bir garip iş ve eş meselesi

konsept

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
380
387
23
38
Eşim araç kullanırken müşterilerinden birinden whatsapp mesajı geldi.Mesajı cevaplamaya yardımcı olabileceğimi söyledim.Telefonu bana uzattı. Müşteri sorunlu olduğu ve işi yoğun olduğu için toplantı talebini erteleyip duruyordu.. Bana o esnada söylediklerini harfiyen yazıp gönderdim. Sonra dur gönderme sil mesajı dedi bende gönderdiğim mesajı sildim. Herkesten sil diyerek tamamen.. Sonra eşim müsait oldugu an telefonu eline aldı.. Ben sana daha gönder demedim.Sorunlu adamdı sen niye mesajı hemen gönderiyorsun SALAK zaten adamla çalışmayı bırakıcaz Bahene arıyoruz bide mesaj tamamen oyle silinir mi dedi.. soylendi.. Ben o anki fevriliğine verdim yorum yapmadım..Söylenmeye devam etti. Sonra gecen günlerde patronum bana haksız yere Bağırmıştı.Tepkili olduğumu bilir ve bununla ilgili konuşma yaptığımıda.. Bu meseleyi bildiğinden bana ''Patronun sana bağırmalı tabi haklı adam'' dıye soylendı. Görümcemde araçtaydı. Görümcem ''Bari müsait olunca size döneceğim yazın kapansın konu'' dedi.. Dediği gibi yapıp telefonu bıraktım.Gözümden yaşlar süzüldü farketti de... Beni ofise bırakacaktı.Geldik, Kapıyı açtım görümceme ayıp olmasın diye Hayırlı işler dileyip arkama bakmadan ofise girdim.Bir daha da iletişim kurmadık. Bu meseleden boşanılmaz ama evden atasım var adamı.. Kıyma makinesine sokup liğme liğme edesim de... Muhtemelen kendisini de hatalı görmediği için mesaj bile yazmadı.. İnsan bu kadar yerin dibine sokulur mu?

Eşim araç kullanırken müşterilerinden birinden whatsapp mesajı geldi.Mesajı cevaplamaya yardımcı olabileceğimi söyledim.Telefonu bana uzattı. Müşteri sorunlu olduğu ve işi yoğun olduğu için toplantı talebini erteleyip duruyordu.. Bana o esnada söylediklerini harfiyen yazıp gönderdim. Sonra dur gönderme sil mesajı dedi bende gönderdiğim mesajı sildim. Herkesten sil diyerek tamamen.. Sonra eşim müsait oldugu an telefonu eline aldı.. Ben sana daha gönder demedim.Sorunlu adamdı sen niye mesajı hemen gönderiyorsun SALAK zaten adamla çalışmayı bırakıcaz Bahene arıyoruz bide mesaj tamamen oyle silinir mi dedi.. soylendi.. Ben o anki fevriliğine verdim yorum yapmadım..Söylenmeye devam etti. Sonra gecen günlerde patronum bana haksız yere Bağırmıştı.Tepkili olduğumu bilir ve bununla ilgili konuşma yaptığımıda.. Bu meseleyi bildiğinden bana ''Patronun sana bağırmalı tabi haklı adam'' dıye soylendı. Görümcemde araçtaydı. Görümcem ''Bari müsait olunca size döneceğim yazın kapansın konu'' dedi.. Dediği gibi yapıp telefonu bıraktım.Gözümden yaşlar süzüldü farketti de... Beni ofise bırakacaktı.Geldik, Kapıyı açtım görümceme ayıp olmasın diye Hayırlı işler dileyip arkama bakmadan ofise girdim.Bir daha da iletişim kurmadık. Bu meseleden boşanılmaz ama evden atasım var adamı.. Kıyma makinesine sokup liğme liğme edesim de... Muhtemelen kendisini de hatalı görmediği için mesaj bile yazmadı.. İnsan bu kadar yerin dibine sokulur mu?
Bayılırlar ilk fırsatta yerin dibine sokmaya.
Siz o esnada bir carlayacaktınız ki bir daha yapmayacaktı.

Niye bu kadar pasifsiniz?
Eşiniz size "Salak!" dediğinde, "Sensin salak, ağzını topla doğru konuş benle" diyemiyor musunuz?
Bazı konuları okuyunca aklıma Kınalı Yapıncak filmi geliyor, hani türlü laf işitip, odasında sessiz sessiz ağlıyor Hülya, konuşamıyor da garibim. Sizin ağzınız diliniz niye susuyor bu laflar edilirken şaşırıyorum doğrusu. Çat çat söyle çak ağzına. Bırakın eşiniz düşünsün biraz da ayıbını, çevreye karşı toparlamasını, imajını.

Çok haşin gördüm seni :KK53:
E sil demiş msjı,silince niye sildin diyor
Boşanılmaz tabiki ama öyle hakaret etmesini gerektirecek bir şey Yok ortada

Kendinizce bir ceza yöntemi bulmanız yerinde olur.
Gerçekten sokulmaz, ayrıca sap ile samanı niye karıştırıyor?

Ben yerinizde olsam konuşmaya uygun şartlar oluştuğunda, kendisine derdim "demekki ben sana yaşadığım herhangi bir olumsuz birşeyi anlatamayacağım, çünkü sen bunu bana silah olarak kullanabiliyorsun? O zaman senin de hayatındaki tum olumsuz geçen konuları ben sana karşı siper alayım bundan sonra!" diye eklerdim...

Yani hiç olmamış, hele ki görümce yanında hiç mi hiç olmamış...
Dengesiz anına gelmiş sanırım.
Sürekli bu şekilde davranışlar sergiliyorsa zor tabii, ancak binde bir böyle çıkışları oluyorsa, cezalandırın.
Uzak tutun kendinizden bir süre, sizi bu kadar üzgüğü için biraz çeksin bence.

Ben de hazmedemezdim açıkçası...
hazmetmem zaman alırdı...

Sakinleşmeden konuşursanız büyür konu. Sakinleşince konuşursanız özür diler. Haklısınız tabiki ama işte erkekler böyle öküzleşiyor bazen.

Bayılırlar ilk fırsatta yerin dibine sokmaya.
Siz o esnada bir carlayacaktınız ki bir daha yapmayacaktı.

carlarım da görümceme ayıp etmiş olurdum Ondan sustum..

Çok haşin gördüm seni :KK53:
E sil demiş msjı,silince niye sildin diyor
Boşanılmaz tabiki ama öyle hakaret etmesini gerektirecek bir şey Yok ortada

Mesajı sil derken yazma demek istemiş Sil derken vazgeçtim manasında.. bababababaa

Kendinizce bir ceza yöntemi bulmanız yerinde olur.
Gerçekten sokulmaz, ayrıca sap ile samanı niye karıştırıyor?

Ben yerinizde olsam konuşmaya uygun şartlar oluştuğunda, kendisine derdim "demekki ben sana yaşadığım herhangi bir olumsuz birşeyi anlatamayacağım, çünkü sen bunu bana silah olarak kullanabiliyorsun? O zaman senin de hayatındaki tum olumsuz geçen konuları ben sana karşı siper alayım bundan sonra!" diye eklerdim...

Yani hiç olmamış, hele ki görümce yanında hiç mi hiç olmamış...
Dengesiz anına gelmiş sanırım.
Sürekli bu şekilde davranışlar sergiliyorsa zor tabii, ancak binde bir böyle çıkışları oluyorsa, cezalandırın.
Uzak tutun kendinizden bir süre, sizi bu kadar üzgüğü için biraz çeksin bence.

Ben de hazmedemezdim açıkçası...
hazmetmem zaman alırdı...

Bende en cok üzerinden geçtiğiniz noktaya bozuldum zaten ya.. Öyle bir ceza kesesim var ki.. Bu sinirle haşlarım alimallah.. Ulu orta yerde.. Bidaha hiçbişey hakkında konuşmak istemiyorum.. Ama insan eşiyle de konuşamazsa..

salak deyince neden ağlıyorsunuz ki verin cevabını.

Salak lafına ağlamadım.. Bende ona sevimli şekilde salak falan derim ama bana harbi salak dedi yani.. Patronumla ilgili meseleyi ki haksızken patronum benden özür dilediğini bildiği halde.. Adam haklı sana bağırır dediğinden sinirimden ağladım.. Ablasının yanında bişey diyemediğimden..Demek istemediğimden..

Aa ne garip.esimde sabah evden cikmadan bana salak dedi cikti.

Durduk yere mi?

O telefonu kafasına atamadınız mı o an..

Ben hiçbu tür tepkiler verebilecek biri değilim ama şu an bu haddeyim..

Dengesizliğin alasını yapmış...

Hemde kızkardeşinin yanında...

Eşimle her türlü tartışırız,
ama asla yanımızda biri varken birbirimizi incitecek sözler söylemeyiz...

Ya işte ablası olmayaydı...

Adam size hakaret ettiğinde susarsanız devamı gelir elbet. Adamı kıyma makinesinden geçirme fikirleriyle hülyalara dalarken biraz kendinize de kızın :KK51:

Eşim normalde hakaret etmez, Bende ettirmem zaten.. Ablasının yanında ayıp olmasın dıye sesimi çıkarmadım o an..

Sakinleşmeden konuşursanız büyür konu. Sakinleşince konuşursanız özür diler. Haklısınız tabiki ama işte erkekler böyle öküzleşiyor bazen.

Çok haklısınız.. Kendini bu konuda haklı gördüğüne eminim şu an..

salak lafını ben de kabul edemem.

ama biz de eşim araç kullanırken hep kavga ederiz, adam trafikte kişilik değiştiriyor.

Ben akşama kadar hatasını anlayacağını ve gönlünüzü alacağını düşünüyorum . Sinir anında soylenen herşey sinir anı bittiğinde pişmanlığa dönüşür . Ben de olsam eşimin ablasının veya bir akrabanın yanında sesimi yükseltip bişey demezdim. Esim ayıp etti diye benim de arabadaki kişiye ayıp etmem gerekmez. Sonuna kadar haklısınız. Hatasını anlamazsa cezayı ona göre belirlersiniz

Salak lafına ağlamadım.. Bende ona sevimli şekilde salak falan derim ama bana harbi salak dedi yani.. Patronumla ilgili meseleyi ki haksızken patronum benden özür dilediğini bildiği halde.. Adam haklı sana bağırır dediğinden sinirimden ağladım.. Ablasının yanında bişey diyemediğimden..Demek istemediğimden..

o ablasının yanında size salak diyor ama. neden susuyorsunuz.

Ya gerçekten nasıl susuyorsunuz?
Ben mi çok cazgırım?
Bir de görümce var arabada. Ben ağzıma geleni sayar yerin dibine sokar, daha fazla rezil ederdim.
Sonra bir daha sıkıyorsa yapsın, helr de birilerinin yanında!

Siz böyle susun, bir de "hayırlı işler" deyin. Devamı artarak gelir.

salak lafını ben de kabul edemem.

ama biz de eşim araç kullanırken hep kavga ederiz, adam trafikte kişilik değiştiriyor.

Ben akşama kadar hatasını anlayacağını ve gönlünüzü alacağını düşünüyorum . Sinir anında soylenen herşey sinir anı bittiğinde pişmanlığa dönüşür . Ben de olsam eşimin ablasının veya bir akrabanın yanında sesimi yükseltip bişey demezdim. Esim ayıp etti diye benim de arabadaki kişiye ayıp etmem gerekmez. Sonuna kadar haklısınız. Hatasını anlamazsa cezayı ona göre belirlersiniz

Umarım anlar..

o ablasının yanında size salak diyor ama. neden susuyorsunuz.

Ablasının yanında yapmak bana gore degıl..

Keşke ağzının payını oracıkta verseydiniz ağlamak yerine. Salak nedir yani 5 yaşında çocuk gibi. Birde işle ilgili derdinizi anlatmışsınız onu iliştiriyor araya utanmadan.

Back
X