- Konu Sahibi Muallime0610
Yalnızlıktan oglu nun evi olduğu icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanamadım okuduklarıma. Ama gercekden çok sabırlı bir insanmissin özendim sana gercekden masallah. Hiç kaybetmezsin sençünkü erkek anneleri gelinlere saygı duymuyor. bazılarını tenzih ederek söylüyorum bunu. benim kvdem de hep bizden uzaktaydı ben yalvarırdım gel bizde kal yalnız kalma diye yinede gelmezdi. derdim heralde yalnızlığa alıştı evini bırakamıyor. iyi yürekli düşünürdüm. 3 yıl önce aynı ile tayinimiz çıktı çok sevindim büyük aileleri severim ben. kvdeme 2-3 haftada bir gitmeye başladık eşimin nöbetleri olduğundan küçücük kundakta bebeğim olduğundan sık sık gidmedim ilk yıl sonra ona dedim torununu hiçmi merak etmiyorsun gel hiç değilse bir hafta kal dedim inanırmısın 3. günün sabahı evde kapıları çarpmaya bana beddua etmeye başladı. oğlunu kötüleyip durduki yıllardır gelinleriyim böyle görmedim kucağımda küçücük bebeğim sesimi çıkarmadan dinledim dök içini rahatla dedim bu dök içini demem bile sinirine gitmiş hanım efendinin ben kimmişim oğluna aşkım diyormuşum ben kimmişim gece bebeği ayrı odada yatırıp kocamla yatıyormuşum ben kimmişim ki eşim bana ayrı hesap açmış gönlümce para harcıyormuşum daha neler neleeeer inanabiliyormusun buna rağmen hasta psikolojisi iyi değil heralde deyip şevkat gösterdim. iyi olsun diye eşime bile kızdım annene iyi davran dedim ama yoook iyilikten maraz doğarmış doğru. yine benim iyi niyetim çağırdım gel anne kış zamanı bizde kal dedim. eşimde kışlık iznindeydi 10 gün kadar hem oğlunla torununla zaman geçir dedim. geldi yine 3. gün abartısız başladı. gece uyuyorum başıma gelip fısır fısır bişli diyor gözümü açınca pır gidiyordu korktum vallahi. bir gece eşime dedim uyuma bak annen yine gelecek dedim. geldide eşim fırladı yataktan anne ne diyosun dedi kadın hiç oğlum dua ediyordum dedi. iyide burası yatak odası ne işin var dedi ki dua etmiordu anan baban ölsün yalnız kal diyordu başıma gelip bunları duydum yinede belli etmedim sustum konuşmadımda onunla zaruri konuştum açmısın tokmusun gibilerinden. oğluma birgün olsun sevgi göstermedi aaaa çocuğuda kendine benzetmişşeytan olmuş dedi eşim duydu anne ne diyosun dedi kadın hemen döndü yok oğlum takılıyorum öyle dedi. öyle kendinden geçmiş öyle kin ve kıskançlık bürümüşki gözünü arkamdan gelip sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış dedi. güldüm sadece ben aslanlar gibi büyütürüm evladımı şükür ailem var mesleğim varda ben babasız çocuk büyüteceğim diye öldürdüğün kim,senin oğlun farkındamısın demedim öyle cahilki sustum yine çenemi yormadım. bana gelip sende babasız kalda gör nasılmış babasızlık dedi yine sustum babam ölünce kınamıyakacaksın bi tarafına demedim ki bende babasız büyüdüm ayrı annem ve babam. bizim eşimle çocuğumuz olmadı. eşim doğuştan baba olamayacakmış olabilir sorun olmadı aramızda evlat edindik dünya tatlısı bir oğlumuz var. sözde kvdede çok seviyordu hedşyelere altınlara boğdu oğlumu. arada bunun annesi nereliydi babasının adı neydi gibi saçma saçma sorular sorarak canımı yakmaya çalışsada alışamadı heralde diyordum zamanla alışır deyip cevap vermiyordum. ama son gelişinde öyle bir laf ettiki bütün ipler koptu. doğursaydın analığı bilirdin dedi. hala bu sözü düşündükçe gözlerim yanıyor kalbim acıyor. bu lafı arkamdan söylüyor birde doğursaydı analığı bilirdi... lafı duydum mutfaktan salona bir uçuşum var eşim dondu kaldı. ben senin oğlun yüzünden doğuramadım ama senden daha anneyim senden daha çok seviyorum çocuğumu dedim. oğlumun yanında bu lafı ettin artık sen ölüsün benim için dedim. aaa dövecek beni dedi ne dövücem ben karıncayı bile ezmem sana vurucam dedim kalbimi kırdın canımı sonunda acıttın dedim. bundan sonra oğlum hakkında konuşursan evini başına yıkarım bana konuş oğlumu karıştırma dedim. çıktım odadan eşimde anne ayıp ettin kız günlerdir senin lafına laf etmedi benim yüzümden bir çok duygudan mahrum oldu gıkını çıkarmadı be edep anne dedi edep. bu kadar nankör olma bu kadar kindar kıskanç olma dedi. aaaa oğlum sana büyü yapılmış dedi. aşkımla canımla kandırmış seni dedi. hala üste çıkmaya çalıştı anlayacağın. ertesi günde eşim hadi anne ben seni götüreyim dedi kadın hala gitmem diyor. eşim ana katili olmak istemiyorum sen iyi bir anne değilsin dedi ki o gece eşimlede konuşmadım oğlumla uyudum eşim sabaha kadar uyumadı. yani eşim kendi kendine aldı bu kararı hala o söyledi demi götür diye diyor..işte böyle. daha anlatacak çok şey var ama uzun oldu hemde çok uzun. içim doluydu şu bir cümlenle döküldüm hakkını helal et. işte bu ve buna benzer sebeplerle erkek anneleri sevilmiyor kıskanç ve haset olduklarından. bende erkek annesiyim belki bende tipik kaynana olacağım bilmiyorumzaman gösterecek.
iki gelişinin toplamı 10 gün ediyor. düşün sadece 10 gün de bunları yaşadım. ki kendime hayret ediyorum ben enebaz bir kızımdır öyle susmam ama kadına saygımdan eşimin annesi dedim bir de anneme laf gitmesin diye sustum sustum artık dayanamadım. ne yapayım. eltim bir yıldır evli bana ya sen nasıl anlaştın bu kadınla diye dert yanıyordu niye nesi var iyi sadece kocası öldükten sonra dert sahibi olmuş yalnızlaşmış diyordum meğer kıza neler çektirmiş. bende Allaha havale eetim canım. giderken hakkımda kime ne dersen konuşabilirsin dedim- ki zaten konuşuyormuş eltim söyledi- benimde ağzım var artık susmayacağım bunu bil dedim. hakkımı helal etmiyorum sana Allaha havale ediyorum dedim aaaa çok günah dedi. razıyım dedim. sende çocuk ruhlusun heralde dedi çekti gitti. ayyy anlattıkça anlatıyorum susamıyorum kusurabakma valla bir dokun bin ah işit :) bana konuşsunda oğlumu üzmesin onun hakkında konuşmasın buna dayanamıyorum.Kııııızzzz neler yaşamışsın Rabbim korusun bari eşin insan çıkmış Allah ordan gülmüş yüzüne.Okudukça şokkk oldumm!!! Allah Islah etsin Allah sorsun o cadı karının yaptıklarını. Ne pislik insanlar var ya. Dehşete düştüm resmen. Pes.
annem hep polyanna kızım diye sever beni. bu güne kadar hiç kötülüğünü görmemiştim. işte bu geldi başımaİnanamadım okuduklarıma. Ama gercekden çok sabırlı bir insanmissin özendim sana gercekden masallah. Hiç kaybetmezsin sen
iki gelişinin toplamı 10 gün ediyor. düşün sadece 10 gün de bunları yaşadım. ki kendime hayret ediyorum ben enebaz bir kızımdır öyle susmam ama kadına saygımdan eşimin annesi dedim bir de anneme laf gitmesin diye sustum sustum artık dayanamadım. ne yapayım. eltim bir yıldır evli bana ya sen nasıl anlaştın bu kadınla diye dert yanıyordu niye nesi var iyi sadece kocası öldükten sonra dert sahibi olmuş yalnızlaşmış diyordum meğer kıza neler çektirmiş. bende Allaha havale eetim canım. giderken hakkımda kime ne dersen konuşabilirsin dedim- ki zaten konuşuyormuş eltim söyledi- benimde ağzım var artık susmayacağım bunu bil dedim. hakkımı helal etmiyorum sana Allaha havale ediyorum dedim aaaa çok günah dedi. razıyım dedim. sende çocuk ruhlusun heralde dedi çekti gitti. ayyy anlattıkça anlatıyorum susamıyorum kusurabakma valla bir dokun bin ah işit :) bana konuşsunda oğlumu üzmesin onun hakkında konuşmasın buna dayanamıyorum.
Kadın çok deli çıktı.Bidaha yüzüne bakma senin korkucak bişeyin yok o korksun Allahtan.Ayyy böyleleri varya ''derinee ennnn derine'' yani.Toprağın dibine dibine. Daha ne diyim!
şimdi ne zaman bu şarkıyı duysam kvdem gelir aklıma çok yaşa emi derine daha derine
yüzüne bakmıcam diye karar aldım ama bayramda seyranda ne yapacağım. birde oğlumu yalnız başına ona göndermek istemiyorum. eşim gidecek mecbur annesi delide olsa akıllıdaoğlumuzuda götürmek isteyecek eee nasıl bırakayım oğlumu ya üzerse ya birşey derse
![]()
Misafir ağırlamasını evladı yapıyorsa niye gelmesin?ne kadar kalacakmıs? misafir olacak gelecekse gelsın ne olacak canım?
senın evın oldugu kadar oğlunun da evi..
ben anlamıyorum artık bazı ınsanları..ana babalar da gelemeyecek misafirliğe evladına!
eşim 2 aydır annesini aramıyor. kırgın,söylemedi ama anladım. buna benzser bir konuşma yaptım korkma dedi ben hep oğlumuzun yanındayım eğer imada bile bulunduğunu hissedersem bir daha yüzümüzü göremez dedi. sanada karışamam haklısın dedi. gidelim diyemem sen istersen görürsün annemi dedi. sonrada hiiiiç konuşmadık bu konu hakkında. ama kadının acilen tedaviye ihtiyacı var şizofren veya haşimato hastalığına sahip olduğunu düşünüyorum. bak yine iyi niyetle bakıyorum görüyormusun. sanırım benimde tedaviye ihtiyacım var iyimser olmak hastalığı... bayramda evine gidip yarım ağız iyi bayramlar dileyip evine girmesem eltime gidip otursam nolur acaba :)Bence bunu açık açık konuş eşinle.Olanları gördün biliyosun annenin çocuğa yaklaşımıda ortada sen giderken çocuğu götürme ben rahat edemem çocuğu üzüceğinden eminim bunu illa yaşayarak görmek zorunda değilsin bunu yaşanılanlardan anlaman lazım zaten diyin.Bayramda seyrandada öyle yarım ağız iyi bayramlar dandirikten bir el öpmesi bidahada yüzüne bakmamaca hal hatır sormamaca. Temizz.
Bence eşyalarını kilitleyeceğine kayınvalidesini kilitlesin , bu kadar kolay![]()
Bende bazen kiziyorum boyle durumlara,sonra dusunuyorum bende kaynana oldugumda oglumun evine gitmek isterim gelinimle torunumla vakit gecirmek isterim.empati yapiyorum hemen ozaman kizmiyorum kadin gelebilir diyorum.bazen biz gelinler bencil oluyoruz neyazikki.simdi on onbes gun icin bos evi temizlenmesi lazim.yiyecek icecek alinmasi lazim .belki sizinkiler bu yuzden sizde kalmayi planliyolar.ama yinede on onbes gun cok bence .anlayisli olmalari lazim.
eşim 2 aydır annesini aramıyor. kırgın,söylemedi ama anladım. buna benzser bir konuşma yaptım korkma dedi ben hep oğlumuzun yanındayım eğer imada bile bulunduğunu hissedersem bir daha yüzümüzü göremez dedi. sanada karışamam haklısın dedi. gidelim diyemem sen istersen görürsün annemi dedi. sonrada hiiiiç konuşmadık bu konu hakkında. ama kadının acilen tedaviye ihtiyacı var şizofren veya haşimato hastalığına sahip olduğunu düşünüyorum. bak yine iyi niyetle bakıyorum görüyormusun. sanırım benimde tedaviye ihtiyacım var iyimser olmak hastalığı... bayramda evine gidip yarım ağız iyi bayramlar dileyip evine girmesem eltime gidip otursam nolur acaba :)
teşekkür ederim :) inşallah zamanla alzheimer olurda beni oğlumu hatırlamaz :)Gaaaaaayette güzel olur.Eşinde zorlamıyomuş zaten. Evine girmen hata olur.Dediğin gibi yap bence.
Iste bunu nasil yapicam inan ki bi fikrim yok. Soyledim ama o da israrla kendi annesi oldugundan mutevellit kalsin diyor.
teşekkür ederim :) inşallah zamanla alzheimer olurda beni oğlumu hatırlamaz :)
çünkü erkek anneleri gelinlere saygı duymuyor. bazılarını tenzih ederek söylüyorum bunu. benim kvdem de hep bizden uzaktaydı ben yalvarırdım gel bizde kal yalnız kalma diye yinede gelmezdi. derdim heralde yalnızlığa alıştı evini bırakamıyor. iyi yürekli düşünürdüm. 3 yıl önce aynı ile tayinimiz çıktı çok sevindim büyük aileleri severim ben. kvdeme 2-3 haftada bir gitmeye başladık eşimin nöbetleri olduğundan küçücük kundakta bebeğim olduğundan sık sık gidmedim ilk yıl sonra ona dedim torununu hiçmi merak etmiyorsun gel hiç değilse bir hafta kal dedim inanırmısın 3. günün sabahı evde kapıları çarpmaya bana beddua etmeye başladı. oğlunu kötüleyip durduki yıllardır gelinleriyim böyle görmedim kucağımda küçücük bebeğim sesimi çıkarmadan dinledim dök içini rahatla dedim bu dök içini demem bile sinirine gitmiş hanım efendinin ben kimmişim oğluna aşkım diyormuşum ben kimmişim gece bebeği ayrı odada yatırıp kocamla yatıyormuşum ben kimmişim ki eşim bana ayrı hesap açmış gönlümce para harcıyormuşum daha neler neleeeer inanabiliyormusun buna rağmen hasta psikolojisi iyi değil heralde deyip şevkat gösterdim. iyi olsun diye eşime bile kızdım annene iyi davran dedim ama yoook iyilikten maraz doğarmış doğru. yine benim iyi niyetim çağırdım gel anne kış zamanı bizde kal dedim. eşimde kışlık iznindeydi 10 gün kadar hem oğlunla torununla zaman geçir dedim. geldi yine 3. gün abartısız başladı. gece uyuyorum başıma gelip fısır fısır bişli diyor gözümü açınca pır gidiyordu korktum vallahi. bir gece eşime dedim uyuma bak annen yine gelecek dedim. geldide eşim fırladı yataktan anne ne diyosun dedi kadın hiç oğlum dua ediyordum dedi. iyide burası yatak odası ne işin var dedi ki dua etmiordu anan baban ölsün yalnız kal diyordu başıma gelip bunları duydum yinede belli etmedim sustum konuşmadımda onunla zaruri konuştum açmısın tokmusun gibilerinden. oğluma birgün olsun sevgi göstermedi aaaa çocuğuda kendine benzetmişşeytan olmuş dedi eşim duydu anne ne diyosun dedi kadın hemen döndü yok oğlum takılıyorum öyle dedi. öyle kendinden geçmiş öyle kin ve kıskançlık bürümüşki gözünü arkamdan gelip sende babasız çocuk büyütte gör nasılmış dedi. güldüm sadece ben aslanlar gibi büyütürüm evladımı şükür ailem var mesleğim varda ben babasız çocuk büyüteceğim diye öldürdüğün kim,senin oğlun farkındamısın demedim öyle cahilki sustum yine çenemi yormadım. bana gelip sende babasız kalda gör nasılmış babasızlık dedi yine sustum babam ölünce kınamıyakacaksın bi tarafına demedim ki bende babasız büyüdüm ayrı annem ve babam. bizim eşimle çocuğumuz olmadı. eşim doğuştan baba olamayacakmış olabilir sorun olmadı aramızda evlat edindik dünya tatlısı bir oğlumuz var. sözde kvdede çok seviyordu hedşyelere altınlara boğdu oğlumu. arada bunun annesi nereliydi babasının adı neydi gibi saçma saçma sorular sorarak canımı yakmaya çalışsada alışamadı heralde diyordum zamanla alışır deyip cevap vermiyordum. ama son gelişinde öyle bir laf ettiki bütün ipler koptu. doğursaydın analığı bilirdin dedi. hala bu sözü düşündükçe gözlerim yanıyor kalbim acıyor. bu lafı arkamdan söylüyor birde doğursaydı analığı bilirdi... lafı duydum mutfaktan salona bir uçuşum var eşim dondu kaldı. ben senin oğlun yüzünden doğuramadım ama senden daha anneyim senden daha çok seviyorum çocuğumu dedim. oğlumun yanında bu lafı ettin artık sen ölüsün benim için dedim. aaa dövecek beni dedi ne dövücem ben karıncayı bile ezmem sana vurucam dedim kalbimi kırdın canımı sonunda acıttın dedim. bundan sonra oğlum hakkında konuşursan evini başına yıkarım bana konuş oğlumu karıştırma dedim. çıktım odadan eşimde anne ayıp ettin kız günlerdir senin lafına laf etmedi benim yüzümden bir çok duygudan mahrum oldu gıkını çıkarmadı be edep anne dedi edep. bu kadar nankör olma bu kadar kindar kıskanç olma dedi. aaaa oğlum sana büyü yapılmış dedi. aşkımla canımla kandırmış seni dedi. hala üste çıkmaya çalıştı anlayacağın. ertesi günde eşim hadi anne ben seni götüreyim dedi kadın hala gitmem diyor. eşim ana katili olmak istemiyorum sen iyi bir anne değilsin dedi ki o gece eşimlede konuşmadım oğlumla uyudum eşim sabaha kadar uyumadı. yani eşim kendi kendine aldı bu kararı hala o söyledi demi götür diye diyor..işte böyle. daha anlatacak çok şey var ama uzun oldu hemde çok uzun. içim doluydu şu bir cümlenle döküldüm hakkını helal et. işte bu ve buna benzer sebeplerle erkek anneleri sevilmiyor kıskanç ve haset olduklarından. bende erkek annesiyim belki bende tipik kaynana olacağım bilmiyorumzaman gösterecek.
teşekkür ederim. ben gelmesini bizimle vakit geçirmesini hep çok istedim. meğer gelmeyişinin hayırlı bir sebebi varmış bilememişim. belki konu sahibinin kvdeside çekilmez biri çok açıklamamış.Allah sana sabir versin ne desen haklisin. ama boyle basit seyleri buyutenleri de ben anlamiyorum.