- 11 Ağustos 2017
- 380
- 387
- 23
- 38
Eşim araç kullanırken müşterilerinden birinden whatsapp mesajı geldi.Mesajı cevaplamaya yardımcı olabileceğimi söyledim.Telefonu bana uzattı. Müşteri sorunlu olduğu ve işi yoğun olduğu için toplantı talebini erteleyip duruyordu.. Bana o esnada söylediklerini harfiyen yazıp gönderdim. Sonra dur gönderme sil mesajı dedi bende gönderdiğim mesajı sildim. Herkesten sil diyerek tamamen.. Sonra eşim müsait oldugu an telefonu eline aldı.. Ben sana daha gönder demedim.Sorunlu adamdı sen niye mesajı hemen gönderiyorsun SALAK zaten adamla çalışmayı bırakıcaz Bahene arıyoruz bide mesaj tamamen oyle silinir mi dedi.. soylendi.. Ben o anki fevriliğine verdim yorum yapmadım..Söylenmeye devam etti. Sonra gecen günlerde patronum bana haksız yere Bağırmıştı.Tepkili olduğumu bilir ve bununla ilgili konuşma yaptığımıda.. Bu meseleyi bildiğinden bana ''Patronun sana bağırmalı tabi haklı adam'' dıye soylendı. Görümcemde araçtaydı. Görümcem ''Bari müsait olunca size döneceğim yazın kapansın konu'' dedi.. Dediği gibi yapıp telefonu bıraktım.Gözümden yaşlar süzüldü farketti de... Beni ofise bırakacaktı.Geldik, Kapıyı açtım görümceme ayıp olmasın diye Hayırlı işler dileyip arkama bakmadan ofise girdim.Bir daha da iletişim kurmadık. Bu meseleden boşanılmaz ama evden atasım var adamı.. Kıyma makinesine sokup liğme liğme edesim de... Muhtemelen kendisini de hatalı görmediği için mesaj bile yazmadı.. İnsan bu kadar yerin dibine sokulur mu?