• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gariplik var ama..

enişteye helal olsun.

seni de dizime yatırıp dövesim geldi. :20:

bir daha asla evine sokma. benim bir yöntemim var. sevmediğim çok lüzumsuz biri ya da eşimin istemediği biri kapıdaysa kapıyı açmayıp dışarı sesleniyorum "canım kusura bakma müsait değilim"

ayrıntı sorar ileri giderse "kişisel temizlik yapıyorum" diyorum.

hele eşin evdeyken gelirse yine açma "komşu kusura bakam müsait değiliz" de

geçen gün kofte yapmıştım yemedi güzel olmamış dedi

yemeklerin içinde birşeyler bulur ama hiç gostermez

ha en komiğini soyleyim ben senden daha güzelim dedi dün

bahane bulmak için kendini yorma
bundan sonra goru$meyelim de bi sms at
ararsa açma
kapiyida açma
:)

BEYAZANNE aynen benimde cloşu pataklayasım geldi bizim hanım sakinlik abidesiymiş.devir öyle bi hale geldiki şekil A daki gibi erkekler kendi namusunu korur oldu hey Allahım ya :31:

ben eşini iyi niyetli buldum kadının bir hareketi demek ona uymamış sanırım senden çok eşin kendisini korumaya almış

arkadaşım valla cool olmakla ilgisi yok kondurmak istemiyorum kondurursam çok üzlürm adam kalmaz güvenecek

ama bak sen yazdikçan her mesajda biz burda kuduruyoz
guvenecek insan vardir tabi de o kadin bunlardan biri deil demekki
eni$teye guvenebilirsin bak , takdir ettim valla
sana aç gozunu kulagini diye titre$im veriyo msn de vardiya
ne tiretirdik bu msn den
oda mazi oldu :))
neyse konumuz zilli kom$u
uzak dur kesinlikle

kuzum burada neler neler okuduk

sen o kadar şanslısın ki...

genelde kadın farkeder başka birinin kocasına bu tavırlarını, kocası inanmaz. senin eşin kendiliğinden rahatsız olduysa vardır bir hikmeti.

belki de kadının daha ileri bir hareketi oldu, eşin ortalık karışmadan arayı soğutmak için sana üstü kapalı anlatıyor. sen iyi niyetinden kadından şüphelenmemiş olabilrsin ama o erkek haliyle işkillendiyse kokusu çıkar.

dersi bahane et. geldiğinde gerekirse surat as. hatta neden olmasın işin olduğunu açıkça söyle. sizde kalmak isterse de açık açık "eşim bu tür komşu ilişkilerinden hoşlanmaz" de. çok korkuyorsa arada sen git.

gelinim eşimide gorsen

sevmeyen yoktur

hele son zamanda dahada toparladı kendini

hoş sohbettir

komiktir

ama bunlar gelince yüzün asıyor namaza mescide gidiyor orda oyalınıyormuş.

artık olmadı eşsiz gorüşeceğim.

bitanem bırak güvenecek kimsen olmasın. Allah maşşallah sana öyle bir eş vermiş ki... sırtını ona daya, dünyanın canı cehenneme. o güvenilir ya, gerisini boşver gitsin.

gelinim eşimide gorsen

sevmeyen yoktur

hele son zamanda dahada toparladı kendini

hoş sohbettir

komiktir

ama bunlar gelince yüzün asıyor namaza mescide gidiyor orda oyalınıyormuş.

artık olmadı eşsiz gorüşeceğim.

sen bi çay koy biz toplanıp seni dövmeye geliyoruz.

ayyy hala eşsiz görüşürüm diyor....:52::52::52::52::52::52::52:

bak benzer bir durumum vardı. liseden beri yıllarca arkadaşım olan bir kız. ayrıntı vermyeyim. baktım olmuyor. mesaj atttım. ilk günden beri bana yaptığı her şeyi yazdım. yeter dedim bitti.bu kadar. kafam rahat şimdi:ssz:

konuşamam dersen mesaj at: "bir daha görüşmek istemiyorum" de

nil uçurumdan itseydin benide tam olsaydı kuzum ya :1::1:

yani benim yapmadığım ama yadırgamadığım şeyleri var
mesela çayını hep o doldurmak istiyor
hep eşimle sohbet etmek istiyor

mutfakta benle kalmaz mesela

ama genel olarak ilgiden hoşlanan bi hanım

geçen sene her gittiğim ortamda ilgi çekiyorum çok güzelim diyordu

acaba diyorum????

kimsenin günahını almak istemem ama bana bu arkadaşının davranışları pek normal gelmedi..yukarıda saydıkların örneğin..

lütfen eşini dinle ve bir şekilde tepkini koy.eminim eşin bazı şeyleri hissetmiştir yoksa boşuna seni uyarmazdı.

vhalla eşine helal olsun:46::46::46::46:

sende ki sakinlik kimse de yok ..yani eşssiz de görüşiyim diyosun....:27:

hadi kadının niyetini anlamadın ...ama şimdi öğrendikten sonra hala nasıl görüşmeyi düşünursun????:41:

ay kurban olurum seni başıma verene ya:9: şirin şirin soruyo bide güzelliğin görecelidirde benim sempatikliğimle yarışamassın deseydin ya bi kere 27 yaşadım ve hiç ben güzelim diyen güzel kız görmedim hepsi paçavraydı bu nası bi tip sen pamuk prenses gibi kızsın hiççç sanmıyorum senden güzel odugunu yellozun töbe töbe :27:

ay kurban olurum seni başıma verene ya:9: şirin şirin soruyo bide güzelliğin görecelidirde benim sempatikliğimle yarışamassın deseydin ya bi kere 27 yaşadım ve hiç ben güzelim diyen güzel kız görmedim hepsi paçavraydı bu nası bi tip sen pamuk prenses gibi kızsın hiççç sanmıyorum senden güzel odugunu yellozun töbe töbe :27:

kız bu ne sinir:))

günün falan geçti mi yoksa:34: yeğenim mi oynatıyor anasının sigortalarını:16:

senin ozel msjını okuduktan sonra mutfağa gittim elim ayağım titredi

salata kasesi alayım dedim dolaptan 2 salata kaseside tuzla buz oldu elim kesildi

neyse içim ferahlıdı birden

iftar vakti yaklaştı ben sofrasını hazırlayım eşimin sana ayrıntılı yazacğım

çok çok teşekkür ederim uyardığın için

içimde bir sızı oldu okurken gozyaşlarımı tutamadım..

içinemi dogdu yoksa kız yarın sabah test yapacam günüm bugündü ama olmadım içimdede bi his var hayırlısı artık yarın haber veririm :49::27: bu arada ben her zaman sinirliyim canım ya mağazada kız eşimle yılışık konuştu diye kabinden çıkınca ortalığı birbirine katmıştım eşim arkamda şehri turlamıştım yazıııkk ne çekti kocam benden beeeeee:35:

içinemi dogdu yoksa kız yarın sabah test yapacam günüm bugündü ama olmadım içimdede bi his var hayırlısı artık yarın haber veririm :49::27: bu arada ben her zaman sinirliyim canım ya mağazada kız eşimle yılışık konuştu diye kabinden çıkınca ortalığı birbirine katmıştım eşim arkamda şehri turlamıştım yazıııkk ne çekti kocam benden beeeeee:35:

hissiyata inanırım. benim bat 26 nisandı, 13ünde hamileyim dedim. 24ünde evde yaptım, pozitiiiiiiiiif:49::49::49:

sabah cepten bakarım sonucu yaz

senin ozel msjını okuduktan sonra mutfağa gittim elim ayağım titredi

salata kasesi alayım dedim dolaptan 2 salata kaseside tuzla buz oldu elim kesildi

neyse içim ferahlıdı birden

iftar vakti yaklaştı ben sofrasını hazırlayım eşimin sana ayrıntılı yazacğım

çok çok teşekkür ederim uyardığın için

içimde bir sızı oldu okurken gozyaşlarımı tutamadım..

ben senin iyiliğin için anlattım clementinem, burdaki çok sevdiğim dostlarımdan birisin. bak beyananne,nil, nur tuba hepsi aynı düşünüyor.
kıyamam eline, kötü bişeyin yok dimi, ama en azından içindeki ağırlık, yok olup gitmiştir kırıklarla canımın içi
gözyaşların akmasın.. olabilcek şerlerden kurtulmuş oldun bak bitti geçti gitti hepsi, yaşanmadan hem de.. en başta böyle bi eşe sahip olduğun için şükret. Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun :nazar:

Back
X