Bir gebenin günlüğü jel ile hamile kalan var mı

kahveseverhanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
126
37
18
30
Merhabalar ben bu jeli sayfasinda çok gördüm fakat emin olamadim acaba bu jeli alıp hamile kalan fayda gören oldu mu bende ona göre denemek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

ben aldım bi işe yaramadı şahsen. Hemde üç ay kullandım aksatmadan ve ilişkiyi çocuk için değil zevki sefa için yaptık. Onun yerine arı sütü bal polen karışımı alın, eşiniz de keçiboynuzu içsin. Benim iki yıldır denemediğim bk kalmadı çakşır bile içtim yok nasip olmadı nelerden medet umdum nelere kandım her adetimde göz yaşlarım eşlik etti bana. Mfk da denedim o da yaramadı. Sanırım çok büyük bir imtihanın içindeyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

ben aldım bi işe yaramadı şahsen. Hemde üç ay kullandım aksatmadan ve ilişkiyi çocuk için değil zevki sefa için yaptık. Onun yerine arı sütü bal polen karışımı alın, eşiniz de keçiboynuzu içsin. Benim iki yıldır denemediğim bk kalmadı çakşır bile içtim yok nasip olmadı nelerden medet umdum nelere kandım her adetimde göz yaşlarım eşlik etti bana. Mfk da denedim o da yaramadı. Sanırım çok büyük bir imtihanın içindeyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Rabbim bu imtihandan mutlulukla kurtulmanizi nasip etsin.. bizde 7 aydir uğraşıyoruz inşallah kucağımız bos kalmaz artik..

Ovülasyon testini kullanmaya devam ediyorum ondan çok memnunum ancak jelini 3 ay kullandım etkisini göremedim.

Back
X