• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gariplik var ama..

CANIM BENİM aslında çok şey yazmak istedim.. ama korktum.. nazar ederim diyeki(maşallah maşallah süphanallah barekallah diyerek okudum yeminle)
sen yoluna bak güzelim.. her şey yanlış kötü olabilir ama İLAHİ ADALET varya o dosdoğru..
RABBİM mutluluğunuzu evlatla taçlandırsın.. hep huzurlu mutlu olun inşallah.

konunu okuyunca aklıma ilk kocana helal olsun demek geldi bu zamanda böyle erkek kalmış mı dedim.karşı cinsle ilişkisinde sınırı çizmeyi bilen bir adammış eşin sen onu dinle canım:31:

iyi kalpi arkadaşım benim ...bi daha görüşmem demişsin ya çok sevindim canım en iyisi bu inan hem o kadının eşine davranışalarını

görmeyeceksin bi daha hemde eşin rahat bi nefes almış olacak..

zaten tayininiz çıkacakmış kurtulacaksınız o kadından çok sevindim buna..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın kuzum..eşin seni çok

seviyor ve gözü senden başkasını görmüyor ne güzel...benimde 4 yıllık bir ilişkim var aynı üniversiteden o da bende hayırlısıyla atanalım

bir yuva kurucaz Allahım nasip ederse..bu tarz şeyler sevgililik döneminde de olabiliyo..ama eşine sevgiline güveniyosan gerisi önemli

değil bence..bak görüşmeyi kesersin biter gider...

Eşinin bukadar tepki göstermesinin sebebi arkadaşının eşi oluşu.Dışarıdan tanımadığı bir kadın asılsa bir erkeğe hoşuna gider egosu şişer.Ama arkadaşının sevgilisi eşi asılsa kendini kötü hisseder.Aynen senin eşindeki durumda bu.Birde kadın yok ben senden daha güelim gibi laflar ediyorda sen nasıl hala onunla görüşmeyi kesemiyorsun onu anlamadım.Öyle konuştuğu an bence ya sen ne demek istiyorsun hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalarından görüşmeyelim artık de kestirip at yani görüşmemen için aslında kadın eline kozda veriyor.

görüşmeme kararınız çok mantıklı ama kafama takılan şey tayinciiyiz demişsiniz ve bu insanlarla şuana kadar içli dışlısınız şimdiye kadar neden böyle bi rahatsızlık dile getirilmedide şurda gitmenize bi kaç ay kala söylendi şimdiye kadar tahammül ettiyseniz bikaç ay daha katlanırdınız bence hemde birden görüşmeyi kesen taraf olmazdınız

görüşmeme kararınız çok mantıklı ama kafama takılan şey tayinciiyiz demişsiniz ve bu insanlarla şuana kadar içli dışlısınız şimdiye kadar neden böyle bi rahatsızlık dile getirilmedide şurda gitmenize bi kaç ay kala söylendi şimdiye kadar tahammül ettiyseniz bikaç ay daha katlanırdınız bence hemde birden görüşmeyi kesen taraf olmazdınız

Ne yani sirf kotu olan taraf olmamak icin kocasina asilmasini izleyip soylediklerini yutsun mu demek istiyorsunuz bence cok yanlis dusunuyorsunuz

Eşinin bukadar tepki göstermesinin sebebi arkadaşının eşi oluşu.Dışarıdan tanımadığı bir kadın asılsa bir erkeğe hoşuna gider egosu şişer.Ama arkadaşının sevgilisi eşi asılsa kendini kötü hisseder.Aynen senin eşindeki durumda bu.Birde kadın yok ben senden daha güelim gibi laflar ediyorda sen nasıl hala onunla görüşmeyi kesemiyorsun onu anlamadım.Öyle konuştuğu an bence ya sen ne demek istiyorsun hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalarından görüşmeyelim artık de kestirip at yani görüşmemen için aslında kadın eline kozda veriyor.

Aldatmayan erkek yoktur diyen gruptansınız sizde heralde.yanılıyosunuz.erkek eger ewinde huzurluysa dır dır eden karısı yoksa içindede allah korkusu zina korkusu varsa isterse karşısına dünya güzeli çıksın hiç farketmez.erkekleri anlamak burda önemli olan.erkekler öle akşama kadar karım etrafımda full makyaj dolansın gözümü güzel görünsün istemez.erkek şefkat bekler.tabi adam olan erkek bunları bekler.öbür türlü erkekte aldatmak için fırsat kollar.her erkek aldatmaz yani.bunun fırsatla fln ilgisi yok.kaldıki şu zamanda artık kadınlar erkeklerden daha tehlikeli.bence böle.

ayyy genelde kadinlarin basina gelir boyle seyler..hani alttan alta tacizler filan...resmen kadinin yaptigi taciz bana gore..kendini bilen bir kadin elalemin erkegini aramaz oyle goygoy yapmak icin :34: kocasinin karsisinda elin herifinin tabagina et koymaz o sekilde ustune ustluk birde israr etmez...kadin bi garip kocasida ayri garip bana kalirsa. uzak durmak en dogrusu.

clementine canım valla ayağa kaltım alkışlıyorum o derece yani :46::46::46:
rabbim sizi nazarlardan kem gözlerden korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende nişanlıma hep böyle davranmaya çalıştım, her daim erim bildim, öyle davrandım
ama tek hatam onu çok sevdim ve bunu belli ettim hep.
galiba sevgimle boğuldu zavallıcık :1::1:
neyse rabbim bana da senin sakınliğinden nasip etsin inş azıcık yaa :17:

kuzucum ben nerdeyse 12 yıldır tanıyorum eşimi

eminin yıllar geçtikçe sizde kendi güzel ritminizi bulacaksınız..

ilk evlendiğimde sanıyormusun ki boyleydim..

hayır olgunlaştık gordük geçirdik oyle..

konu baglanmıs o konuda yazacak bıseyım yokta
dısarı cıkmanız yasak derken mesela ızınlı gunlerde dısarı fılan cıkamıyormusunuz esınızle ıkınız bı yere gıdıcez oraya gıdıcez vs gıbı seyler soyleyebılırsın dıye dusundum

canım bu zaman kadar yoktu..

şimdi sozde barış ortamı var burada

vatan hainleri 6 mayısa kadar tüm çekilmelerini tamamlayacaklar

sevgili genel kurmay başkanımız geldi geçen gün

aman kimseyi vurmayın diye..

şimdiden sonra biraz rahatlarız arkadaşım..

İnşaallah.Allah en kısa zamanda eli yüzü düzgün bir evlat (erkek:52:) nasip etsin .Size ve de tüm isteyenlere.Konularınız dizi gibi,heyecanla okuyorum .Mutlu sonla bitmesi tabii ki en güzel tarafı.Allah cümlenizin mutluluğunu daim etsin, mutlu olmayanlara da olmayı nasip etsin inşaallah(âmin)

ismide hazır dedemin ismi Mehmet Muhammed..

İnşallah..arkadaşım çok teşekkür ederim..

arkadaşım eşimizin

hırsızlık yapacağında şüpheleniyormuyuz

Allah korusun 2 gün ekmeksiz kalsak gidip çalar mı?

hayır neden

çünkü günah..

adam oldrür mü hayır.

neden Çünkü Rabbimin verdiği canı ancak o alır

e niye aynı şeyi zina için düşünmüyoruz?

arkadaşının eşi ve yahut ayşe fatma

kim olursa olsun zina

e o da günah o konuda neden güven miyoruz o zaman:44:

Son düzenleme:
allahım eşime hz yusuf iffeti ver rabbim diye mi dua ediyoruz yoksa özel bir duası mı var...??

maşallah demekten yoruldummmm :1::nazar::nazar::nazar:

allah herkesi yuvasında mutlu huzurlu etsin arkadasım
eşin takdiri hak ediyo sende öyle bi insansınki kalbinin temizliği burdan belli oluyo birbirinizi tamamlamışsınız allah ayırmasın inş ..

arkadaşım bir önceki konuna baktım da eşinle aralık ayında bir soğukluk yaşamışsınız birden bire sana ilgisiz davranmaya uzaklaşmaya başlamış, 2 ay raporu varken, üstelikte rahatsızken memleketinde durmamış görev yerine dönmüşsünüz... günahını almak istemem ama kadınla eşinin arasında herhangi birşey yaşanmış olabilir. Tabi bu benim fikrim eşini en iyi sen bilirsin. Ben derim ki o kadınla ilişkini kes kocanı dinle

arkadaşım bir önceki konuna baktım da eşinle aralık ayında bir soğukluk yaşamışsınız birden bire sana ilgisiz davranmaya uzaklaşmaya başlamış, 2 ay raporu varken, üstelikte rahatsızken memleketinde durmamış görev yerine dönmüşsünüz... günahını almak istemem ama kadınla eşinin arasında herhangi birşey yaşanmış olabilir. Tabi bu benim fikrim eşini en iyi sen bilirsin. Ben derim ki o kadınla ilişkini kes kocanı dinle

Bunca seyi gorev yerine erken donmesine dayanarakmi soyluyorsunuz anlamadim.

Konu sahibi arkadasimizin anlattigina bakilirsa boyle bir adam degil. ins. bir omurde boyle gider.

yok daha neler arkadaşım..

yanlış anlama ama arkadaşım sende bir garipsin benim eşimin çayını benim evimde benden başkası veremez dışarı çıkıncada mangaldır pikniktir tabağını benden başkası hazırlayamaz eşimde zaten almaz. sen hala iyi niyet düşünüyorsun aldatılmayı falan mı bekliyorsun eşin açık açık söyleyememiş asılıyor diye üstü kapalı uyarmış seni sen hala eve nasıl gelme derim diye düşünüyorsun bal gibide dersin ne var yani.sınava giricem o yüzden yoğunum misafir kabul etmiyorum de olsun bitsin

Aldatmayan erkek yoktur diyen gruptansınız sizde heralde.yanılıyosunuz.erkek eger ewinde huzurluysa dır dır eden karısı yoksa içindede allah korkusu zina korkusu varsa isterse karşısına dünya güzeli çıksın hiç farketmez.erkekleri anlamak burda önemli olan.erkekler öle akşama kadar karım etrafımda full makyaj dolansın gözümü güzel görünsün istemez.erkek şefkat bekler.tabi adam olan erkek bunları bekler.öbür türlü erkekte aldatmak için fırsat kollar.her erkek aldatmaz yani.bunun fırsatla fln ilgisi yok.kaldıki şu zamanda artık kadınlar erkeklerden daha tehlikeli.bence böle.

Sanırım yazdıgım seyi tam olarak anlamamışın...Her erkek aldatır grubundan olsaydım şuan evli olmazdım sanırım ;) Erkeklere karşı bir güven problemim yok.Söylediğim şeyin insan egosuyla ilgisi var.Nasıl bir kadın iltifattan ve ilgiden hoşlanıyorsa aynı şekilde erkekler de hoşlanır anlatmak istediğim şey bu.Ama bir erkek yada kadın farketmez insan diyeyim eşinin dostunun sevgilisi yada eşi tarafından iltifat alınca bundan rahatsız olur.Umarım şimdi anlamışındır ;) Sevgiler.

Back
X