Bir garip şaka...

Merhaba kızlar,
Konu abinle ilgili . Abim evli ve bir çocuğu var . Büyük bir markette çalışıyor.
Ehliyetini yeni almıştı, bir gün iş yerinden bir arkadaşı abimin ehliyetini istemiş araba kiralamak için abimde hiç hayır diyemez biraz saftır çıkarmış vermiş. 1 hafta kadar o da kalmış ehliyet.
Çocuk biraz belalı bir tipmis sonra isten ayrılmış bu çocuk. Abimin öger iş arkadaşları abin ehliyetini istesin diye abime bir şaka yapmışlar. Ehliyetini verdiğin kişi kiraladığı arabada uyuşturucu yakalatmis 70 bin lira cezasivarmış cabuk ara ehliyetini işte demişler abim çok korkmuş ama çok hemen istemiş filan . Sonra şaka olduğunu söylemişler ama abim çok korkmuş yani kaç gündür evde bir garipmis daralıyormuş , gece rüyasında hırıltılar çıkarıyormuş filan.
Izin alıp memlekete gittiler orda da aynı durum devam etmiş . Annemler acaba com korktu birseye filan mi rast geldi abimi rahatsız ediyorlar diye düşünmeye başladilar. Orda bir hocaya gitmişler hoca okumu ve su vermiş 21 gün abdest alıp icsin geçer çok korkmuş demiş.

Annem bana bunu şimdi anlattı hocaya gitme durumunu. Bende çok çok üzüldüm.
Sizlere soruyorum çok korumaktan böyle durumlar olabilir mi ? Abime ne oldu diye çok çok korkmaya başladım. Sakin yanlış anlamayın ben okumuş akli basında biriyim daha önce bu tür konuları dinlemezdim bile ama insanın başına gelince düşünüyor değil . Sizce böyle bir durum olabilir mi olsa çok korktuğu için mi sadece bu davranışlar?
Arkadaslari fena yapmamis aslinda. Dusunsenize saka ile bu duruma gelen adam gercek olsa ne durumda olurdu. Belki biraz olsun ders alir. Birisi abinize ehliyetin kimlik yerine kullanildigini soylesin!!!

Tabi kalici olma ihtimali var bence. Sanki psikolojik bir travma yasamis gibi abiniz. Ileride baska sakalar ya da olaylar sebebi ile tekrar nüksedebilir. Bana kalirsa bir an önce psikiyatra gitmeli. Kendi kendine gecmesini beklemek ya da baska yontemlere basvurmak tedaviyi geciktirebilir. Ihmal etmemeli ve psikolojik destek almali bence.

Ne saçma şakalar bunlar ya.. Abinizin yerinde olsam merhabami keserim.. geçmis olsun abinize.. Siz one destek cikin yaninda olmaya çalışın..

Yanı durum öyle bir noktaya geldi ki abim işini evini bırakıp bu şehirden gitmeye karar vermiş. Çok üzülüyorum umarım kalıcı problemlere sebep olmas durum .

Back
X