Evet jeli kullandığım ay hamile kaldımBu ay için ovülasyon testi ve jel siparişi verdim sanırım spermlerin gidişini kolaylaştırıp içeride daha çok kalmasını sağlıyormuş bunları kullanıp güzel sonuçlar alanlar var mı bir de nasıl kullanabilirim
Ayy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet jeli kullandığım ay hamile kaldım
Allahım nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşallahBen de bir buçuk aydır prowomen kullanıyorum ilk ay hamile kalamadım bakalım bu ayda da devam ediyorum
Ben de sadece yumurtlama günü kullandım ve hamile kaldım bence jelin faydası var diye düşünüyorumBu ay için ovülasyon testi ve jel siparişi verdim sanırım spermlerin gidişini kolaylaştırıp içeride daha çok kalmasını sağlıyormuş bunları kullanıp güzel sonuçlar alanlar var mı bir de nasıl kullanabilirim
Bende bu ay kullacağım umarım faydasını görürüm rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsinBen de sadece yumurtlama günü kullandım ve hamile kaldım bence jelin faydası var diye düşünüyorum
İnşallah görürsün canım Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin aminBende bu ay kullacağım umarım faydasını görürüm rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin
Amin arkadaşım inşallahhAllahım nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşallah
Bende bu ay ilk kez kullanıyorum spermlerin rahme daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş 8 adet var içerisinde 2 ovülasyon dönemi yetiyormuş direk içinize sıkarak kullanıyorsunuz ilk ayda jelle de hamile kalan çok var bakalım inşallah bende onlardan olurum bu arada sizin adınıza da çok üzüldüm bende bir boş gebelik yaşadım çok zor bir süreç Allah sabır versinBen de ovulasyonunu ilk kullandıgım ayda hamile kalmıştım ama sonlandı gebeliğim jelini merak ettim
amin 4 ay oldu bu ay olmazsa jeli düşünüyorum. İlkine 6 ay denemeyle hamile kalmıştım yaşım 31 beklemek istemiyorum zaman geçiyorBende bu ay ilk kez kullanıyorum spermlerin rahme daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş 8 adet var içerisinde 2 ovülasyon dönemi yetiyormuş direk içinize sıkarak kullanıyorsunuz ilk ayda jelle de hamile kalan çok var bakalım inşallah bende onlardan olurum bu arada sizin adınıza da çok üzüldüm bende bir boş gebelik yaşadım çok zor bir süreç Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?