Bir garip telefon görüşmesi

Çok mide bulandırıcı.Düşünsenize kızlar. ne tür bir cinsel birliktelik yaşadığınızı bilen üçüncü bir kişi. Üstelik de sapık!!!Özel bilgi paylaşmayalım aman ha!
Geçmiş olsun arkadaşım.

Merhaba hanimlar.
Yaklaşık bir saat önce gerceklesen ve beni cok huzursuz eden bir telefon görüşmesi yaptim.
Gsm numarasından telefonuma bir arama geldi cevapladim. Merhabalar biz aile sagligi adına adiyoruz musaitseniz birkac soru sorucaz dedi. Telefondaki kisi 30 40 yas araliginda bir beydi. Buyrun dedim ama o anda acaba dolandirici falanlar mi diye de hemen dusunup temkinli davranicam dedim icimden.
İlk once obeziteyle ilgili bir kac sorum olucak dedi. Boyumu kilomu sordu daha once maksimum kac kiloya kadar ciktiniz spor yapiyotmusumuz vs sordu. Sonrasinda evli misiniz cocugunuz var mi duzenli regl olur musunuz daha once hic kadin hastaligiyla ilgili bir sorun ysadiniz mi. Regl donemleriniz agrili mi gecer o donemlerde ilac kullanirmisiniz dedi bence cevapladım. Aralarda da beni bilgilendirme amacli seyler anlatti. Mesrla yuzde yuz pamuklu ve koyu renkli olmayan ic camasirlari giymemi bunlarin kadin hastaliklarina etkisi oldugunu galan soyledi. Son derece diksiyonu duzgun ve profesyonel konusuyor.
Neyse gel gelelim ki isin gariplestigi noktaya. İlk cinsel deneyiminizi kac yasinda yasadiniz. Oral ve anal seks yaptiniz mi. Ne kadar siklikla iliskiye girersiniz. Hijyen kurallarina uyar misiniz esinizle birlikte. Hangi korunma yontemiyle korunuyorsunuz. Masturbasyon yapr misiniz. Ve bomba geliyor.... ne tur masturbasyon yaparsiniz. Surtunerek yapiyorsaniz bunu nasil gerceklestirirsiniz yani neye surtunursunuz dedi:oha: ben tani o an sok sok sok:oha:
Dedim siz nediyorsunuz yaaa. Bu sekilde soru mu olur. Oda cekinmeden cevaplayin lutfen kimlik bilgileriniz zaten gizli tutulacak vs dedi. Ama ben pat diye kapattim telefonu suratina. Sonrasinda yeniden aradi mesgule verdim telefonu. ..
Bir daha aramadi.
Sizce neydi bu simdi. Daha once basina boyle birsey gelen var mi. Acaba anket araştırması gibi birsey mi yoksa cok fena trollendim mi:skandal:

Yok daha neler böyle anket mi olur bacımmmmm sende bütün soruları cvplayıp son soruda mı patladın Şaka bi yana da biraz uyanık olmak lazım ortalık manyak kaynıyor polisi ara bencede yada numaranı bilen biri sana uyuzluk olsun diye mi yaptırdı acaba ne diyecek ne tepki verecek diye

Valla biz hastaları 15-49 kadın izlem için arıyoruz bazen ama sadece doğum düşük sayıları ve korunma yöntemlerini soruyoruz. Bunu bilen biri olmalı...

Ben bu konularda okadar temkinliyimki turk telekom, dijiturk, tivibu numaralrını ezberledim bunlar dışında gelen ve bilinmeyen numaraları açmıyorum bile, kaldıkı açsamda ilk soruda size ne diyip kapatırdım..

Burda bazi arkadaslar yorumlari okumadan konunun tamamini takip etmeden kafasina gore yorumlar yapiyor. Elbette tuk yorumlari okumak zorunda degilsiniz ama en azindan icerige tam hakim olmadan sadece diksiyonu duzgun diye tum sorulari mi cevapladin gibi ithamlarda bulunmayin. Elbette sadece bu yuzden degil. Bunun nedenlerinide zaten konudaki diger yorumlarda bulabilirsiniz.
Bazen yorumlari okurken cok sasiriyorum yani HİRSİZİN HİC Mİ SUCU YOK.

Ahahahhaha ayy töbe töbe kusura bakma ya gülesim geldi ama bide akıllılar olaya obezite kilo va gibi masum sorularda başlayıp zorlaştırıyolar düşünsene ilk soru ilk cinsel deneyim ya da adet ne zaman oldunuz olsaydı direk o zaman kapardın. Belkide bi ankettir dicem ama bu tarz anketler bizim ülkemizde yapılmasın bence bi ton sapık, ruh hastası var.

Back
X