BİR GARİP KAYNANA.

Muallime0610

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
61
15
3
32
Kizlar şunu anlamıyorum hiç benim kaynanamin evi Ankarada fakat şuan başka bir şehirde geçici olarak ama evi burda eşyali falan boş duruyor. Haftaya buraya gelecekmis benim evimde kalacakmiş. Hayir anlamiyorum kendi evi varken ni insan neden benim evimde kalir ki? Napsam bilmiyorum resmen enerjim düstü:((

Allah yardımcın olsun kardeş:KK3:

Muhtemelen evi soğuktur kışın başından beri yoksa bu geldi aklıma. Yani kendince gerekcesi bu olabilir. 15 gün için uğraşmayayım demiş olabilir.

Herşeye müdahale etmeyen bi yapıdaysa bence 15 gün çok değil aslında. Orası oğlunun da evi bunu da unutmamak lazım.

Kendi evine gitse 3-4 gün temizlik derdi o yetmezmiş gibi yemek gelen giden düşüncesi tatilinden birşey anlamiycak. Ama sende kalırsa rahat temiz hiçbir şeye karışmadan tatilin tadını çıkaracak. Bundan başka birşey gelmiyor aklıma :)

Muhtemelen evi soğuktur kışın başından beri yoksa bu geldi aklıma. Yani kendince gerekcesi bu olabilir. 15 gün için uğraşmayayım demiş olabilir.

Herşeye müdahale etmeyen bi yapıdaysa bence 15 gün çok değil aslında. Orası oğlunun da evi bunu da unutmamak lazım.
Evi merkezi sistem yani ev bos ama bizim evimizden sicak:)

Söyle eşine rahatsız oluyorum de. Senin onlara birşey söylemen doğru olmaz bu konularda. Herşey eş, eş, eş... Onun dışında ben olsam kesinlikle 3. Gunden sonra gerek tavrım, gerek konuşmalarım ve mimiklerime kadar rahatsız oldugumu ve onlari istemedigimi dibine kadar hissettirir onlarıda rahatsız ederdim. (Dedigim şeyi kendimde uyguladim az cok işe yariyor ama genelde ben esimi devreye sokuyorum.)

Back
X