1. En sevdiğiniz kelime nedir?
umut,kuzucuk...bir de kızımın bana seslenirken uzatarak "anneciiimmm " demesi..
2. En nefret ettiğiniz kelime nedir?
kaba konuşmaların her türlüsü..
3. Sizi ne heyecanlandırır?
uğraştıgım bir işin sonuca bağlanması,gün içinde minik,tatlı ve beklenmedik her türlü sürpriz beni mutlu etmeye yeter....
4. Heyecanınızı ne öldürür?
beklemek,olumsuz düşünerek "olmaz o iş..." diyenler...
5. En sevdiğiniz ses nedir?
kuş sesi, dalga sesleri bir de okulda öğrencilerin tenefüste cıvıldayarak oynamaları..( o da bir nevi kuş sesi sayılır:))
6. Nefret ettiğiniz ses nedir?
mobilya ve beyaz eşyalardan çıkan köpükler olur ya,onların çıkardıgı gıcırtı...aslında her türlü gıcırtı sesi içimi tuhaf yapmaya yeter..
7. Hangi mesleği yapmak istemezsiniz?
birilerinden mantıksızca emir almamı,itaat etmemi gerektirecek her türlü meslek..
8. Hangi doğal yeteneğe sahip olmak istersiniz?
uçabilsem keşkeeeeeeçççç
9. Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?
yine kendim olmak isterdim... objektif cevap olsun diye iyice düşündüm düşündüm ama bulamadım...demek ki memnunum kendim olmaktan...
10. Nerede yaşamak isterdiniz?
şu an kıbrıs ın ücra sayılabilecek bir yerindeyiz..mümkünse hemen türkiye ye ve büyük şehre dönmek istiyorum..kalabalıkların tam ortasına...
11. En önemli kusurunuz nedir?
sinirlenince aşırı tepki verip çok kızabiliyorum....haklıyken haksız duruma düşürebiliyor bu beni...
12. Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?
hazır cevap bir kişi oluşum...en azından söylemek istediklerim içimde kalıp ta beni yiyip bitirmiyor...
13. Kahramanınız kim?
annemle babammm...onların yarısı kadar iyi yetiştirebilsem çocugumuuuu...
14. En çok kullandığınız küfür nedir?
küfür kullanmam da kötü söz kullanabilirim zaman zaman,özellikle trafikte yol vermeyen şöforlere "denyo" demişliğim çoktur...(ay hepinizden özür dilerim...)
15. Şu hanki ruh haliniz nasıl?
mutlu ,sakin,huzurlu ve biraz uykusuzluktan dolayı yorgun...
16. Hayat felsefenizi hangi slogan özetler?
hayat sedace bir gündür...o da "bu gün" dür...
17. Mutluluk rüyanız nedir?
eşimle ve cocugumla huzurlu,dingin ve mutlu bir hayat...daha ne isterim ki...ailem,sevdiklerim de sağlıklı ve mutlu olsunlar...
18. Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?
ne yapacagını bilememek ve bazen bir işe yaramadıgını hissetmek...veya kendını ifade edememek...
19. Nasıl ölmek istersiniz?
annemin bir lafı vardır" 2 gün yatak,3. gün toprak..." onun gibi,çok fazla ızdırap çekmeden ve kimseye yük olmadan
20. Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz?
hoşgeldin...tüm özlediklerin burada,seni bekliyor...(bir de inşallah cenneti nasip eder Allahım...)