Bir garip kaygı bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.338
16.440
248
Merhaba arkadaşlar. Benim ufak gibi gözüken ama aslında günlük faliyetlerimi kısıtlayacak bir problemim var.

Hiç beklenmedik anda midemden gelen gurultu sesleri. Karın açlığı ile ilgili değil. Abartılacak derecede değil ama özellikle bazı pozisyonlarda çok ortaya çıkıyor. Normal otururken ses gelmiyor, fakat sırtüstü yatarken sesler coşuyor. Özellikle sessiz bir ortamda duyulursa gerçekten çok utanıyorum. Bir şeyler içtikten sonra sırtüstü yattığımda ise iyice çığrından çıkıyor. Hareket özgürlüğümü kısıtlıyor bu durum. Yakınlarda arkadaşımın evine gideceğim, kendim gibi özgür davranmak varken eminim ses çıkar diye kendimi kısıtlayacağım. Bu durumdan çok rahatsızım.

Benzer durumları yaşayan var mı? Kafamdaki en büyük soru işareti, evlendikten sonra da bu durumun devam etmesi. Kendimi kısıtlayacağıma, başetmenin yollarını araştırır oldum şimdiden. Sesler rahatsız edici boyutta değil, ama utanç verici. Var mı çözüm önerileriniz?

Stresliyken oluyorsa kaygı bozukluğudur,onun dışında anlattiklariniz normal bir sağlık sorununa benziyor. Neden bir doktora gitmiyorsunuz? Vardır belki sebebi.

Doktora gitmelisin bağırsaklarla ilgili bi problem olabilir. Bende de oluyordu bi tane hap var ondan içtiğimde sesler kesildi şükür.

Doktora gitmelisin bağırsaklarla ilgili bi problem olabilir. Bende de oluyordu bi tane hap var ondan içtiğimde sesler kesildi şükür.

Sizin hangi pozisyonlarda ve ne zaman sesler çıkıyordu? Ve doktor ne dedi hap da hangisi paylaşır mısıınız araştıracağım.. doktora sormadan kullanmayacağım elbette

Ayy en sinir olduğum şey ya.benimkisi de konuşur ama öyle böyle değil.özellikle sessiz sınav ortamlarında geliyordu başıma.bırakıp kacasim geliyordu.çok gerilirdim.şimdi saliyorum valla gelsin sesler.hatta çevredekilere diyorum konuşmaya başladı benimkisi diye,dalga geçiyoruz.sanırım kafama takmadığımdan eskisi kadar olmuyor

bunun için ilaç olduğunu duymuştum, eczaneye bir sorun isterseniz.. bir tanıdığım kullanıyordu..

Sizin hangi pozisyonlarda ve ne zaman sesler çıkıyordu? Ve doktor ne dedi hap da hangisi paylaşır mısıınız araştıracağım.. doktora sormadan kullanmayacağım elbette
Öyle çok dikkat etmedim her şekilde çıkabiliyordu ve çok gürültü oluyordu dışarıdaki insanın duyacağı kadar. Aç filan olmamla hiç alakası yoktu ya da yediklerimle ilgili de bi alaka göremedim. Hap adı panfloat gibi bişeydi doktorunuza danışın öyle tabii ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X