Bir gelin görümce konusuda benden

Acaba bazi anneler neden gelinlerinden bu kadar cok cekiniyorlar, neden onlarin her istedikleri oluyor…
Sanirim oglanlarla alakali. Allahim ne verirsen hayirlisi ile gönlümüze göre ver

Engelle gitsin karpuz
Bu yenge sen ayrılmışken sana yapmadığını koymadı.
Ne diye dinleyip duruyorsun
Annende hak ediyor.
Ben olsam yiyin birbirinizi ete para vermeyin der engeller geçerdim.
Haklısın canım .ben çok onunla mesafe koydum arama aslında her defasında yapacağını yapıp geri bana yaklaşmaya calisti

Acaba bazi anneler neden gelinlerinden bu kadar cok cekiniyorlar, neden onlarin her istedikleri oluyor…
Sanirim oglanlarla alakali. Allahim ne verirsen hayirlisi ile gönlümüze göre ver
Benim annemin resmen ödü kopuyor ondan çocuklari 7 .24 aşağıda evin içine ediyorlar. Biz derdik hadi eve diye çocuklara benle ablama kızardı şimdi kavga çıkaracak susun diye

Yanlız değilmisiz kesmiyor umudu vallahi okadar söylüyorum bak bana anlatma benim sinirlerim bozuluyor ben ne seni ne abimi haklı cikarmanin şeyinde degilim karı koca olan sizsiniz kendi aranızda halledin ama bı kulaktan girip diğerinden cikiyor.

Rahat dursa yine sorun değil kadın benim yaşadığım daha önce sorunları biliyor. Geçen bana misafirinin önünde .ben okadar yalvarıyorum dua ediyorum Allah'a benim istediklerim olmuyor sen hiçbirsey yapmıyorsun ama senin oluyor ! Ya düşündüm ne istediğim olmuş ?... Birkez bununla ciddi bir kavga ettik benim kocanin önünde durup sen adam değilmisin karina vurmuyorsun demeye getirdi ? Kocada Allah'tan ben kadınların kavgasına girmem dedi sonra eve geldik . Yani bunu bile yaptı bana arsız birşey ,ağzının payını da versem ne yapsam kadın aynı değişmiyor

O çalışmaya karşı 30 yaşında ama tam eski kafa :) evi erkek çevirirmis kadın kocaya çalışmazmis .ama konu istediklerine gelince taş üstünde taş birakmiyor

Benim annemin resmen ödü kopuyor ondan çocuklari 7 .24 aşağıda evin içine ediyorlar. Biz derdik hadi eve diye çocuklara benle ablama kızardı şimdi kavga çıkaracak susun diye
Bizimde gelin hanım ailemin evinde beraber yaşıyorlar, ekmek elden su gölden…
ben uzakta yaşıyorum, artık içimden hiç oraya gitmek gelmiyor, senede bir bilemedin üç kez gidiyorum annemlere.
Benim annemde pek birşey söyliyemiyor, gelip bana dert yanıyor gelinin yüzüne “hihi” iyiki uzakta yaşıyorum. Kendimi geriye çektim artık, benim derdim bana yetiyor. Göz görmeyince gönül katlanırmış…

İnan canım hiç kıymetli değil insanlar onu bildiği için sorun çıkarmasın diye uğraşıyor.degerli olsa ben burda onun için konu acarmiydim dışardaki çöp bile ondan daha kıymetli benim için

Çocuk konusuna gelince blöf yapmıyor kadının analık duygularida alınmış sanki 2 çocuğu doğurmuştu bunlar yine abimle kavga etmişler 40 çıkmamış çocuğu bile kalkıp elimize verdiler.bizimkiler süt çocuğunu teslim etti geri ona bu küçücük çocuk daha süt içiyor yazık diye .büyük olanı 2 yaşındaydı yanılmıyorsam sadece onu aldı bizimkiler .3.4 ay sonra yine kalkıp onuda verdik.sonra bu abimle telden konuşmaya başladılar abim annemi alıp onu eve getirdi tekrar.bigun ona sordum çocuğundan nasıl vazgeçtin diye . babam verdi dedi milletin yani (biz) pcine bakmazlarmis .ama hala babasını savunuyor babası haklıymış ben öyle babanı yüzüne bakmam be .

Gelir gelmezde 3 e hamile kaldı (okadar ona dedim korun diye) yedi yabancinin önünde oturup kocam kaynanam kayinbabam görümcem bana kötü davraniyorlar diyor.ama çocuk yapmaktanda geri kalmıyor .bigun bunu ben götürdüm hastaneye spiral taktik.benden sonra yine çıkardı.Oglan çocuğunun peşine düşmüş .3 de kiz

bacim
Bunlar el ustunde tutulur

Valla tutuluyor .köpek gibi çalıştım bekarken hanım gelinimiz böyle derken ben bunların eşyalarının taksitini ödedim :) bigun dertleşmek amaçlı patronla anlaşamadıgimizi orda mutlu olmadığımi söyledim.bana dedi çik ozaman işten.bende dedim çıkamam taksitleri ödüyorum bizimkiler tek maaşla ödeyemez.aksamina kocasını aldı geldi kocası bana sen kimsin karıma minnet ediyorsun taksitinizi ödedim diyosun dedi :) ölsem bugünü unutmam ölsem.abimide sevmem zaten tencere kapak birbirini bulmuslar

Aynen canım keske bende uzakta olsam . Benimde annemde yüzüne boyle kimin başı sıkışsa gelip bana anlatır sanki ben napicam

Ben abime onun hicbirseyini anlatmadım olay çıkarda benim üzerime kalmasın diye.ben onada yazdım karar senin kararın sana boşanda demem boşanmada sen bilirsin dedim .o zaman bır sakinleşti .ben sabredeyim dedi :) gitti defalarca ama busefer gitmez yani kovsan gitmez .kendi bilir ister gitsin ister gitmesin.bazen ben bile şaşırıyorum nas ağına girdim diye.ornek gayet normal bir konuşma geçiyor aramizda çocuklarla ilgili bı bakıyorum konuyu abime annemlere falan getiriyor .ve ben defalarca ona bak bana birşey anlatma dedim .kadın takmıyor istediğini söylüyor .ona psikiyatriye gidelim dedim sanada iyi gelir . Vay efendim sen bana delimi diyosun diye kendini yerlere attı böyle bi kadın ozamn anlatma arkadaşım bariz takintilisin işte tedavi ol.abimle gidin onuda söyledim .yok ama bizim hanım gelinimiz tedavi olursa kim bizim hakkimizdan çikicak olmaz oyle

Iyilikten maraz dogar derler canim.. gercekten oyle bencede..

bence engelle abinide onuda kafan rahat etsin

Boşverin. Sizin yerinizde olsam bayramdan bayrama arar sorar görüşürüm o aileyle. Sizin annenize de tam öyle bir gelin müstehak. Oh olsun kusura bakmayın.
Kendi kızını evine sığdırmayıp elin kızına bunları yapan anaya da ana diyemiyorum maalesef

Ben onlardan hiçbirsey istemiyorum portakal isterse dünyayı versinler onlara .ben onu çoktan geçtim

Ben yengemin yönlendirmesiyle anneme söylemedim evet iki kez bana söyle dedi . okadar annem havasını atıyordu bundan sonra hiçbir istediklerini yapmam diye merak ettim ne diyicek acaba dedim .yoksa aptal değilim eger ben istemeseydim o istediği kadar deseydi annene söyle soylemezdim.birde annemin okuma yazması yok wp kullanmayi pek bilmez sadece fotomuzdan tanıyıp arar onuda ablam öğretti zaten ona yoksa onuda bilmiyordu .evet ben kizlariyim onlara yapılan bırak bana yapılmasini zor günümde yanimda bile olmadılar hepsinin farkındayım . oyuzden ben onlardan çoktan umudumu kestim.annem hasta birşey olursa vicdanım rahat olsun .enazindan benim yüzümden olmadı diyebilim

Bende defalarca dedim sana mustehak diye .bigun patlamada yaşadım beni bir evinize bile sığdıramadiniz dedim kadın hatasını kabul etmiyor bile ben rahat dursaymisim her dediklerine göz yumsaymisim .evinde kalıyorum ya ona kpk olmaliymisim .ben birine söz verdim soylemicm diye . bizim kavgadan hemen önce gitmiş birine demiş .abisi diyormuş evine gitsin ben napicam gonderimmi onu .bundan sonra benle annem birbirimize girdik .tabi ben bunu sonradan duydum büyük yemin ettim o kişiye soylemicem diye .planları bir aslında annemle abimlerin .şimdi gelinle kavga etse dibinde biter bana böyle yapıyor diye .inan artık birşey de demiyorum sadece dinliyorum yorum da yapmıyorum genelde .ama bana anlatmaktan bikmiyor

Hic biriyle konusup gorusmeyin basin engeli..
Biz ne yaptik desinler
Gerci boyleleri sucu kendinde asla aramazlar..
Benden uzak durmuyorlarki kapımda bitiyorlar öyle olunca bende kovamiyorum .söylüyorum ağzımla diyorum bak bana anlatmayın diye daha nekadar açık olabilirimki aynilar ne ailem nede gelinimiz tam birbirlerini bulmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…