bir garip tartışma konusu

Bazıları erkek arkadas değil, yolunacak kaz arıyor.. Benim de yurtta bir arkadasım öyleydi, sevgilisinin parasıyla ingiltelere, amerikalara giderlerdi, ödeyecek tabi enayi miyim ben ödeyecem deyip duruyordu..Çocuğun annesi ve ablası da kıza hiç değer vermezlerdi hep yukardan bakarlardı. Kız kendini küçültüyordu resmen. Ben de kendim ödemeye calısırım evli olsak sorun yok bütcemiz bir olur zaten ama neden evlenmeden elin oğlunu masrafa sokayım ki? Siz doğru olanı yapıyorsunuz, böyle olmak en iyisi.. Arkadasınız yanlış..

Böyle insanlar var sanki sadece o çalışıyor onun gideri yok. Bencil işte tek kendini düşünüyor . Zengin koca arayışınada girer
Bi arkadaşımda sevgilisini özel şoförü olarak görüyodu. Nereye gitse onun gelip almasını bekliyordu gelmediğinde de tribe giriyordu

Karşısındakinin paralı olması onun dikkatini ceken birşey.
Arabası var diye inanılmaz sevinebiliyor mesela.
O gun üstünde ne marka kıyafet var ona bile bakmıs mesela
Benim hayatta aklıma gelmez.

anladığım kadarıyla arkadasınız paraya ve statüye baya saplantılı

Arkadaşın çok maddiyatçı. Erkek olsam kesinlikle uzak duracağım tipte bir kadın olurdu muhtemelen. Ama bu konuda tartışmaya girmeniz çok saçma. Herkesin kendi hayatı, evet sen haklısın ama inan bana o bir şekilde karşılığını veriyordur o çocuğa. Çok ciddi söylüyorum bence onlar ödeşiyorlardır arkadaşının öyle dediğine bakma sen.

siz haklısınız. erkek bir öder iki öder yani ben de kendimi kötü hissederim

Arkadaşın hızlı yaşamayı seviyor sanırım ben kaç yıllık arkadaşlarım bir şey ısmarlasa mutlaka başka bir şey yaparak minnet borcumu ödemeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…