• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gariplik var ama..

ben senin iyiliğin için anlattım clementinem, burdaki çok sevdiğim dostlarımdan birisin. bak beyananne,nil, nur tuba hepsi aynı düşünüyor.
kıyamam eline, kötü bişeyin yok dimi, ama en azından içindeki ağırlık, yok olup gitmiştir kırıklarla canımın içi
gözyaşların akmasın.. olabilcek şerlerden kurtulmuş oldun bak bitti geçti gitti hepsi, yaşanmadan hem de.. en başta böyle bi eşe sahip olduğun için şükret. Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun :nazar:

açık ara bi mallık var üstümde benim..

valla..

utanıyorum boyle şeyleri konuşmaktan dillendirmekten..

hep başkasının başına gelirmiş gibi..

eşim benimle konuşurken 'yavrum ' der hep bişey isterken

geçenlerde eşi soyleyen var soylemeyen var olmuyo boyle dedi

eşimde herkes helaline soylesin yenge..
çay verdim o ara sağol yavrum dedi

hakkaten malmıyım neyim ben sedef

sağlıklı düşünemedim birden:43:

ah benım safım hala iyilik arar olmuş

zaten bu zamanda kime güven kaldı ki illa güvenmek istiyorsun?
hiçbir zaman bir insana tam anlamıyla güveneceğimi düşünmüyorum ailem dısında:31:
eğer sen görüşmeyi sürdürürsen dünya halidir belli olmaz
ya kocan da kadına ilgi oluşursa Allah korusun?
olmayan şey mi hayatta

kadesa bende günahını almak istemiyorum

hani bazı insanlar vardır ilgiyi üstnde isyen

herkes onunla ilgilensin

yaptıklarını beğensin süslensin

oyle bir tip..

yoksa yedirsin içirsin gelsin yardım etsin çok sever..

aklım karıştı benide mazur gorun..

canım benim kendi kocasına göstersin o ilgiyi
biz başkasının kocasına ilgi gösteren kadınlara o... diyoruz

yeşil goz uzun boy sarınşınlık sevmiyormuş nilim kadın dediğin minyon olurmuş esmeri makbulmüş

İnsan kendini ancak bukadar belli eder ama karsisindaki nasil goremez hala anlamadim. cok iyi niyetlisin ama bukadar iyi niyette iyi degildir benden soylemesi

tamam bugün davetini kabul et git ama dediğin gibi hareketlerine bi bak bakalım...beyazannenin dediği gibi tatlıyı beğenmemekle başla işe :47:

:D sizde onun tatlısını beğenmeyi verin bu gece ben hiç hoşlanmadım bu kadından çok şanslısınız böyle uyaran kendini koruyan bi eşiniz olduğu için maşallah

Ah Clementine Ahhh :))

Onceki konunda ne dedim ben sana?
Esinin kiymetini bil demedim mi ?

Ben esini gormus bir insan olarak dunya ahiret abim olsun cok yakisikli ,
yureginin temizligi yuzune yansimis
Allah sana bagislasin :)
Ama cok asilan ve sizin o guzel sevginizi kiskanip huzur bozmaya calisan cok olur diye de dusunmedim degil...

Bu kadin belki de sirf o yuzden boyle davraniyor
Sen nasil bu kadar iyiniyetli kalabildin? :)

Hos benim de basimdan aynen bu tarz olaylar gecmisligi var ,
iyi biliyorum burda konum bile var :))

Bak ben sana soyleyeyim kadin esine goz koydugundan degil,
kendi evliliginde esinden gormedigi degeri baskasinda gordugu icin kiskaniyor
ve huzur bozmaya calisiyor.

Tek amac bu...

Ve boyle fesat insanlardan her sey beklenir...
Evine dahi alma.
Aklima evinize okunmus bir seyler koyabilecegi bile geldi. Belki de koydu, hani onceki konunda esinin birden degismesi aklima bunu getirdi ....
Cunku sen. de esinle aranda neler olduguna cok sasirmistin
Hatirladin degil mi?

Olmaz deme sen evi iyice bir ara her yere bak
ve asla o kadini evine sokma ondan geleni yemeyin vs

Gorusmeyi birden bicak gibi kes gitsin...

Sevginiz askiniz mutlulugunuz daim olsun...

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim çünkü yol yakınken eşin farketmiş
Demekki epeydir eşine ilgisi var ki sende söylüyorsun eşimi yeri geliyor arıyor bilmem ne.
Ayrıca bir kadın arkadaşının komşusunun kocası gelince niye oturmaya devam etsin bizde yoktur böyle birşey hemen kalkar gider
Ben eşimin arkadaşının hanımına oturmaya gidiyorum bazen adam gelmeden kalkıyorum kadın ısrar etse bile.
Eşinin de kıymetini bil efendi dürüst adammış arkandan iş çevirmemiş
Bu gibi kadınlardan korkarım ben kendini çok beğenen üstelik herkesinde kendine hayran olduğunu sanan aşırı özgüvenli tiplerden
Ulan kendi kocası dururken niye senin eşine et yedirmeye kalkıyor, ayrıca onun kocası hiç mi rahatsız olmamış karısının hareketlerinden
Neyse canım sen eşinin lafını dinle.
Samimiyeti kes
Temizlik yapıyorum,ders çalışıyorum(hoş o da çalışıyormuş ama aklı başka şleylerde) bence size gelmek için bahane
Uydur birşeyler işte soru sorcam filan derse bilmiyorum o konuyu bende anlamadım filan at birşey.
Baktın olmuyor açıkca dile getir
Bana sorarsan eşim müsade etmiyor deme kocanı filan arar bu yüzsüz, yada kadının kocasının kulağına gider eşine niye öyle diyorsun deyip kavga filan çıkmasın.
İş sende bitiyor anlayacağın
Ve eşine tekrar aferin
neler okuyoruz burda

arkadaşım yukarda Allah var ben şahsi bir kotülğün gormedim

bazı şeyleride es geçtim gormezden geldim

eşide çok kıskançtır

bizim hatunda kıskandırmayı sever kaç kişiyle bozuldu araları yalnız eşim mesefeli ve yze bakmadan konuştuğu için bir tek eşimden rahatsız olmadı eşi.

e şimdide benim eşim rahatsız oluyor

ne zaman gelseler içime bir sıkıntı geliyor daralıyorum diyor..

bilgisayarı alıp içeri gidiyorlar bizim kiside arkalarından bende sıkılıyor herhalde diye dşünüyordum ne bileyim arkadaşım ya..

cloşum özeline msj geldimi benden emin olamadım bu arada çık biraz sakinleş akşam buralarda olurum yine konuşuruz eşinde üzülmesin bu halini görüp

eşimi az çok biliyorsun yumuşak yumuşak rica ile konuştu

o üzüldü diyede çok üzüldüm

ben arıyorum sana ulaşabiliyorum

o sana ulaşamıyormuş beni arayor hoşlanmıyorum

bi geçmişimiz samimiyetimiz yok 1 seneyle insan adama dost olmaz diyor..

Kardeşim bu kadar bayan görüşme diyor, sen hala o zaman eşsiz görüşürüm diyorsun. Belayı zorla davet ediyorsun. Eşin ne söylediyse onu yapsana. Sonra iş işten geçtikten sonra huzurun gittikten sonra, ağlamaya zırlamaya başlayınca geç olmuş olacak. Kimbilir eşine ne hareketler yapmıştır, ne laflar söylemiştir herşeyi sana söyleyemiyordur.Seni beğenmemesi seni eleştirmesi eşinin gözünde seni küçük düşürmek soğutmak herhalde bunu anlayamıyormusun çokmu safsın, çokmu iyi niyetlisin allah aşkına. Allahtan eşin karakterli biri de yuvasına leke getirmiyor. Çok sinirlendim şu sizin sakinliğinize. Gözünüzü açın size söylenenleri uygulayın evinize asla sokmayın ilişkinizi o bayanla bitirin sonra çok geç olur. Ah akılsız aklım dersiniz. Kusura bakmayın biraz sert oluyor ama hak ediyorsunuz.

kolay kolay ağlayıp zırlamam arkadaşım..
ve haklısın biraz sert olmuş

iyi niyetli olduğuna şüphem yok..

bende iyi niyetli davranmaya hemen etiketlememeye çalıştım

fikirlerinize ihtiyacım var tabii

Evet bir gariplik var bu kadının davranışlarında gariplik var.
Eşin doğru söylüyor gitsin eşine versin et falan senin eşine ne diye hizmet ediyor?
Ona mı düşmüş yani.
Eşine helal olsun bu rahatlıktan rahatsız olmuş ama.
Çoğu erkeğin hoşuna bile gider yani bu tarz ilgiler, göz yumar:ssz:

Tabi gelme demek zor ben de diyemem.
Ama mesafe koyabilirsin.
Eşin aramalara cevap vermiyormuş, sen de verme.
duymadım görmedim diye bahaneler üret geri de arama.
O da salak değildir heralde görüşmek istemediğinizi anlar bir zaman..

herşey yzüme yansıyacak biliyorum
numarada yapapmam kolaylıkla

konuşsam kavgacıdır..

eşinin kulağına giderse adam üzülr

en iyisi yavaş yavaş meşguliyet yaratmak..

clemim bir erkek bir bayanın davranışlarından rahatsızsa orada durmak lazım
hele ki bir erkek rahatsızsa..
bazı erkekler bilirsin bu durumdan hoşlanır saman altından su yürütür ya Allah'tan seninki seni uyarmış
inanki takdir ettim
tek yapman gereken eşini dinlemendir canım
bahane ne olur bilmiyorum ama öyle ya da böyle soğuk dur gelmesinler evinize
ne olur ne olmaz. yuva zor kuruluyor kuzum

birşey soyleyeceğim kızma

kendimi hani eşlerini ottan çopten kıskanan arkadaşlarıyla konuşturmayan kadınlardan gibi hissettim birden oyle olmak istemediğim için bütün çabam

ama burdaki arkadaş biraz aşmış çizgiyi..

birşey soyleyeceğim kızma

kendimi hani eşlerini ottan çopten kıskanan arkadaşlarıyla konuşturmayan kadınlardan gibi hissettim birden oyle olmak istemediğim için bütün çabam

ama burdaki arkadaş biraz aşmış çizgiyi..

kızmam canım kızmam da ben senin temiz yüreğine hayran oldum
:31:

canım bence eşinin sözünü dinle kadınla görüşme bir daha diğer yorum yapan arkadaşların dediği gibi bir bahane bul her seferinde sonunda o da bıkacak ne seni davet edecek evine ne de sizin eve gelecek bak gör.

ama eşine helal olsun başka adam olsa hoşuna gider daha fazla görüşmek isterdi...

haklısınız ama bu gece ben kendi gozümlede gormek istiyorum

oyle tahlil edip son noktayı koyacağım tubam..:50:

Arkadasim belki arkadasina kondurmak istemiyorsun, belki dusundugumuz gibi birsey yok ama bence ilerde uzulmemek icin bastan onlemini al derim. gecenlerde esimle konu konuyu acti burda bir arkadasin dedigi gibi erkekler kadinlardan namusunu korur oldu dedi. ozellikle evli erkekler daha dikkat cekiyormus.ben soylemek istemiyorum boyle seyleri ama durum bu dedi. bence sen esinin dedigini yap gorusmeyi birakin ilerde uzulen sen olacagina bastan uzen sen ol.

aynen oyle arkadaşım

birlikte yedik içtik yeri geldi ağladılar kavga ettiler sabaha kadar uymadık destek olduk..

zoruma gidiyor ..çok zoruma gidiyor..

birde sakın yanlış anlama ama eşim çok yakışıklı benim burad goren arkadaşlarımda var

acaba diyorum sadece o yüzden ilgisinimi çekmek istiyor?

bence kesinlikle taviz verme o bayana. eşinin bi bildiği olduğunu düşünüyorum, askerlerin çok güzel bir önsezisi oluyor. farklı insanlarla karşılalştıkları için artık uzmanlaşıyorlar mı diyeyim, ne diyeyim.. bizden çok daha kolay çözümledikleri kesin. eşinin hareketini çok beğendim, gayet rahat bi şekilde sana sinyalleri vermiş uzak durman için. bence kesinlikle uzak durmalısın. yoksa sen üzülebilirsin, eşinden veya o bayandan daha çok.

canım şimdiden üzüldm zaten:43:

Eşi muhtemelen seni aklını karıştırıcı şeylere yöneltiyordur,sen farkında değilsin anlaşılan.Sana herhangi bir telkinde bulunuyor mu veya eşinin isteklerinin aksi yönünde bir şeyler söylüyor mu?

Bununla ilgili bir şeydir eminim...

Back
X