Bir garip durum...

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
Evet bir garip durum yaşadım tam 10 dakika önce. Konu, eski sevgilim. Kendisi beni aldattı ve biz ayrıldık 3.5 sene rahat oldu, şu anda da bir ilişkim var zaten bu da Whatsapp resmimden falan 3 senedir bariz belli. Az önce birden tanımadığım birisinden Whatsapp çağrısı geldi. Numarayı eklediğim zaman resmi ile karşılaşınca başımdan kaynar sular döküldü desem yeri. Yanlışlıkla aramıştır heralde diye düşünüp hemen sildim ve yine bir çağrı geldi whatsapp üzerinden ve yine o. Online olduğumu görüp de belki merakından aramıştır, tam bilmiyorum ne ama hemen çıktım whatsapptan ve aramayı sildim. Sizce erkek arkadaşıma bunu söylemeli miyim? Kendisi biraz fazla kıskanç ve aşırı tepki vermesinden çekiniyorum. Ama yalan söylemiş gibi hissediyorum bir şey sakladığımda... Kafam çok karışık söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum. Senelerdir konuşmuyoruz da biz lise arkadaşıydık onunla acaba okuldan tanıdığımız birisine bir şey oldu haber vermek için mi aradı diyorum ama öyle olsa yazardı sanırım. Offffffff!

Son düzenleme:
Evet bir garip durum yaşadım tam 10 dakika önce. Konu, eski sevgilim. Kendisi beni aldattı ve biz ayrıldık 3.5 sene rahat oldu, şu anda da bir ilişkim var zaten bu da Whatsapp resmimden falan 3 senedir bariz belli. Az önce birden tanımadığım birisinden Whatsapp çağrısı geldi. Numarayı eklediğim zaman resmi ile karşılaşınca başımdan kaynar sular döküldü desem yeri. Yanlışlıkla aramıştır heralde diye düşünüp hemen sildim ve yine bir çağrı geldi whatsapp üzerinden ve yine o. Online olduğumu görüp de belki merakından aramıştır, tam bilmiyorum ne ama hemen çıktım whatsapptan ve aramayı sildim. Sizce erkek arkadaşıma bunu söylemeli miyim?

ismini kaydet sonra engelle ve yine sil, sms atarsa ya da ararsa baska care düsünürsün...

bence söyleme,gereksiz yere tatsızlık çıkmasın, cevap vermezsiniz olur biter

Ya bugün bir iki konu oldu burada aldatılma ile ilgili resmen üzerine oldu yani. Senelerdir bir bağımız yok konuşmamız da hiç yok büyük kavga ile ayrıldık zaten. Ben de tadsızlık olmasından çekiniyorum çünkü onu tanıyor erkek arkadaşım.

ismini kaydet sonra engelle ve yine sil, sms atarsa ya da ararsa baska care düsünürsün...

Engellemeyi inanın unuttum numarasını falan silmiştim yoksa. Hattımı değiştirmeyi düşündüm sonra erkek arkadaşım ile tanışınca artık gerek kalmaz diye saçma cesurluk yaptım. Dediğiniz gibi bir daha tekrarlarsa engelleyeceğim o an panikten numarayı falan sildim ezberimde de haliyle yok..

Senin bir suçun yokki bunda..
aramaya devam ederse bi ilişkin olduğunu ve seni rahatsız etmemesini söyle .
mesajla. O mesajı da silme.
Yine devam ederse baş edemezsen söylersin. .
Bazı şeyleri çok büyümeye gerek yok..

Senin bir suçun yokki bunda..
aramaya devam ederse bi ilişkin olduğunu ve seni rahatsız etmemesini söyle .
mesajla. O mesajı da silme.
Yine devam ederse baş edemezsen söylersin. .
Bazı şeyleri çok büyümeye gerek yok..

Profil fotoğrafımda sevgilim ile fotoğrafım var bir de bazı ortak arkadaşlarımız var (aynı liseden çıkışlıyız) kesin biliyordur diye düşünüyorum.

Profil resmine bakarken yanlislikla aramistir ya da yanlislikla aradim izlenimi vermek istiyodur. Gercekten arayacak olsa arar yani niye lise arkadasinin basina bi sey gelsin. Bence sevgiline soylemelik durum yok engelle gitsin

Ya bugün bir iki konu oldu burada aldatılma ile ilgili resmen üzerine oldu yani. Senelerdir bir bağımız yok konuşmamız da hiç yok büyük kavga ile ayrıldık zaten. Ben de tadsızlık olmasından çekiniyorum çünkü onu tanıyor erkek arkadaşım.

engelle gitsin canım o zaman

engelle gitsin canım o zaman

Bir daha tekrar ederse hemen engellemeyi düşünüyorum, numarayı o an panikle sildim çünkü. Erkek arkadaşımı gereksiz yere tedirgin etmesem mi acaba bilmiyorum ama saklarsam hayatımda ilk kez bir şey saklamış olacağım çünkü dürüst oldum hep bu zamana kadar bana olunmasını istediğim gibi.

Bir daha tekrar ederse hemen engellemeyi düşünüyorum, numarayı o an panikle sildim çünkü. Erkek arkadaşımı gereksiz yere tedirgin etmesem mi acaba bilmiyorum ama saklarsam hayatımda ilk kez bir şey saklamış olacağım çünkü dürüst oldum hep bu zamana kadar bana olunmasını istediğim gibi.
Iyi de dürüst sun zaten
yalan soylemiyor sun ki
1 adım daha atarsa söyle diyor burada herkes

Profil resmine bakarken yanlislikla aramistir ya da yanlislikla aradim izlenimi vermek istiyodur. Gercekten arayacak olsa arar yani niye lise arkadasinin basina bi sey gelsin. Bence sevgiline soylemelik durum yok engelle gitsin

Keşke sorsamıydım diye de düşünüyorum yani ne alaka beni arıyosun gibisinden. Ya da böyle iyi mi yaptım acaba? Galiba evet huzursuzluk olmaması için susmam lazım. Profil resmi olayı da mantıklı geldi ama 2 kez yapması da biraz kasıt gibi hissettim.

Üzerinde düşünmeye bile değmez. Başından niye kaynar sular dökülüyor ki, 3 sene sonra tepkisiz olman gerekirdi. Eski sevgililerin arama ihtimali her zaman vardır. Engelle gitsin, sevgiline söylemen gereken bir durum da yok.

Üzerinde düşünmeye bile değmez. Başından niye kaynar sular dökülüyor ki, 3 sene sonra tepkisiz olman gerekirdi. Eski sevgililerin arama ihtimali her zaman vardır. Engelle gitsin, sevgiline söylemen gereken bir durum da yok.

Biz onunla çok kavgalı bir durum ile ayrıldığımız için asla böyle bir şey yapmasını unmazdım bu yüzden şaşırdım aslında. Haklısınız düşünmeye değmez. Bir daha olursa numarasını direkt engelleyeceğim.

%300 anlatin bence.. Yarin obur gun karsilasirsa tesadufen elinizde patlar sonra buraya ben nasil inandiracagim diye konu acarsiniz ne gerek var gizlemeye? Hem kiskanmis olur firsattan istifade hem sizin sucunuz yok hem sizi arayan eski sevgili var ask tutku ihtiras kiskanclik bence size olan ilgisi bile artabilir :)

X