Neden ayrıdın somut bu kadar delil varken rüyalardan mı medet umacaksıngece yatarken sürekli "Allahım bana bir işaret ver rüyamda, çok kararsızım. benim için hayırlı olanı göster" diye dua ediyordum 2 gündür.
sonra bugün rüyamda ayrıldığım sevgilimden yüzük aldığımı gördüm ve birden düğünün ortasında kendimi buldum.
sizce neye işarettir acaba ?
Neden ayrıdın somut bu kadar delil varken rüyalardan mı medet umacaksın
Kafana çok takmış olaiblirsin ondan görmüşsündür hayra yor güzel rüyalar kimseye anlatlmaz yüzünü yıkarken suya anlat yada senin kötülüğünü istemycek birine ilk kim yorumlarsa öyle çıkar çünkü hayırlısı olsungece yatarken sürekli "Allahım bana bir işaret ver rüyamda, çok kararsızım. benim için hayırlı olanı göster" diye dua ediyordum 2 gündür.
sonra bugün rüyamda ayrıldığım sevgilimden yüzük aldığımı gördüm ve birden düğünün ortasında kendimi buldum.
medet ummak değilNeden ayrıdın somut bu kadar delil varken rüyalardan mı medet umacaksın
Eski sevgilinizi düşündüğünüzegece yatarken sürekli "Allahım bana bir işaret ver rüyamda, çok kararsızım. benim için hayırlı olanı göster" diye dua ediyordum 2 gündür.
Ben rüyalara güvenemiyorummedeti rüyalardan değil Allah'tan ummuş ama
bir nevi istihare gibi düşünmüş
Genede sen elindeki somut delillerle git bana kalırsamedet ummak değil
kararsız kalmak ve Allah a havale etmek
Ben rüyalara güvenemiyorum
İstihareye yatıp olumlu rüyalar görüp ayrılanı biliyorum ki ki olumsuz olacağı başından belli ilişkilerde bile bile lades
Bende rüya rüyadır bilinç altının yansımasıdır diyorum ve konuyu çokta sulandırmadan bırakmayı öneriyorumrüyaları çok da küçümsememek lazım diye düşünüyorum be
Bende rüya rüyadır bilinç altının yansımasıdır diyorum ve konuyu çokta sulandırmadan bırakmayı öneriyorum
Katılıyorum, istihare istişare yapamadığın durumlarda olur ancak.Ben rüyalara güvenemiyorum
İstihareye yatıp olumlu rüyalar görüp ayrılanı biliyorum ki olumsuz olacağı başından belli ilişkilerde bile bile lades
ona evlenme teklif etmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?