıyoruz🤣🤣🤣
benim eski isim trafik kazalariyla ilgiliydi.
kaza olsa bin tane hukuk burosundan acenteden arayip sizin sigortanizdan para almak icin onlari ikna edecekler. en ufak bedeni hasarlari kaldiysa ona göre rapor cikacak. bacagindaki iz bile rapor alir. bu rapora gore odeme cikacak. sigortaniz ödediği icin sonraki sigortalariniz cok pahali olacak. laf edecek olsaniz "sen degil sigortan odeyecek. biz de magdur olduk" diyecekler.
ya da sigorta parayi odeyecek ama diyecek ki
"siz arabada sofor+2 cocuk+anne + 2 arkadas binmissiniz. 5 kisilik arabaya 6 kisi bindiginiz icin suclusunuz, parayi sizden rücu edecekler.
yani kaza dedigin kucuk cizik diye dusunme. gercek bir kaza olsa inan en cok sen magdur olursun.
bence arkadaşının ozel isi varken gitme bile.
beraber gideceksen de "ben xyden uğrayacağım" de alma. donuste "esimle avmde buluşacagiz" de vs vs
ayağını kessinler arabandan.
fazla verme, fazla da bekleme
o zaman anca iliskiniz normale doner

Bu ney?? avrupaya özeneceksiniz derken ne garip durumlara düşmüşsünüz.
Sanki 5 yaşındaki çocuğun doğum günü meşaleli pastayla süpriz yapmak.
Benim bildiğim doğum günü olan kişi kutlamak istiyorsa davet eder .
Sadece siz süpriz yapmak istediniz diye kutlamak zorunda değil .
Istenilmeyin bir şey yaparsaniz böyle olur
Iki tarafta hayal kirikliğina uğrar
lxuxtti sen almanyada yasiyorsun degil mi?
sizin orada parti yapan davet eder, dogumgunu olan pastasini alir ise gider kendi dogumgununu kutlar.
bizim burada dogumgunu sahibi birsey yapmaz, ailesi - esi - arkadaslari ayarlarlar

benim eski isim trafik kazalariyla ilgiliydi.
kaza olsa bin tane hukuk burosundan acenteden arayip sizin sigortanizdan para almak icin onlari ikna edecekler. en ufak bedeni hasarlari kaldiysa ona göre rapor cikacak. bacagindaki iz bile rapor alir. bu rapora gore odeme cikacak. sigortaniz ödediği icin sonraki sigortalariniz cok pahali olacak. laf edecek olsaniz "sen degil sigortan odeyecek. biz de magdur olduk" diyecekler.
ya da sigorta parayi odeyecek ama diyecek ki
"siz arabada sofor+2 cocuk+anne + 2 arkadas binmissiniz. 5 kisilik arabaya 6 kisi bindiginiz icin suclusunuz, parayi sizden rücu edecekler.
yani kaza dedigin kucuk cizik diye dusunme. gercek bir kaza olsa inan en cok sen magdur olursun.
bence arkadaşının ozel isi varken gitme bile.
beraber gideceksen de "ben xyden uğrayacağım" de alma. donuste "esimle avmde buluşacagiz" de vs vs
ayağını kessinler arabandan.
fazla verme, fazla da bekleme
o zaman anca iliskiniz normale doner
İşte ben alma verme dengesini kuramadığım için hep ver ver ver sus sus sus
En son raddeye gelincede silip atıyorum
Halbukı bukadar verıcı olmasam belkı beklentıkde cok düşük olur. Gercı gercekten beklentım cok dusuk .
Ama dedıgını cok dogru ,mesela babam aracını başkasına asla ödünç vermezdi. Gidecegınız yere ben gotureyım ama arabmı ıstemyın derdı
Gotururdu😊
Yazıklarınızı esıme okudum cok dogru bak bunları dusunmuyorsun dıyor
Yok bıttı sıldım artık zaten cevremde az kısı kaldı . Kafam kaldırmıyor yaşınada girdim yeter ben ban yeterim😍🥰

lxuxtti sen almanyada yasiyorsun degil mi?
sizin orada parti yapan davet eder, dogumgunu olan pastasini alir ise gider kendi dogumgununu kutlar.
bizim burada dogumgunu sahibi birsey yapmaz, ailesi - esi - arkadaslari ayarlarlar
Yemın ederım kadına kızdım ama cevremdekılere süprız yapar herseylerını hallederım ama kendı dogumgunumde kendı pastamı alır otutı yerım.kımseden beklentım olmaz
Eşim ve cocuklar dahıl🥹
Gecen dogumgunumdede aldım pastamı kestık yedık . Yokya ben cok garip kalmısım
Şimdi haftaya oglumum dogum gunu suprız ne yapcaksın dıyor
Cocuklarımın dogumgunlerını hep suprızlı kutlarım
Enson kızıma hem pasta aldım kafede
Hemde kendım evde pasta yapıp ıcıne meshur telefondan alıp sakladım . Icınden cıkardı fılan .
Bende kendı pastamı alıp cocuklarla yedık.
Bır bu arkadasım pasta hedıye alıp sıprız yapmıstı 😅
Bende altta kalmayalım dedım yoksa gercekten aile fertlerım dısında dogumgunu fılan kıtlamıyorum

Bu ney?? avrupaya özeneceksiniz derken ne garip durumlara düşmüşsünüz.
Sanki 5 yaşındaki çocuğun doğum günü meşaleli pastayla süpriz yapmak.
Benim bildiğim doğum günü olan kişi kutlamak istiyorsa davet eder .
Sadece siz süpriz yapmak istediniz diye kutlamak zorunda değil .
Istenilmeyin bir şey yaparsaniz böyle olur
Iki tarafta hayal kirikliğina uğrar
Konudan bağımsız hiç anlam veremediğim bir yorum bu. Göster telefonununu diyen dedeler gibisiniz,avrupaya özenmek mi bir pasta iki mumla kapıya gitmek? Bir tane de mehter takımı ayarlasaymış konu sahibi keşke o zaman avrupayi olmazmış.

İşte ben alma verme dengesini kuramadığım için hep ver ver ver sus sus sus
En son raddeye gelincede silip atıyorum
Halbukı bukadar verıcı olmasam belkı beklentıkde cok düşük olur. Gercı gercekten beklentım cok dusuk .
Ama dedıgını cok dogru ,mesela babam aracını başkasına asla ödünç vermezdi. Gidecegınız yere ben gotureyım ama arabmı ıstemyın derdı
Gotururdu😊
Yazıklarınızı esıme okudum cok dogru bak bunları dusunmuyorsun dıyor
Yok bıttı sıldım artık zaten cevremde az kısı kaldı . Kafam kaldırmıyor yaşınada girdim yeter ben ban yeterim😍🥰
Yemin ederim bu ben, sonra ben tiroid oldum ince düşünmekten şimdi herkes ederi kadar, düzelmemde en büyük etken billur kalkavan ın son konuşmasıydı sonrasında alma verme dengesine hep dikkat ettim o röportaj kulagıma hep küpedir ..

Sonra eşi aradı eşimin moralı cok bozuldu gonlunu al gıbısınden.
Yok artik!🫢
Coluk çocuk pastayla gelip kapidan dönen siz, özür bekleyen onlar.
Kim ki bunlar kraliyet ailesi mi? Tovbest.....

Umarim böyle bir şey yapmazsiniz ve bu insanlarla artık görüşmezsiniz.

Diger mesajlarınızi da okudum, bu olay sizin için bir milat olsun, artık verici olma konusunda kendinize bir dur deyin ve sınır koymayı öğrenin.

Bir de daha önce konuşmuş olsaniz bile, oraya çıkıp gitmeden önce teyit amaçlı eşini tekrar arayabilirdiniz.
Ben garanticiyimdir,
gidecegim yer için ne kadar sözleşmiş olunsa da, insanlik hali her sey olabilir diye,
gidip donmektense, evden cikmadan bir daha ararim.

Yok artik!🫢
Coluk çocuk pastayla gelip kapidan dönen siz, özür bekleyen onlar.
Kim ki bunlar kraliyet ailesi mi? Tovbest.....

Umarim böyle bir şey yapmazsiniz ve bu insanlarla artık görüşmezsiniz.

Diger mesajlarınızi da okudum, bu olay sizin için bir milat olsun, artık verici olma konusunda kendinize bir dur deyin ve sınır koymayı öğrenin.

Bir de daha önce konuşmuş olsaniz bile, oraya çıkıp gitmeden önce teyit amaçlı eşini tekrar arayabilirdiniz.
Ben garanticiyimdir,
gidecegim yer için ne kadar sözleşmiş olunsa da, insanlik hali her sey olabilir diye,
gidip donmektense, evden cikmadan bir daha ararim.
Bende garantıcıyım ama pasta işide bana kaldıgı ıcın kosturmam coktu. Diğer arkadas iletişimde diye ona güvendım . Yoksa kesınlıkle habersızckıösenın kaısına gıtmem kii daha öglen zorla kahveye cagırdı kahve ıctık. Ama aksamı pot kırmamak ıcın soylemedım.😌

İlk soyledıklerınızdede haklısınız bı dur demem gerekıyor ben ınsanları anac tarafımla hep kanatları altına alan oluyorum. Kocam be cocuklarda dahıl
Kocam kadın ben koca olmusum gecınıp gıdıyoruz

Yemin ederim bu ben, sonra ben tiroid oldum ince düşünmekten şimdi herkes ederi kadar, düzelmemde en büyük etken billur kalkavan ın son konuşmasıydı sonrasında alma verme dengesine hep dikkat ettim o röportaj kulagıma hep küpedir ..
Bende 20 senedırcpanık atak hastasıyım. Bu konuyu başka birisi acsa ne giydirirdim ama bukadar saf salak olunurmu dıye
Olayın ıcındeyken anlamıyorsun .aynen bitti gercekten bitti ! Kımseye bırsey yok bundan sonra. Sizedecgecmıs olsun

Konudan bağımsız hiç anlam veremediğim bir yorum bu. Göster telefonununu diyen dedeler gibisiniz,avrupaya özenmek mi bir pasta iki mumla kapıya gitmek? Bir tane de mehter takımı ayarlasaymış konu sahibi keşke o zaman avrupayi olmazmış.
Bende anlamadım bizde bazen konu sahıbıne sınırlenıp saydırıyoruz ama cok alakasızdı bu!!
Neyse oda bugünlük enerjisini attıysa ne mutlu 😃

Avrupa: ben nalaka?
Harbiden bu konuyu oraya nasıl bağladınız yaa mumlu maytaplı kutlamayı sadece avrupalılar mı yapıyor? Hahahaahahah :D
Onun çatası gelmiş . Konunun önünden arkasında almış bağlamaya çalışmış ı ııh olmadı..

Neyse problem degil ben onuda hakediyorum eyvallah😅

E benım gonlum
Ve şok bugun o dıger arkadası kapıda kalmamıs gıbı hedıyesını pastasını almıs kutlamaya gıtmıs
Şimdi hıkaye paylasmıslar
Bunu görünce cok sasırdım bendemı bı anormallık var acaba dedım?
Benmı cok abartıyorum
Ben cok kotu hıssedıyorum kendımı
Ama karsıdakıde gununu mahfettıgım onu darladıgım ıcın benden özür beklıyor galıba🤯
Ay yok artik yaaa, bir daha ne arayin ne de sorun. En azından size bir açıklama ve özür borçlu olduğunu düşünüyorum.

E benım gonlum
Ve şok bugun o dıger arkadası kapıda kalmamıs gıbı hedıyesını pastasını almıs kutlamaya gıtmıs
Şimdi hıkaye paylasmıslar
Bunu görünce cok sasırdım bendemı bı anormallık var acaba dedım?
Benmı cok abartıyorum
Ben cok kotu hıssedıyorum kendımı
Ama karsıdakıde gununu mahfettıgım onu darladıgım ıcın benden özür beklıyor galıba🤯
Şakamı yapıyor adama bak. Yürü git deseydin. Boşver sende sorun yok.
Sen evine gidip kutlayacak kadar yakın görmüşsün ama ters olmuş.
Diğer arkadaşında boşver naparsa yapsın. Hiç yorum yapma konuşmaya bile gerek görme.
Sonra sen haset çekemeyen olursun.

Okadarkı aylardır arabamla butun ıslerını gorduk. Oda bana yapıyor bıuere gıdıyoruz hesapta kendı ısmarladıgı oluyor
Evının mobılyalarını,pazar market,cocukların okulu aylardır özel şöfor olarak herseyını yapıyorum
Kendıde aslında altta kalmak ıstemez . Yanı kotu bırı desem yapar bunu beklerım desem bukadar uzulmezdım belkıde.
Arkadasımı aradım musaıtsen boyle boyle oldu gelelım pastayıda cocuklar yesın dedım
Tabı cay koyuyorum dedı gıttık orda yedık😎
Dahada 5 kuruşluk harcamam yapmam

Oyle dusunıyorum. Ama aynı dıger arkadas bugun tekrar pastasıyla hedıyesıyle gıtmıs kutlamaya. Story atmıslar şok oldum yanı bende benım beynimde bir sorun var herhalde diye düşündüm bu
Ha bu arada diğer arkadaşda arkadaşın değilmiş. Belliki birebir görüşülmüş ve plan yapılmış. Sen zaten kötü olmuşsun

Bence biraz sizde de hata var ama hatanız kendinize karşı. Arkadaşınıza karşı değil. Gereksiz derecede fedakarlık yapıyorsunuz sonra o kadar fedakarlık yaptığınız için karşı taraftan yüksek beklentiye giriyorsunuz. Siz relaks olsanız bu kadar beklentiniz de olmaz, kendinizi de yormazsınız, arkadaşlığınız da bitmez. Beliniz mi ağrıyor, eşinizin işi mi var o zaman kutlamayın mesela. Başka zaman beraber kutlarsınız zaten günü geçmiş.

Şakamı yapıyor adama bak. Yürü git deseydin. Boşver sende sorun yok.
Sen evine gidip kutlayacak kadar yakın görmüşsün ama ters olmuş.
Diğer arkadaşında boşver naparsa yapsın. Hiç yorum yapma konuşmaya bile gerek görme.
Sonra sen haset çekemeyen olursun.
Yok hıc ılgılenmıyorum,ıkıncı gun oldu benden ozur beklıyor galıba. Daha gelsede kapım kapalı. İşi bitti demekkı

Back
X