Bir gebenin günlüğü gebelik testi kuruma çizgisi

Kızlar benimde adete 2 gün kaldı. Adet belirtim de yok. Gebelik belirtim de. Sadece belimin ortası ağrıyor. Onun dışında çok çabuk yoruluyorum sadece uzanmak uyumak istiyorum. Ve cuma gününden beri aralıklarla tekrarlayan baygınlık hissi baş dönmem var ya
Erken gebelik testi yap istersen canım

Yok canım bu ay yapmicam test falan hala hamile değilimdir diyorum düşünmemeye ve kendimi ona inandırmamaya çalışıyorum. Ayın 11inde dr randevum var eğer bebeğim benimleyse o zaman bunu öğrenmek istiyorum. Değilsede o zamana kadar zaten adet olmuş olucam
Hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin 🌸

Kızlar bu testin ortasında bi çizgi var bozuk olabilir mi test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 80
Sonrasında düzeldi ama ben baya kurcaladım ondan sonra düzeldi yani bozuk o zaman bu yani adetimden 2 gün gecikti pcos var
Yani yeni bi test yap istersen yada biraz daha bekle. Bende de pcos var bu sebeple de gecikme yaşıyoruz maalesef. Benimde yarın adet tarihim ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. Yine pcos gecikmesi mi gebelik mi bilmiyorum

Yani yeni bi test yap istersen yada biraz daha bekle. Bende de pcos var bu sebeple de gecikme yaşıyoruz maalesef. Benimde yarın adet tarihim ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum. Yine pcos gecikmesi mi gebelik mi bilmiyorum
Bende normalde hiç olmazdı gecikme ben adet düzensizliği nedir bilmiyorum o yüzden şuan değişik geliyor üç gündür inanılmaz bi göğüs ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dokunamıyorum bile ama hasta olacagım zaman akıntın yoğunlaşırdı bu sefer o yok

Bende normalde hiç olmazdı gecikme ben adet düzensizliği nedir bilmiyorum o yüzden şuan değişik geliyor üç gündür inanılmaz bi göğüs ağrısı yaşıyorum öyle böyle değil ama dokunamıyorum bile ama hasta olacagım zaman akıntın yoğunlaşırdı bu sefer o yok
Benimde gecikme 2/3 gün sürer bazen. Öyle ileri derece de değil şükür. Bende de bu ay hiç göğüs hassasiyeti yok normalde yumurtlamadan sonra başlar adete kadar devam eder😂 sen istersen bi test yap için rahat etsin

Belki geç döllenmedir canım biraz daha bekle bakalım
Yarına kadın doğuma randevu aldım hem bi kan veririm bişey yoksa da bile en azından pcosum ne durumda ilerleme gerileme var mı onu öğrenmek için gidecem bakalım inşallah hayırlı haber alırım da bakalım hangi doktora gittiysem bekle yaşın küçük diyip duruyor pcos olan herkes bi ilaç kullanmaya başlamış bana kimse bişey germiyor artık bi tedavi başlasın istiyorum

Yarına kadın doğuma randevu aldım hem bi kan veririm bişey yoksa da bile en azından pcosum ne durumda ilerleme gerileme var mı onu öğrenmek için gidecem bakalım inşallah hayırlı haber alırım da bakalım hangi doktora gittiysem bekle yaşın küçük diyip duruyor pcos olan herkes bi ilaç kullanmaya başlamış bana kimse bişey germiyor artık bi tedavi başlasın istiyorum
Ayy hadi İnşallah güzel haberler alırız. Beni de haberdar et. Ya aynı dertteyiz bana da senem dolmadığı için hiçbir ilaç verilmiyor pcos olan herkese veriliyor özele bile gittim tedavi başlamıyorlar

Ayy hadi İnşallah güzel haberler alırız. Beni de haberdar et. Ya aynı dertteyiz bana da senem dolmadığı için hiçbir ilaç verilmiyor pcos olan herkese veriliyor özele bile gittim tedavi başlamıyorlar
Aynen devlet özel klinik hepsini denedim valla en son artık yarın gideceğim doktora kendim diyecem bana bi ilaç verin diye femara mı ne herkes ona başlamış onla hamile kalmış bize veren yok 😂

Back
X