• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip tartışma konusu

Merhabalaar.
Bir arkadaşımla bir konu hakkında tartıştık.
Sizden de degerli yorumlarınızı bekliyorum.
Simdi bu arkadaş biriyle birlikte olmaya başlayacak. Sadece iki kez gorustuler.
Ama bu arkadaş goruseli 5 gün oluyor beni neden yemeğe davet etmedi diye sinirli.
Yahu herşey yavaş yavaş olsun desem de yok.
Ve diyor ki acaba bu çocuk cimri mi?
Valla beni yemeğe çıkarsa ve birkaç yemekten sonra suratı düşerse ben ayrılırım diyor.
Bence bu son derece saçma bir düşünce dedim.
Ben yemeğimi sürekli başkasına ödetsem benim suratım düşer bakamam karışımdaki adama.
Yani kızlar haksız mıyım.
Ama o çalışıyor diyor.Yahu daha yeni görüstugum kıza sürekli yemek ısmarlayım diye mi çalışıyor?
Siz söyleyin.
Millet mi akıllı ben mi safım.
Erkek arkadaşıma iki kez ust uste odetsem ben utanıyorum.Bir o bir ben ısmarlamaya zorluyorum.
Kendime yediremiyorum,bu şekilde daha iyi hissediyorum kendimi.

Sizce doğrusu bu değil midir?Yoksa

Erkek diye hep karşı tarafa mı odetmek gerekir?
Bazıları erkek arkadas değil, yolunacak kaz arıyor.. Benim de yurtta bir arkadasım öyleydi, sevgilisinin parasıyla ingiltelere, amerikalara giderlerdi, ödeyecek tabi enayi miyim ben ödeyecem deyip duruyordu..Çocuğun annesi ve ablası da kıza hiç değer vermezlerdi hep yukardan bakarlardı. Kız kendini küçültüyordu resmen. Ben de kendim ödemeye calısırım evli olsak sorun yok bütcemiz bir olur zaten ama neden evlenmeden elin oğlunu masrafa sokayım ki? Siz doğru olanı yapıyorsunuz, böyle olmak en iyisi.. Arkadasınız yanlış..

Böyle insanlar var sanki sadece o çalışıyor onun gideri yok. Bencil işte tek kendini düşünüyor . Zengin koca arayışınada girer :KK45:
Bi arkadaşımda sevgilisini özel şoförü olarak görüyodu. Nereye gitse onun gelip almasını bekliyordu gelmediğinde de tribe giriyordu :KK48:

Karşısındakinin paralı olması onun dikkatini ceken birşey.
Arabası var diye inanılmaz sevinebiliyor mesela.
O gun üstünde ne marka kıyafet var ona bile bakmıs mesela
Benim hayatta aklıma gelmez.

anladığım kadarıyla arkadasınız paraya ve statüye baya saplantılı

Arkadaşın çok maddiyatçı. Erkek olsam kesinlikle uzak duracağım tipte bir kadın olurdu muhtemelen. Ama bu konuda tartışmaya girmeniz çok saçma. Herkesin kendi hayatı, evet sen haklısın ama inan bana o bir şekilde karşılığını veriyordur o çocuğa. Çok ciddi söylüyorum bence onlar ödeşiyorlardır arkadaşının öyle dediğine bakma sen. :D

Merhabalaar.
Ama bu arkadaş goruseli 5 gün oluyor beni neden yemeğe davet etmedi diye sinirli.
Valla beni yemeğe çıkarsa ve birkaç yemekten sonra suratı düşerse ben ayrılırım diyor.
Ben yemeğimi sürekli başkasına ödetsem benim suratım düşer bakamam karışımdaki adama.
Ama o çalışıyor diyor.Yahu daha yeni görüstugum kıza sürekli yemek ısmarlayım diye mi çalışıyor?
Siz söyleyin.
Erkek arkadaşıma iki kez ust uste odetsem ben utanıyorum.Bir o bir ben ısmarlamaya zorluyorum.

siz haklısınız. erkek bir öder iki öder yani ben de kendimi kötü hissederim

Merhabalaar.
Siz söyleyin.

Arkadaşın hızlı yaşamayı seviyor sanırım ben kaç yıllık arkadaşlarım bir şey ısmarlasa mutlaka başka bir şey yaparak minnet borcumu ödemeye çalışırım.

Back
X