Rüya Yorumları bir garip rüya?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
gece yatarken sürekli "Allahım bana bir işaret ver rüyamda, çok kararsızım. benim için hayırlı olanı göster" diye dua ediyordum 2 gündür.
sonra bugün rüyamda ayrıldığım sevgilimden yüzük aldığımı gördüm ve birden düğünün ortasında kendimi buldum.
sizce neye işarettir acaba ?

Neden ayrıdın somut bu kadar delil varken rüyalardan mı medet umacaksın

Kafana çok takmış olaiblirsin ondan görmüşsündür hayra yor güzel rüyalar kimseye anlatlmaz yüzünü yıkarken suya anlat yada senin kötülüğünü istemycek birine ilk kim yorumlarsa öyle çıkar çünkü hayırlısı olsun

Eski sevgilinizi düşündüğünüze

Ben rüyalara güvenemiyorum
İstihareye yatıp olumlu rüyalar görüp ayrılanı biliyorum ki ki olumsuz olacağı başından belli ilişkilerde bile bile lades

şimdi bu konuyu sabote etmeyeyim ama işte neyin ne zaman hayırlı olacağını da bilemiyoruz ki
ayrılıkla biten bir ilişki illa hayırsız değildir
ben de bir işe girecektim, istihare yapmıştım, belirsiz çıkmıştı ama bazı sebeplerle olumlu yormuştum, girdim
sonu bir felaket oldu, çok ağladım
4 sene sonra, iyi ki öyle olmuş demeye başladım, hakikaten iyi ki öyle olmuş, iyi ki
iyi ki işimi değiştirmişim ve iyi ki sonu felaket olmuş :)))

bir de bazı insanlar gerçekten öncü rüyalar görürler
rüyaları çok da küçümsememek lazım diye düşünüyorum ben

Rüyayı hangi evrede gördüğünüz de önemli. Bilinçaltı rüyasıdır çok büyük ihtimal.

Kafanızda zaten büyük ihtimalle eski sevgilinizle ilgili şeyler kuruyordunuz hala dönmesini ümit etmek tekrar başlamak gibi bu da bilinçaltınızdan rüyanıza yansımış sadece olan bu. Bence rüyalardan medet ummak yerine hayatınızı kendiniz bir düzene sokup beklentiye girmeden akışına bırakmak daha iyi sizin için neyin iyi kötü olduğunu gözlemleyerek dikkatli olarak sorgulayarak öğrenebilirsiniz çok anlam yüklemeyin yani.

Ben rüyalara güvenemiyorum
İstihareye yatıp olumlu rüyalar görüp ayrılanı biliyorum ki olumsuz olacağı başından belli ilişkilerde bile bile lades
Katılıyorum, istihare istişare yapamadığın durumlarda olur ancak.

Konu sahibi anlatsın olanı biteni, ailesinden, buradan fikir alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…