• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Durum..

Babaniz da yillarca kendine baktirmis yetmemis kardeslerine baktirmis o da yetmemiss simdi hasta bi insani mi getiriyor.. kabul etmeyin. Evlatlari varmis baksinlar. Anneniz bakmak zorunda degil ki. Ayrica anneniz de hasta.

Çok üzüldüm annenize..
Çocukları diğer kardeşleri bakmasın..
Olan yine annenize olsun..
Yazık..
Annemi alır ayrı eve çıkarım imkaniniz var mı bilmiyorum ama..
Ne zaman oh diyecek zaten kendi hasta.. çok üzüldüm.

Annenize geçmiş olsun. Babanız haddini bilsin bi önce. Annenizi hasta etmiş, asalak bir yaşam sürmüş. Keşke çok önceden kurtulsaymis anneniz bu adamdan. Halanizi falan getirtmeyin,anneniz daha kıymetli. Annenize destek çıkın,biz de istemiyoruz ne faydası var halamın bize,annemi hasta ettin hala başına iş açıyorsun kadının bir bırak deyin ya. Çok çok bencil babanız kusura bakmayın. Ben böyle bir şeye izin vermezdim. Kendisi halanizin evine yerlessin o zaman . Asla izin vermeyi n,

Kusura bakmayın ağır olacak ama Yıllarca annenize yük olan babanız çok meraklıysanız baksın ama annenizin haklı olduğunu düşünüyorum
Bilmiyorum dediğiniz gibi bir maaşı falan var mıama babanıza gıcık oldum ya

herkes belirli bir miktar koyup bir bakımevine yatırın

Annenize geçmiş olsun. Babanız haddini bilsin bi önce. Annenizi hasta etmiş, asalak bir yaşam sürmüş. Keşke çok önceden kurtulsaymis anneniz bu adamdan. Halanizi falan getirtmeyin,anneniz daha kıymetli. Annenize destek çıkın,biz de istemiyoruz ne faydası var halamın bize,annemi hasta ettin hala başına iş açıyorsun kadının bir bırak deyin ya. Çok çok bencil babanız kusura bakmayın. Ben böyle bir şeye izin vermezdim. Kendisi halanizin evine yerlessin o zaman . Asla izin vermeyi n,
İnanın ki anneme elimizden geldiği kadar destek oluyoruz,kardeşimde ben de babamın üzerinde baskı kuruyoruz sürekli,sesimizi yükseltmek zorunda bırakıyor bizi,ama normal konuşunca anlaşamıyoruz.

Çok üzüldüm annenize..
Çocukları diğer kardeşleri bakmasın..
Olan yine annenize olsun..
Yazık..
Annemi alır ayrı eve çıkarım imkaniniz var mı bilmiyorum ama..
Ne zaman oh diyecek zaten kendi hasta.. çok üzüldüm.
Ben evliyim,ama dairelerimiz üstüste annemlerle,bana gelse yine sorunlardan çok uzaklaşmış olmayacak.
Bugün geleceklerini söylemiş anneme,ama günlerdir telefonda kavga halindeyiz,umarım vazgeçmiştir.Yoksa huzurumuz tamamen kaçacak.

Çocuklarım için boşanmıyorum diyen kadınlara ders olsun konun.
Kesinlikle..Anlaşamayan çiftler boşanmalı.Babamı severim tabi ama o kadar eksisi var ki,unutamıyorum.Üzülerek söylüyorum,o yokken daha mutluyduk.

Bir cinnet her şeyi halleder. Ailenin kötüsü siz olun.

Babanızla muhattap dahi olmanıza gerek yok. Boşuna konuşmayın.

Açın kuzenlerinize, sayın dökün. Ne ahlaksızlıkları kalsın ne yüzsüzlükleri. Kendi annesine bakamayan tipler adamım diye gezmesin yahu.

Hayattaki diğer amca ve halalarınızı da sıradan geçin. Benim annem zaten bir kardeşinizi ömür boyu sırtında taşıdı, sağlığından oldu, şimdi de diğer kardeşinizi mi yıkacaksınız üstümüze gibisinden.

Çok ağır konuşurum ben yerinizde olsam. Korkunç yükselirim.

Bir daha onlarla görüşmeme, sülalenin cazgırı olma pahasına koruyun annenizi, tükürmüşüm böyle akrabaya.

Çok kızdım ya.

İnanın ki anneme elimizden geldiği kadar destek oluyoruz,kardeşimde ben de babamın üzerinde baskı kuruyoruz sürekli,sesimizi yükseltmek zorunda bırakıyor bizi,ama normal konuşunca anlaşamıyoruz.
Ses yükseltmeye devam o zaman canım. Anlıyorum seni benim de burnunun dikine giden bir babam var. Ama ben yetiyorum ona, bana lakap taktı hatta. Demokrasi kılıcı diyor bana. Demokrasi kılıcı gibi hep basindaymisim,onu kontrol ediyormusum vs. Baban bagirsin boşver,annen iyi olsun da

Halanızla babanız bir hastaneye gitsin orda heyete alırlar o şekilde karar verilir maaş alırmı alamazmı oranları var hastalıkların

Halanızla babanız bir hastaneye gitsin orda heyete alırlar o şekilde karar verilir maaş alırmı alamazmı oranları var hastalıkların
Doktora götürmüş ama rapor alamamışlar,maaş bağlatamayacak sanırım..

Bir cinnet her şeyi halleder. Ailenin kötüsü siz olun.

Babanızla muhattap dahi olmanıza gerek yok. Boşuna konuşmayın.

Açın kuzenlerinize, sayın dökün. Ne ahlaksızlıkları kalsın ne yüzsüzlükleri. Kendi annesine bakamayan tipler adamım diye gezmesin yahu.

Hayattaki diğer amca ve halalarınızı da sıradan geçin. Benim annem zaten bir kardeşinizi ömür boyu sırtında taşıdı, sağlığından oldu, şimdi de diğer kardeşinizi mi yıkacaksınız üstümüze gibisinden.

Çok ağır konuşurum ben yerinizde olsam. Korkunç yükselirim.

Bir daha onlarla görüşmeme, sülalenin cazgırı olma pahasına koruyun annenizi, tükürmüşüm böyle akrabaya.

Çok kızdım ya.
Hiçbiriyle görüşmüyoruz,baba tarafım çok menfaatçi,hiçbir bağımız yok.Annem telefonda çok nadir görüşür,konuştuklarında da hep kavga çıkar.Sakinliğimizi korunmaya çalışıyoruz ama bu kadar yüklenilmez ..

Bakalım bugün geleceklerdi ama ses yok..Ben de aramıyorum günlerdir,yaptığı hatayı farkeder inşallah.

Kesinlikle annenin arkasında dur babana bunu yaptırtma. Nedemek oğulları sağ ilen annene mi düşmüş görümceye bakmak. Kaldıki annende rahatsız annen iyice çöküş yaşar çok yıpranır annenin canı can değilmi. Tamam halaya da üzüldüm yazık ama oğulları baksın ya da öbür kardeşlerinden biri hep de annene yüklenmek olmazki ama

Kesinlikle annenin arkasında dur babana bunu yaptırtma. Nedemek oğulları sağ ilen annene mi düşmüş görümceye bakmak. Kaldıki annende rahatsız annen iyice çöküş yaşar çok yıpranır annenin canı can değilmi. Tamam halaya da üzüldüm yazık ama oğulları baksın ya da öbür kardeşlerinden biri hep de annene yüklenmek olmazki ama
Direniyoruz canım inan ki ,getirirse de olay çıkacak yani,sesten kavgadan komşulardan da utanıyorum artık.

Baban da cok oluyor ama. Senelerce yan gel yat, asalak gibi karina yapis, emekliligini odettir, yetmiyor gibi kizkardesime bak. Yok yaa. Sansini zorlarsa sepetlesin evden gitsin kardes kardes yasayip gitsinler. Kadincagiz da bi rahat etsin.

Aynen. Ayip gunah kadina ya. Nedir su cektigi cile? Baba sussun kenarda otursun, onun hic bi hak talebi olamaz.
Sinir etti beni sabah sabah ya.

Direniyoruz canım inan ki ,getirirse de olay çıkacak yani,sesten kavgadan komşulardan da utanıyorum artık.

Ama olanlarda sizin suçunuz değil ya babanın suçu sen bekarsın herhalde demi. Yani yoksa anneni yanına alma şansın olurdu. Hayırlısı olsun böyle bir durum olsa bizde babama öyle bir kapının yolunu gösterirdimki

Back
X