• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gariplik var ama..

sağolasın arkadaşım..

seda da aklı varsa biraz..

ve yediğimiz içtiğimiz günlerin hatrına

biraz dşünür hatasının farkına varır..

ve benden uzakta hayatını düzene sokmaya çalışır..

umarım muaffak olur..

yok be gulum
akli olsa senin kocaya sirna$mazdi ki
aklini bilmiyorum ama sizdeki olan Allah korkusu onda yok gibi duruyor ...
Allah korksu olmayan insandan hersey beklerim ben ..
sen tetikde ol yinede ..
ama nolur artik izlemeyi birak ders verme i$inede gir , e$in rahatsiz olmuyorsa tabi
yuz goz olmani istemiyorum derse yine onu dinle
melek gibi bi kocan var Allah ayirmasin sizi ne diyorsa onu yap ..

canım oyle bir şey yaparsa o benim sorunum değil..

onun sorunu ben onun namusunun bekçisi değilim

yaptığı zina olur benden ziyade hesap vereceği Rabbi var..

ha onuda goze alıyorsa buyursun gitsin..

bu saatten sonra bahaneye gerek yok kuzum ya işim var bitti gitti..

Canım benim iyi niyetine eşinin bu sadakatine hayran kaldım,Allah razı olsun aynı taırlar aynı tutum eşimdede var sanırım bizler bazı kadınlardan aha şanslıyız,bunun için Allaha ne kadar dua etsek azdır,Rabbim şaşırtmasında öyle birşey yaparsa inan hesap verecegi bir Rab var ama senin acın böylesi severken yaşayacagın mutsuzlk,çekecegin acılar (ne bileyim en azından ben böle olurdum sanırım)üstelik benim 2 evladım var
Şu zamanda zinayı verecegi hesabı düşünen çok az kadın ve erkek var,bu dilerse biri digeride zayıf irade sahibi ise yoldan cıkarması kolay olur
İnşallah mutlulugunuz daim olur

Okudukça kadını benim yolasım geldi,
Sedanın kocası öküzmü afedersinde canım senin eşine olan bu alakayı farkedemiyormu,
Bir kadın başka erkegin yanında gögüs çatalını açıyorsa aranıyordur yani (bu tip durumlarda)
Aklımın almadıgı mantıgımın kabul etmedigi ise senin yerine oturmuş olması,sandaleye çekip eşinin yanına oturması ve meyse soyup eşine ikram etmesi,
Bunları ben yapsam eşimin o anki hareketi ne olurdu biliyormusun
Hadi kalkın birini sagına digerini soluna tak derdi eşine birde üstüne .........çekerdi
Sende kimsede (özellikle bir kadında) olmayan sabır varmış,valla pes dedim
Bizimde evimize bazen haftanın 3-4 günü görüştügümüz arkadaşlarımız gelir onunda eşi eşime karşı zaaflıdır ama tamamen kişilik anlamında,eşimin düşünce ve fikirlerine önem verir her geliş gidiş muhabbetinde öper yada öpmeye çalışırdı,tavrımı koydum,istesem bende aynı tavrı onun eşine sergilerdim ama bana eşim kardeşim babam dışında bir erkeğe sarılmak onunla öpüşmek yan yana oturmak el sıkışmak arayıp muhabbet etmek doğru gelmiyor(istisnalar hariç tabiki) kalbinde birşey yok senin bahsettigin sedanın yanında arkadaşım sondan 1,ci bile olamaz.Bir kadınla bir erkeğin arasında nikah akdi yoksa sarılması öpüşmesi yanında yarı çıplak dolaşması sürekli sözlü ve bakış tacizi doğru değil.Hep bu tarz şeylerden çıkıyor aldatmalar ayrılıklar.Sen dua et ki eşinin kalbinde birşey yokmuş yoksa kadınIN eşinden hoşlanmaya başladığı zamanlarda eşinden birşey görseydi şu an ALDATILDIM-EN YAKIN ARKADAŞIMIN KAZIĞINI YEDİM gibi tam BDV lik bir konu açmış olurdun.

aldatılma olayına bakış açım farklı..

boyle bir konu açmayacağıma emin olabilirsin..

başıma gelemeyeceğinden değil..

benlik bir durum değil..

zinadır yapan insanları bağlar.

ben en fazla 1 hafta sorguarım

sonra Allaha havale eder yoluma devam ederim..

ben kıskanç bir insan değilim fazlaca..

ama anladığım kadarıyla algılarım kapalı

hani aklıma gelmeyen başıma gelmez misali...

sağolasın arkadaşım..

seda da aklı varsa biraz..

ve yediğimiz içtiğimiz günlerin hatrına

biraz dşünür hatasının farkına varır..

ve benden uzakta hayatını düzene sokmaya çalışır..

umarım muaffak olur..

bişey sorucam .....cidden mi hiç öfken ...hıncın ...kinin yok mu ya?

çok sakinsin....!!!

yani ben öyle sakin olabiliceğimi hiç sanmıyorum....

garip....

bişey sorucam .....cidden mi hiç öfken ...hıncın ...kinin yok mu ya?

çok sakinsin....!!!

yani ben öyle sakin olabiliceğimi hiç sanmıyorum....

garip....

bilemezsin..

başına gelmeden bilemezsin..

hıncım yok kinim de yok

biraz kızgınım kendime

biraz da kırgınım..

o kadar zorlukla uğraştım ki ben hayatta

bunun üstüne basar yukarı çıkarım..

ecrin hiçbir arkadaşıma dostuma nası olsa tayini çıkacak nasıl olsa okul btecek bir daha nerde goreceğim gozyle bakmadım

hep uzun sürelidir benim dostluklarım..

bununda oyle olduğunu sanmıştım yanılmışım..

tabiki haklısın, dostluklara süre biçilmez, nasıl olsa kısa sürecek deyip karşındakine hor davranılmaz.. benimde dostluklarım uzun ömürlüdür, kolay kolay vazgeçemem, hep yeni fırsatlar veririm paylaştığımız güzel anların hatrına...
ben eşinize böyle davrandığı ve resmen aranızı bozmaya çalıştığı için, nasıl olsa vazgeçmekte zorlanacağınız biri olmadığını anlatmak için öyle yazmıştım
hem siz bence bırakın dost olmayı arkadaş bile olamamışsınız, siz arkadaşız sanmışsınız.. sürekli sizi küçük düşürmeye çalışan,yaptığınız her şeye kusur bulan, yaptığınız yemeği beğenmeyip, yemeyen hadi bunlar neysede en kötüsü eşinize göz koyan birinden dost olurmu?

son yazdıklarınızdan sonra ise dehşete düştüm.. sanki tüm eteğindekileri ortaya dökmüş, o nasıl bir kadın, o nasıl bir rahatlık, o nasıl gözü pek biriki hem kendi eşinin hemde sizin gözünüzün önünde eşinize asılıyor.. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki olaylar daha kötüye gitmeden eşiniz sizi uyarmış ve bu gece oraya giderek kendi gözünüzle görmenizde çok iyi olmuş, artık bu durumun ''acaba öyle mi '' diyecek bir durumu kalmamış, açık seçik her şey meydanda..

kesinlikle bir daha asla görüşmeyin, bahane bulun falan demiştim ya vaz geçtim, bahane falan bulmayın gerek yok, görüşmek istemiyorum deyin olsun bitsin.

ahh clementinem ahh
öyle rahatladım ki şu an
Allah sizi mi sınadı onları mı bilmiyorum; ama siz galip geldiniz bundan ve onlar malup ne yazık ki
ben ali ye üzüldüm. seda bugün senin eşine, yarın başkasına..
her şeyde bi hayır vardır, ben bi kez daha aşkla bağlanırdım eşime.
en başta Allah korkusu var eşinde. öyle birinden de hiç zarar görmezsin
Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, hep aşkla kalın, mutlu olun, gülün kahkalarla çınlatın evinizi
kimsenin de bu tabloyu bozmasına izin vermeyin :34:

çok tatlısın arkadaşım..

gldürdün beni..
Allah razı olsun..

Tessekur ederim,
sizde cok ince sabirli tatli dillisiniz,
gercek hayattada kimseyi kirmayacak bir insan oldgunuzu dusunuyorum,
sanirim devrenin eside bu durumdan faydalaniyor hani sesi cikmiyor zaten diye,
gittikce ilerletmis isi yinede tanimiyorum gunahini almayayim..:1:

Birşey diyeyim mi inşallah bu kadın kocasını aldatmaz gün gelir de..

Şimdiden o potansiyeli görüyorum onda gerçi de :19:

clementine resmen sana hayran kaldım:31: Maşallah! Eşinde takdiri hak ediyor. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın:46:

clementine böyle bir eşe sahip olduğun için çok şanslısın. Allah nazardan saklasın. Bence sınavı bahane edin sizde gelsin kalsın çok korkuyorsa da çok yüz vermeyin. Belli ki pek oturaklı bir hanım değil. Ne demek ev sahibinin yemeğine laf etmek ben senden daha güzelim falan demek. Çok ayıp, pek terbiyeli bir üslup değil.

mrhb konuyu okudum ve eşinizi takdir ettim Allh korkusu taşıyor bence ama merak ettim siz kaç yaşındasınız olgun davranış sergiliyorsunuz? oda çok hoşuma gitti o bahsettiğiniz bayan şımarık ve kendini erkeklere göstermeye calışan bir bayanmış ne kadar ayıp oysa ve günah evet bahsettğiniz gibi mutsuzsa ayrılsınama ALDATMASIN aranmasın

ben şunu anlamıyorum cudana
mutsuzsan boşan abi..

eğer evliliğin seni tatmin etmiyorsa boşan..

hem sana hem karşıdakine yazık

ikiside mutlu değil..

demek onalrın imtihanıda bu..
Gördüm clementine..........daha evliliğinin ilk ayında eşini aldatan asistan ablamızı görmüştüm.........intörn doktorun hocalarımızla ayrı ayrı maceralarının kulaktan kulağa yayılmasını gördüm bunlar öyle dekolte de giymeyen hanımlar.........işte çeşit çeşit insan var........herkesi kendimiz gibi biliyoruz.........senin rahatlığın da eşinin seni asla aldatmayacağını düşünmenden........ki öyledir de.......eşini tenzih ediyorum.........ama ummadığın birşey görseydin kabullenme sürecini çok ama çok zor yaşardın.......Allah mutluluğunuzu daim etsin

clementine büyük bir gecmis olsun canim, insaALLAH bu kadin daha cok rahatsizlik vermez, bana öyle geldi ki kolay kolay birakmiyacak gibi yakaniza yapismis...
benim görüsüm su ki kadin erkek ayri oturmasi gerekiyor yemek olsun vs. ki böyle durumlar engellenmis olur ALLAHin izniyle...
esinide senide cok cok takdir ediyorum ALLAH huzurunuz daim etsin insaALLAH...
bu arada cok coook tadlusun canum :)))

clementinem olayın böyle çözülmmesine sevindim anlaman iyi oldu canım yalnız bi konuda kızıyorum sana hadi saç baş tamam yolamadın da ayağına çelme takaydın be arkadaşım belki taytı yırtılırdı dicemde kadın dekolte fora eşinin üstüne düşerdi kesin :9: neyse neyse sen beni dinleme:20: arkadaşım demekki bundan sonra olay şöle gelişecek sönmeye başlayan davranış sönme patlaması yaşayarak en üst seviyeye çıkacak kadın sizin kapıyı aşındıracak sendende görmezden gelme ve arada cezaları görünce sönmeye mahkum olacak :21::24::27:

clementinem olayın böyle çözülmmesine sevindim anlaman iyi oldu canım yalnız bi konuda kızıyorum sana hadi saç baş tamam yolamadın da ayağına çelme takaydın be arkadaşım belki taytı yırtılırdı dicemde kadın dekolte fora eşinin üstüne düşerdi kesin :9: neyse neyse sen beni dinleme:20: arkadaşım demekki bundan sonra olay şöle gelişecek sönmeye başlayan davranış sönme patlaması yaşayarak en üst seviyeye çıkacak kadın sizin kapıyı aşındıracak sendende görmezden gelme ve arada cezaları görünce sönmeye mahkum olacak :21::24::27:

ahh clementinem ahh
öyle rahatladım ki şu an
Allah sizi mi sınadı onları mı bilmiyorum; ama siz galip geldiniz bundan ve onlar malup ne yazık ki
ben ali ye üzüldüm. seda bugün senin eşine, yarın başkasına..
her şeyde bi hayır vardır, ben bi kez daha aşkla bağlanırdım eşime.
en başta Allah korkusu var eşinde. öyle birinden de hiç zarar görmezsin
Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, hep aşkla kalın, mutlu olun, gülün kahkalarla çınlatın evinizi
kimsenin de bu tabloyu bozmasına izin vermeyin :34:

teşekkür ederim canım arkadaşım

Rabbim kimsenin evine eşine sevgilisine nişanlısına huzursuzluk vermesin..

biliyormusun bu sabah resmen daha mutlu uyandı eşim üstünden yük kalkmış gibi..

hafta sonu başbaşa mangal yakarız ..

ne güzel olur dedi.

:3:

Tessekur ederim,
sizde cok ince sabirli tatli dillisiniz,
gercek hayattada kimseyi kirmayacak bir insan oldgunuzu dusunuyorum,
sanirim devrenin eside bu durumdan faydalaniyor hani sesi cikmiyor zaten diye,
gittikce ilerletmis isi yinede tanimiyorum gunahini almayayim..:1:

çok teşekkür ederim..

elimden geleni yapıyorum..

hatta bazen biraz fazlasını..

dedem olürken Tweety hepimiz yanına çağırdı sırayla yanına giriyoruz.

bana dediki'' kocanı vardan yoktan kıskanma,itaatsizlik etme kızım yüz goz olma

bir kere yüz goz olursan bir daha düzelemezsiniz

herşeyin başı sabır sabret dua et Allah a havale et o ne yapılacağını senden daha iyi bilir..

benden sonra eşim girdi

ona ne soyledi bilmiyorum sormadım oda anlatmadı..

çıktığında ağlıyordu..

dedem den belki nasihatını tutmak istiyorum vardır bi bildiği..

mrhb konuyu okudum ve eşinizi takdir ettim Allh korkusu taşıyor bence ama merak ettim siz kaç yaşındasınız olgun davranış sergiliyorsunuz? oda çok hoşuma gitti o bahsettiğiniz bayan şımarık ve kendini erkeklere göstermeye calışan bir bayanmış ne kadar ayıp oysa ve günah evet bahsettğiniz gibi mutsuzsa ayrılsınama ALDATMASIN aranmasın

ben 29 yaşındayım

teşekkür ediyorum canım sağolasın..

Back
X