Bir gelin görümce kaynana klasigi

valla kaynana hanımın ettigi laftan belli nasıl biri oldugu ne demek bebegi kucagına alıpta yeni lohusa kadına inat eder gibi laf etmesi iyilik yaparken laf sokma yeni moda zaten ben iyiyim der gibi gösterip gelini yerden yere vurmak bu olsa gerek
O kadar yapılan iyiliğe karşı o laf hiçbirşey benim annem öyle laf edecek görümcem gelip anneme çirkefleşecek ne haddine ne alaka yani

anneniz gitmeyecek yapıcak baska birsey yok abinizde yengenizi destekler gibi duruyor.. ee benim annem olsa hala gitse hakediyosun sende yani derdim milletin tavrı belli bırak yardıma falan kosma nasıl dogurduysa oylede bakar derim anlattıgınıza gore yengenizin bu kadar afrası tafrası hic normal degil annenizin sadece sana bakmadılar mı demesi bebek icin o yanlıs olmus

Aşamadık aşamıyacagız gelin kaynana görümce elti bu sıfatlarla ön yargılı evlenen veya kayınvalide olan hiç kimse aşamaz otomotik modla evleniyor kayınvalide kötü gelin kötü görümce kötü beyinde bitmedi çözümmü eğitim de olmuyor bu ön yargılar varya uzay çağı dinlemez astronotla kavga ederiz..nokta

Iyi aksamlar herkese..
Canim cok sikkin kac gündür..
Baslikdaki görümce ben oluyorum...
Konuyu anlasilir ve kisaca anlatmaya caliscam Arkadaslar, yorumlariniza ihtiyacim var..
Yengem hamileydi gecen hafta dogum yapti ..
Nur topu gibi melegimiz oldu..
Tabi bu hamilelik süresinde hep annemin evindelerdi annem hep yemek yapti sofrayi toplamaya bile yardim etmedi..neyse bunlar bi kenara bir eline saglik bilem yok ..
Birincisi Bundan oncesi nisanlilik dönemlerinde benim abimle telefonda bile konusmami istemedigini bizzat abime sölemis ,kiskaniyomus bunu gelip abim bana söyledi..
Ikincisi annemi dogru düzgün tanimadan yok ben annenlerle durmam yok onlara gitmem gereksiz konusmalar yapti abime..tabi saf abim bunlarin hepsini anneme anlatti ..Annemde ister istemez sogudu ..
Ama gelin görünkü evlendi hamileligi simdi cocuk oldu halen annem ilgileniyor..
Asil sorun annemle her telefon konusmamizda agliyordu .. abimden dert yaniyordu ..agzi bozuk karsisinda anasimi var kim var küfürbaz abim karisinin yaninda hep annemi azarlamis..en sonda kardesi gelmis yengemin orda annem yok gibi yapmislar nasil odaya cekilmisler sanki annem yok gibi sen git eve demisler,o gün yine abim kalbini kirmis ..
Oda beni aradi hüngür hüngür aglayarak anlatti olani biteni++olayin oldugu gün sabah annem cayi demlemis yengemde sofraya iki catal iki bardak koymus annemi es gecmis(annem 60 yasinda gelinimizin üc kiz kardesi vsr biri bile gelmedi perdesine kadar yikayip ütüledi)..
Benim sarteller attii..Artik istemiyorum annemin gözünden bi damla yas aksin ..ilk önce aradim abimi dedim annem neden agliyo niye üzüyosun.. benim haberim yok diyo .. ona söylendim bidaha annemi üzme .. dedim simdi karinida aricam söyle acsin telefonu(hic bir zaman telefonuma cevap vermez mesajlarima kirk yilda bir cevap yazar)neyse acti dedim yenge annemin gönlünü alin üzmeyin vs annemin yanina gelmis annem yine abimlerde.

Ertesi gün bunlar hastaneye gitcekler ..annemde o gün kendi evinde yatip sabah bebegi görmeye abime cikmis bebege bakmis sararmis gözlerinin icine kadar( yengem cocugu emziremiyo sütü sagip annem biberonlan veriyo)
Orda annem demis ah kuuzum sana bakamadilar mi ...
Bunu kardesi duymus anneme bagirmaya baslamis ben geldimde cocuk kendine geldi vs koca kadina bagirmis ..bunun ardindan da gitmis ..
Simdi yengem dusunuyoki.. annem kardesini evden kovmakdan beter etmiss ..abime öyle söylemiss..dün de abime mesaj yazmis senin kardeslerin bu eve girmeyecek gelirlerse görürsün yazmis ..ben artik adimimi atmam bu kadinin evine..
Merhabalar, konunuzdan anladığım ve çıkardığım sonuç şu ki, gelininiz ona karışılmasını istemiyor ve bunu kendi çapında belli ediyor. Anneniz iyi niyetli biri olabilir ama karışmasın sonra böyle durumlar çıkıyor belki gelin karışmasını yardım etmesini istemiyor. Açıkçası benim k.vde iyi niyetli biridir ama ben bazen yardımını istemiyorum yani diyeceğim o ki bir ihtiyacı olursa elbet ricada bulunur. He birde size bir tavsiye gelininizi tanımıyorum normalde nasıl biridir bilmiyorum ama lohusalık çok başka bir şey hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye heh işte öyle. Bırakın kendi haline. Zamanla düzelir ve böyle şeylerde siz zararlı çıkarsınız yeğeninizi görememe gibi durumlar yani

Abiniz evliliği kaldıramamış gelinde annenizi kullanmış ama zaten anneniz ezdirmiş kendini. Babamla annem hep bakamayacagın çocuğu kimseye güvenip doğurma der. Kaynanama zaten emanet etmem o delirtir yavrumu.

Back
X