Arkadaşlar Herkese merhaba Bir gebenin Günlüğü Instagram sayfasını da ayarlayınca dedim vitaminleri var hem erkek için hem kadın için jelleri var Ben ovulasyon testini aldım testi alırken de inceledim bu vitaminler folik asit niyetine mi kullanılıyor bilen var mı kullanıp memnun kalan tavsiye eden var mı?
Arkadaşlar Herkese merhaba Bir gebenin Günlüğü Instagram sayfasını da ayarlayınca dedim vitaminleri var hem erkek için hem kadın için jelleri var Ben ovulasyon testini aldım testi alırken de inceledim bu vitaminler folik asit niyetine mi kullanılıyor bilen var mı kullanıp memnun kalan tavsiye eden var mı?
Aşım ovilasyon testi yapabilirsin bende kullandim ama ilaç aldiysan önce değerlerine baktırıp değerlerine göre ilaç kullanımına karar versen daha sağlıklı olur
Ovulasyon testini Ben Aldım başlayacağım reglim bitmek üzere vitamin de değerlerime baktırdım şu an zaten D vitamini magnezyum falan alıyorum acaba buradakilerden birinde almalı mıyım gerek var mı Ya da bu elimdeki vitaminler bitince buraya güvenebilir miyim diye sormak istedim