Bir garip doğum günü meselesi

Kim haklı ?

• Tabikide sen haklisin,sevgilin gereksiz uzatmis.

• Istisnasiz sevgilin haklı. Bu kadarda odun olunmaz.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkinizde biraz haklısınız :-)
Ben olsam bende bir çift söz söylenmesini beklerim. Lakin siz zaten evvelinde kutladığınız için aklınızdan çıkmış muhtemelen, insanlık hali olur böyle şeyler. Sonuçta yaptıklarınızın yanında yapmadıklarınızı değerlendirirsek yaptığınız ağır basıyor.
Bence uzatmaya değmeyecek bir mesele...

Aynı durumda sen olsan trip atar mıydın? Asıl soru bu.
Herkes farklıdır. Ama ben bir sürü hazırlıkla bir hafta önceden kutlanmasındansa doğduğum gün bir tatlı kutlu olsun demesini isterim. Asıl o günü hatırlaması kendimi değerli hissettirirdi.
Yani bir sürü insandan bir farkım olsun değil mi? Hatta geceden bir kutu olsun desin fln isterim ben açıkçası ona hak verdim ben de olsam bozulurdum, değer vermemiş gibi hissederdim. Bir sürü hazırlık maddi hediyeler değil de o günü hatırlaması ve kutlaması daha mühim benim için.
Yorumunuzu erkek arkadaşım çok begendi. Size adamın dibi diyor. Duygularına tercüman olmussunuz :KK48:

Merhaba hanımlar. Şimdi bugün erkek arkadaşımın doğum günü. Ben 1 hafta önce teferruatli bir hazırlığın ardından kendisinin doğum gününü kutladım. Uzak şehirlerde olduğumuz için fazla gorusemiyoruz zaten bu durumda erken kutlamama sebep oldu. Her neyse 1 hafta önce kutladim fakat gelin görün ki bugün kutlamayi unutmuşum. Kendisi bugün de kutlayacagimi düşünmüş. Tabi kutlamak derken yine hediyeler filan değil elbette ama en azından iyiki doğdun deseydin diyerek trip attı biraz. Bende diyorum ki zaten 1 hafta önce gayet güzel kutladim şimdi o gunu unutup neden bugun surat yapıyorsun ? Sabahtan beri o kendini savunuyor ben kendimi. Sizce hangimiz hakliyiz ?
Bence sen haklisin... Sonucta hazirlanmissin uzakta olsa onun icin biseyler yapip gondermissin... Zaten gayet guzel bir dogum gunu yasatmissin! Sevgilinin yaptigi çocukça geldi bana... Uzatmanın ne alemi var??

Yorumunuzu erkek arkadaşım çok begendi. Size adamın dibi diyor. Duygularına tercüman olmussunuz :KK48:

:D
Teşekkür ederim kendisine, konuştuğunuza göre barıştınız sanırım ;) Geçmiş olsun diyor ve mutluluklar diliyorum :)

Bir hafta önce çok teferruatlı hazırlık yaptıysan bugün trip atmasaymış daha iyiymiş. Eğer yanyanayken basitçe geçiştirseydin bugün unuttuğun için sen haksız olurdun bence.

Ama yerinde olsam bugün için 'kutlamayacağımı nereden biliyorsun?benden önce yazdın' diye cevap verip kurtarmaya çalışırdım.

Bir hafta önce çok teferruatlı hazırlık yaptıysan bugün trip atmasaymış daha iyiymiş. Eğer yanyanayken basitçe geçiştirseydin bugün unuttuğun için sen haksız olurdun bence.

Ama yerinde olsam bugün için 'kutlamayacağımı nereden biliyorsun?benden önce yazdın' diye cevap verip kurtarmaya çalışırdım.
Öyle bi ihtimal yada imkan olmadı. Yüz yüzeydik çünkü. Ve bende nasıl unuttum diye bir anda tepki verdim. Kiviramadim malesef :KK45:

Sevgilin haksız.
Ay noldu yani sen iyki doğdun demedin diye doğmadı mı ? regl i gelmiş hatun tribi olmuş onunkisi.
Bide bir hafta önce davullu zurnalı kutlamışsın.
Olmazsa çiçek gönder, hallerin geldi yine sevgilim iyki doğdun yazdır üstüne ahahahaha :D :D :D

Sevgilin haksız.
Ay noldu yani sen iyki doğdun demedin diye doğmadı mı ? regl i gelmiş hatun tribi olmuş onunkisi.
Bide bir hafta önce davullu zurnalı kutlamışsın.
Olmazsa çiçek gönder, hallerin geldi yine sevgilim iyki doğdun yazdır üstüne ahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Öyle demiyeydin iyiydi. Yorumları okuyor suan gizli gizli. Bi de bunun için trip yiycem. Ah pms :KK45:

Öyle demiyeydin iyiydi. Yorumları okuyor suan gizli gizli. Bi de bunun için trip yiycem. Ah pms :KK45:

yaaa hadi yaaa ahahaha
Öyleee demek istemedim eniştee beeeyyyyy sen haklısın sen :KK70:
(Günay hanımın çığlığından attım ahahah :D

Eger istedigi sadece iyiki dogdun demense adam hakli. Ama onceden de gayet guzel kutlama yapmışsınız. Bilemedim bence ikinizde haklisiniz

Daha gün bitmedi sevgilim, derdim.
Ayrıca herşey gününde güzeldir, bence sevgilin haklı.

yani bugun de bi kutlasaydın iyiyydi :) sen de olsan biraz trip atardın bence bende atardım ayrıca :)

Back
X