Bir garip durum!!!!!

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
Kızlar bi akıl lazım bana çünkü napacağımı bilmiyorum.
Ben geçen sene nisan ayında biriyle tanıştım gorucu usulüyle ismi Ahmet. yaklaşık 3 ay görüştük o evlenmeyi istiyordu ama ben tanımadan evlenmeyi istemedim.bu arada bu kisi kariyer olarak çok iyi yerlere gelmis, maddi olarak durumu cok iyi olan,kaliteli bir insandı en azından ben öyle biliyordum ama bazı şeyler içime sinmiyordu adını koyamiyorum.Annem bigun istihare yapti ruyasinda"yerde bir ceviz bulmus dışı gayet guzel kirmis cevizi içi fos cikmis, sonra ayaga kalkmis birsuru evin yandigini gormus" daha sonra Aramızda bazı sorunlar oldu ve ayrıldık 7 ay önce....gorucu usulüyle bir kaç kişiyle daha görüştüm .en son aralık ayında yine görücü usulüyle biriyle tanıştım. Ismi murat.murat ve annesi bize geldiğinde bazı konuşmaları hoşuma gitmedi ama buna rağmen görüştük bir süre. Hem memur hemde telefonnnnnn bayisi var biriyle ortak.Daha 2 kere görüştük sözlenelim demeye başladı ben bir insanı tanımadan ciddi adımlar atmak istemiyorum dedim tamam dedi.bir sonraki bulusmamizda yine sozlenelim dedi Hayır diyorum 2 gün sonra yine konu açılıyor. Her neyse kafamı kurcalayan bazı şeyler oldu ve ayrıldım beni ikna etti tekrar baristik.benle konustugu şeyleri annesine arkadaşlarına anlattığını duyunca tekrar ayrıldım(3 veya 4 günün içinde oldu bu olaylar) gitti içki içti barisalim dedi nişan söz falan olmasın ama görüşelim dedi bende bir şans daha verdim bir kaç gün sonra ıstihare yaptım Muratla ilgili ve sarı renkte taksiye bindigimi gördüm , hemen o gün ayrılmak istediğimi ve bir daha görüşmek istemedigimi söyledim bitirdim. Bana hakaret etmeye başladı msj atarak whatsaptan. telefonunu engelledim, faceden engelledim.ama msj atmasını engelleyemiyorum.msj atıyor hakaret içeren sözlerle dolu hiç cvp yazmadım, başka biriyle görüştüğünü yazdı.ayrildiktan 1 hafta sonra barismak için msj atmaya başladı hiç bir şekilde cvp yazmadım ve en sonunda oda pes etti bitti 25 gün kadar önce.

Dün gece whatsaptan tanımadığım bir numara msj atmış .
O="Mrb"
B=sen kimsin?
Bi 5 _6 dk bekledi hiçbişey yazmadi
O=sus lan zibidi ben ahmet, Numarani eskisehirli olarak kaydetmisim, kim olduğunu çıkaramadım için msj attım(ama ahmet çok kaliteli bir insandı bunları imkan yok yazamaz dedim.)
B=sen ahmet değilsin kimsin numaramı nerden aldın
o=sus kız zikkim olasica kazayla yazdım.
B=sen ahmet değilsin
o=bir hak daha veriyorum kimim tahmin et
B= offffff ugrasamam defol git
O=niye ahmeti aldatmadin mı.Adam sana "dün seni yolda görmüşler yanında biri varmış dediğinde tutusmadın mı"(böyle bir konuşma olmuştu aramızda o bu msji atmıştı bana bir şarkı sozuymus bu.bende biraz tepki gösterdim ve "aşkım benim seni yerim ben ne diyeceksin diye yazdım bu bir şarkı sözü bitanem"yazmıştı ahmet ve 1 ay kadar daha gorusmustuk bu msjdan sonra)
O=adamı aldatmadin mı
B=madem aldattim ismini de soyle kimle aldattim.
o=sen insanı katil edersin
B= o kadar eminim ki senin ahmet olmadığından o bunları yazacak karakterde biri değildi. Yarın emniyete gidip şikayetçi olucam her kimsen artık (ben ahmet olup olmadığını anlamak için aradım acmadi tlf u)senin kim olduğunu biliyorum muratsin sen
Ben bunları yazınca beni whatsaptan engelledi telefonumuda engelledi .sabah 118 den sorgulattim telefon ahmet adina kayitli ama o bunları yazmaz eminim sabah bi msj atmış

O=ben ahmet murat kim tanımam etmem ama gidip elin cocugunada çatma.Bugun benim doğum günüm elif ablamda ankarada.dun bi şekilde lafın geçti.sen son msjlari mızı unutmussun.dun seni yolda görmüşler yanında da biri varmış dedim sende korktun kactin, ben de görüşmek istemiyorum bitti Dedim.sende beni aramamistin ve bitti.bu olayı hatirlatip serzeniste bulunmak istedim ama sen tepki verince bende sana söyledim. Murat falan kim tanımam cuma selasinda bi bettuami alırsın belini dogrultamazsin.....

Dun bi emniyet müdürü abimin var onla konuştum.soyledigi muhtemelen murat ahmet in tlf kartından ek kart çıkarmış ve ordan msj atıyor çünkü telefon bayisi vardı bunu yapabilir mi bilmiyorum. Ama eger böyle bişey yaptıysa ahmet şikayetçi olursa dükkanını kapatirlar ve tazminat oder ahmete.
Akşam face üzerinden ahmet in ablasına ulaşmaya çalıştım ama bana geri donmedi. Bu msjlari atan kişi kim çok merak ediyorum bi yanım diyor ki ahmet(tamam msj doğru ama biz o msj dan sonra ayrılmadık burda bi tutarsızlık var.hem ahmet olsa 7 ay geçmiş üstünden niye bunları yazsın. Ayrıca biz ayrıldığımız da bile birbirimize hakkımızı helal ederek ayrıldık ufacık bi kaba söz söylemedik) bi yanım diyo ki murat (ahmet olsa niye beni engellesin arar ben buyum diye en azından birebir konuşur.)

Eger murat sa belki benim msjlarimi takip ediyo konuşmalarımı takip ediyor telefonumu dinliyor belki .Offfffffffff cozemiyorum kim bu ya.....

harbiden bu nedir ya? yaşlarından utansınlar bence.. ben bile bu yaşımda böyle kişilerle muhattab olmadım çok şükür.. ilişki hayatınız hiç durgun geçmedi anlaşılan Allah yardım etsin bence pek takılmayın cevap vermezsiniz olur biter böyle mesaj atan, böyle işsizliklerle uğraşanlarla uğraşmanın bi mantığı yok bence:KK14:

harbiden bu nedir ya? yaşlarından utansınlar bence.. ben bile bu yaşımda böyle kişilerle muhattab olmadım çok şükür.. ilişki hayatınız hiç durgun geçmedi anlaşılan Allah yardım etsin bence pek takılmayın cevap vermezsiniz olur biter böyle mesaj atan, böyle işsizliklerle uğraşanlarla uğraşmanın bi mantığı yok bence:KK14:

Canım benim eğer murat sa bu msji atan benim msjlarıma falan ulaştı demekki.belki hala takip ediyor bu yüzden çözmek istiyorum olayi

Canım benim eğer murat sa bu msji atan benim msjlarıma falan ulaştı demekki.belki hala takip ediyor bu yüzden çözmek istiyorum olayi
ayy acayip karışık bi olay bence çok çok usta olmalı, 118 de bile ahmete ait olduğu söylenmiş numaranın.. ince iş var tam psikopatmış o zaman nelerle uğraşıyooo :KK54:

X