Bir gebenin günlüğü takviyeleri

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
109
22
13
28
Kızlar bir gebenin günlüğünden takviye alıpta memnun kalanlar varmı bununla gebelik haberi alanlar var mı

Takviye değilde jelini kullanmıştım birkaç ay üst üste bende işe yaramadı
Anladım canım bende bir kez jelini kullandım hamilelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı jelden kaynaklı oldu diye düşündüm bir dahaki ay kullanmadım bu seferde gebelik oluştu ama yine kimyasal ile sonuçlandı jel işe yarıyor mu yaramıyor mu emin değilim açıkçası bende

Anladım canım bende bir kez jelini kullandım hamilelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı jelden kaynaklı oldu diye düşündüm bir dahaki ay kullanmadım bu seferde gebelik oluştu ama yine kimyasal ile sonuçlandı jel işe yarıyor mu yaramıyor mu emin değilim açıkçası bende
Güncel durumunuz nedir acaba öğrenebilir miyim

Ben ovilasyon testini kullandım. Ama arkadaşım jelini kullanıp hamile kaldı

Kızlar bir gebenin günlüğünden takviye alıpta memnun kalanlar varmı bununla gebelik haberi alanlar var mı
Ben magnezyum folik asit inovitol ve inolac aldim bide jel ama jeli daha yumurtlamada kullanamadım söyle daha gebe kalamadım ama pcosum ve regl süremiz düşürdü ve yumurtlamami anladım 1. Kutu biterken regl oldum o denli iyi inolaci bide regl ağrılarımi azalttı magnezyum

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Ben daha sonrasında tüm takviyelerini kullandım jelinide kullandım ve elhamdülillah şu an 11 haftalık hamileyim
Estağfirullah 🙏🏻 peki takviyelere mi bağlıyorsunuz hamileliğinizi ? Hangi takviyeleri kaç ay kullandınız ? Zahmet olmazsa yazabilir misiniz ?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu 🥰

Bir gebenin günlüğü sayfasında gebelik düşünenler tavuk ve yumurtadan uzak duracak diyordu. Ben yumurta faydalıdır diye her sabah yiyordum anlamadım siz ne düşünüyorsunuz kızlar

Estağfirullah 🙏🏻 peki takviyelere mi bağlıyorsunuz hamileliğinizi ? Hangi takviyeleri kaç ay kullandınız ? Zahmet olmazsa yazabilir misiniz ?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yavrunuzu 🥰
Şöyle ifade edeyim pcoslu bir birey olarak bir çok ürün kullanmış ve faydasını göremeyincede artık bu ürünleri bi reklam pazarla ürünü olduğunu düşünmeye başlamıştım. Çünkü herkes kendi ürününü övüyor ama kimse karşıdakinin ürünüde iyi demiyor. O yüzden bu tarz şeylere kendimi kapatmışken bir arkadaşıma doktorunun ona senin doğal yoldan asla çocuğun olmaz kesinlikle tüp bebek yaptırmalısın vakit kaybetme olan yumurtalarında bitmesin demesinin üstüne arkadaşım bir gebenin günlüğündeki bayanın tavsiye ettiği ürünlerin tamamını kullandı sadece 3 hafta kullandı ve hamile kaldı kendiside aşırı şaşırdı bu duruma velhasıl sonra elinde kalan bi kaç tane ürünü bana gönderdi bende onun vesilesi ile kullanmaya başladım sonra kendimde alıp toplamda 1 ay kullandım sonucunda hamile kaldım ama kendim için hamile kalmama sebep olan kesinlikle bu ürünlerdir diyemiyorum çünkü ben daha öncesinde de hamile kalıyordum sadece bebeğim tutunmuyordu ama kendimde gördüğüm faydalar şunlar oldu mesela Pcos olduğu için doktor tavsiyesi ile klomen vs gibi ilaçlarda kullansam yumurtlamam 3 4 gün sürüyor yumurtam hemen çatlamıyordu bu ürünlerden sonra yumurtam 1 günde çatladı ve ilaçlardan sonra tutunduğunu düşünüyorum

Bir gebenin günlüğü sayfasında gebelik düşünenler tavuk ve yumurtadan uzak duracak diyordu. Ben yumurta faydalıdır diye her sabah yiyordum anlamadım siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Yumurta özellikle organik bulabiliyorsanız tüketmeye devam edin tabiki faydası var ben organik bulamasamda her sabah tüketmeye gayret ettim ama maalesef market tavukları kadınlarda kistte ve erkeklerde de östorojen hormonunun yükselmesine sebep oluyor yani her iki taraf içinde doğurganlığı azaltıyor ama köyde gezen tavuklardan tüketmeye devam ettim ben az yedim öz yedim size bir kitap tavsiye edebilirim. Kitap ismi ben dünyaya gelmeden. Bu kitap içeriği çok güzel ve doğurganlık için hangi etin sütün besinin daha kıymetli olduğunu anlatıyor

Yumurta özellikle organik bulabiliyorsanız tüketmeye devam edin tabiki faydası var ben organik bulamasamda her sabah tüketmeye gayret ettim ama maalesef market tavukları kadınlarda kistte ve erkeklerde de östorojen hormonunun yükselmesine sebep oluyor yani her iki taraf içinde doğurganlığı azaltıyor ama köyde gezen tavuklardan tüketmeye devam ettim ben az yedim öz yedim size bir kitap tavsiye edebilirim. Kitap ismi ben dünyaya gelmeden. Bu kitap içeriği çok güzel ve doğurganlık için hangi etin sütün besinin daha kıymetli olduğunu anlatıyor
Çok teşekkür ederim şimdi bakacağım 🥰

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊
MaşaAllah Rabbim afiyetle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 😍

Back
X