- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- Konu Sahibi KomandoYareni
Evet bir garip durum yaşadım tam 10 dakika önce. Konu, eski sevgilim. Kendisi beni aldattı ve biz ayrıldık 3.5 sene rahat oldu, şu anda da bir ilişkim var zaten bu da Whatsapp resmimden falan 3 senedir bariz belli. Az önce birden tanımadığım birisinden Whatsapp çağrısı geldi. Numarayı eklediğim zaman resmi ile karşılaşınca başımdan kaynar sular döküldü desem yeri. Yanlışlıkla aramıştır heralde diye düşünüp hemen sildim ve yine bir çağrı geldi whatsapp üzerinden ve yine o. Online olduğumu görüp de belki merakından aramıştır, tam bilmiyorum ne ama hemen çıktım whatsapptan ve aramayı sildim. Sizce erkek arkadaşıma bunu söylemeli miyim? Kendisi biraz fazla kıskanç ve aşırı tepki vermesinden çekiniyorum. Ama yalan söylemiş gibi hissediyorum bir şey sakladığımda... Kafam çok karışık söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum. Senelerdir konuşmuyoruz da biz lise arkadaşıydık onunla acaba okuldan tanıdığımız birisine bir şey oldu haber vermek için mi aradı diyorum ama öyle olsa yazardı sanırım. Offffffff!
Son düzenleme: