14 yaşındaki biri tacizci olabilir mi? Evet gayet olur. Farklı meyillere, sapıkça düşüncelere kapılabilir mi? Ergenlik hormonlarıyla o da olası.
Siz aylar önce benzer cümlelerle aynı konuyu açtınız. Az çok burdaki insanlar size yapılması gerekenleri söyledi. Ve çıkan sonuç genel anlamda şuydu. Kardeşinizi tedavi ettirin ve kızınızla o eve gitmeyin.
Peki siz naptınız? Tedaviyi başlattınız mı? Çocuk düzenlene kadar kızınızı o evden uzak tuttunuz mu? Hayır!
Madem burdaki kişilerin görüşlerini önemsemiyorsunuz, dediklerinden bir pay çıkarmıyorsunuz, neden ikinci defa aynı konuyu açıp tekrar insanları boş yere yoruyorsunuzki?
Burda daha hayatının başında yanlış ellerde heba olan ve eğer böyle devam ederse başka hayatlara da zarar vermesi mümkün bir kişiden bahsediyoruz. Siz napıyorsunuz? Ablası olarak demiyorum en azından bir tanıdık olarak gerekli önlemleri alıp tedavi ettirip bir insan hayatını değiştirmek varken canınız sıkıldıkça buraya konu açıp duymak istediklerinizi duyup gerisine kulak tıkıyorsunuz.
Üzgünüm ama ben sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Kardeşinizin farklı eğilimleri olabilir. Ortada henüz somut bir durum yokken erkenden önlem alıp bir hayatı düzeltmek varken siz burda konu açıp kardeşinizi linç ettirmeye devam edin.
Şunu kabul edin. Sevseniz de sevmeseniz de yaşadıklarınızın sorumlusu o değil. Sizi bırakan anneniz. Ama siz annenizi özlediğiniz için kızınızı o eve götürmeye devam edin. Allah korusun korktuğunuz başınıza gelirse yine bir konu açarsınız beraber sayar söveriz rahatlarsın uz.