• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gebenin günlü HCG TESTİ

boncukoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
26
8
1
32
Merhaba, 10 ekim 2025 cuma ovitrelle iğne yapıldı. 11 ekim cumartesi günü aşılama yapıldı. Doktorum 10. Günde kan testi ver dedi. 20 ekim pazartesi erken gebelik idrar testi yaptım evde aşırı silik çıktı ve kan vermeye gittim. Sonuç 2,13 çıktı. Doktorum daha yükselmez dedi. 24 ekim cuma günü normal gebelik testi yaptım. Gözle görülür şekilde silik olarak çıktı. Alttaki mor erken gebelik testi ve üstteki normal gebelik testi.
Aklım çok karıştı. Yorumlara ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_9332.webp
    IMG_9332.webp
    27 KB · Görüntüleme: 38
awox genelde doğru sonuç veriyor. bence pazartesiye kadar bekleyin gidip kan testi verin. doktorlar bazen çok gereksiz şeyler söylüyor. bana da hamile kalamazsın zaten demişti ağzını yaya yaya ve sorunum sadece pcos tu. ama hamile kaldım. pazartesi kan testi verin bence içiniz rahatlasın

awox genelde doğru sonuç veriyor. bence pazartesiye kadar bekleyin gidip kan testi verin. doktorlar bazen çok gereksiz şeyler söylüyor. bana da hamile kalamazsın zaten demişti ağzını yaya yaya ve sorunum sadece pcos tu. ama hamile kaldım. pazartesi kan testi verin bence içiniz rahatlasın
Verdim kan testi, aşılama 11 inde olmuştu, 24 ü 13 gün geçti 33.30 çıktı kanda hcg. Sevinemedim çünkü yüksek ihtimallikle kimyasal düşük olacak çok geride bir değer ben 200 bekliyordum dedi. Aklım çok karıştı

Back
X