- 15 Mart 2019
- 1.291
- 4.078
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Haklısın canım .ben çok onunla mesafe koydum arama aslında her defasında yapacağını yapıp geri bana yaklaşmaya calistiEngelle gitsin karpuz
Bu yenge sen ayrılmışken sana yapmadığını koymadı.
Ne diye dinleyip duruyorsun
Annende hak ediyor.
Ben olsam yiyin birbirinizi ete para vermeyin der engeller geçerdim.
Abininde pek farkı yok yengeden .ikisinin iş birliği olduklarini düşünüyorum bazenAbi bu olaylar olurken ne yapıyor? Çay içip çekirdek mi yiyor?
Sanırım öyle saniyorYüz verirsin Ali’ye gelir s… halıya diyorum. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba
Benim annemin resmen ödü kopuyor ondan çocuklari 7 .24 aşağıda evin içine ediyorlar. Biz derdik hadi eve diye çocuklara benle ablama kızardı şimdi kavga çıkaracak susun diyeAcaba bazi anneler neden gelinlerinden bu kadar cok cekiniyorlar, neden onlarin her istedikleri oluyor…
Sanirim oglanlarla alakali. Allahim ne verirsen hayirlisi ile gönlümüze göre ver
Yanlız değilmisizBu model gelinden amcam da var bitane..Kız tek başına tüm aileyi dize getirdi vallahi, aile de herkes ona çalışıyoHepsinin ödü kopuyo ay gelin kızmasın diye, daha leb demeden leblebi alınıyo yani düşünün..Ama mustahak mı onlara evet zerre üzülüyosam, gülerek dinliyorum çoğu şeyi..Sizin aile de hakediyo gibi geldi bana, kendi çocuklarını atıp gitmekle tehdit ediyo abiniz de boyun eğiyo, çok ilginç vallahi..Yapabileceğiniz tek şey uzak kalmak, atsın mesaj engelleyin ya da dinlemeyin.. konuşmaya çalışırsa da ben ilgilenmiyorum bunlarla diyin, bir süre sonra sizden umudu keser.
O çalışmaya karşı 30 yaşında ama tam eski kafa :) evi erkek çevirirmis kadın kocaya çalışmazmis .ama konu istediklerine gelince taş üstünde taş birakmiyorKarisma karpuzzz, valla sen olursun arada kalan…abinle halletsinler ama
Abinde ayni bana kalirsa.. cirkef saygisiz insanlari hic sevmem… yengen tam o tip herhlde hemde yuzsuz. Gitsin calissin birsey istiyorsa.. o kadar calisan kadin salak mi? Yeminle bazilarinin cani nasil bu kadar kiymetli anlamiyorum
Bizimde gelin hanım ailemin evinde beraber yaşıyorlar, ekmek elden su gölden…Benim annemin resmen ödü kopuyor ondan çocuklari 7 .24 aşağıda evin içine ediyorlar. Biz derdik hadi eve diye çocuklara benle ablama kızardı şimdi kavga çıkaracak susun diye
O çalışmaya karşı 30 yaşında ama tam eski kafa :) evi erkek çevirirmis kadın kocaya çalışmazmis .ama konu istediklerine gelince taş üstünde taş birakmiyor
Yengeyi şuraya üye yap da az bize de taktik versin ya bir şöyle kıymetli gelin olamadım yanarım da ona yanarım
Şaka bir yana gerçekten sabırlar diliyorum çekilecek dert değil. Kendi evlatlarını bırakmakla nasıl tehdit eder..?! Hadi bırak git deseniz bence hiçte bir yere gidemez o blöf yapıyor. Siz de uğraşmayın engelleyin gitsin hadsizi.
bacim
Bunlar el ustunde tutulur
Bizimde gelin hanım ailemin evinde beraber yaşıyorlar, ekmek elden su gölden…
ben uzakta yaşıyorum, artık içimden hiç oraya gitmek gelmiyor, senede bir bilemedin üç kez gidiyorum annemlere.
Benim annemde pek birşey söyliyemiyor, gelip bana dert yanıyor gelinin yüzüne “hihi” iyiki uzakta yaşıyorum. Kendimi geriye çektim artık, benim derdim bana yetiyor. Göz görmeyince gönül katlanırmış…
O sesli mesajları direkt abine annene gönder başka birşey yazma. Kendileri dinlesinler saç baş yolsunlar çözsünler ne diye seni aracı yapıyorlar. Sende kafana silah dayamışlar gibi mesajlara cevap veriyorsun görüldü yap bırak.
Yenge de neymiş giderim diye blöf yapıyor belki de gidiyordur gerçekten ama bu aileye binaya bi ferahlık katmaz mı neden bu yönden düşünülmüyor korkuluyor gitmesinden? Bırakın gitsin aramayın sormayın kendiliğinden döner havası söner izleyin. Kadın yolu bulmuş seyirci kanalı değiştirmiyor o da oynamaya devam haliyle.
Iyilikten maraz dogar derler canim.. gercekten oyle bencede..Valla tutuluyor .köpek gibi çalıştım bekarken hanım gelinimiz böyle derken ben bunların eşyalarının taksitini ödedim :) bigun dertleşmek amaçlı patronla anlaşamadıgimizi orda mutlu olmadığımi söyledim.bana dedi çik ozaman işten.bende dedim çıkamam taksitleri ödüyorum bizimkiler tek maaşla ödeyemez.aksamina kocasını aldı geldi kocası bana sen kimsin karıma minnet ediyorsun taksitinizi ödedim diyosun dedi :) ölsem bugünü unutmam ölsem.abimide sevmem zaten tencere kapak birbirini bulmuslar
Öyle yapicam ama tekrar birşey yazarsa onu son kez uyardım bana anlatma ben birşey yapamam dedim .eğer yine yaparsa engellicm uğrasamamIyilikten maraz dogar derler canim.. gercekten oyle bencede..
bence engelle abinide onuda kafan rahat etsin
Ben onlardan hiçbirsey istemiyorum portakal isterse dünyayı versinler onlara .ben onu çoktan geçtimTabii sizin kendinizi koruma mekanizmanız 0 falan olduğu için, "ısrar kıyamet" kendinizi bu olayın ortasına atıp yengenizin söylediklerini annenize, annenizin söylediklerini yengenize tasimissiniz. Halbuki yengenize cevap vermeyebilirdiniz, "kendi kızlarına yapmadıklarını sana yaptılar bak ben hala kirada oturuyorum sen daha ne istiyosun?" Deyip tersleyebilirdiniz, ya da yukarıda da dendiği gibi ses kaydını direkt annenize atabilirdiniz. Ama yok, önce yengenizin sizi yonlendirmesine izin vermişsiniz, sonra da bu şekilde enayi yerine konmuş olmaktan şikayet ediyosunuz. Onlar her zaman böyle kavga edip, sizi kullanıp sonra da can ciğer olmaya devam edicekler. Ve maalesef siz de tıpkı ailenizin yaptığı gibi kendinizi kullandirmaya devam ediceksiniz. Nasılsa "aman karpuzla aramız bozulur, bize tavır koyar" gibi bi dertleri yok, koyamazsiniz çünkü.
Bende defalarca dedim sana mustehak diye .bigun patlamada yaşadım beni bir evinize bile sığdıramadiniz dedim kadın hatasını kabul etmiyor bile ben rahat dursaymisim her dediklerine göz yumsaymisim .evinde kalıyorum ya ona kpk olmaliymisim .ben birine söz verdim soylemicm diye . bizim kavgadan hemen önce gitmiş birine demiş .abisi diyormuş evine gitsin ben napicam gonderimmi onu .bundan sonra benle annem birbirimize girdik .tabi ben bunu sonradan duydum büyük yemin ettim o kişiye soylemicem diye .planları bir aslında annemle abimlerin .şimdi gelinle kavga etse dibinde biter bana böyle yapıyor diye .inan artık birşey de demiyorum sadece dinliyorum yorum da yapmıyorum genelde .ama bana anlatmaktan bikmiyorBoşverin. Sizin yerinizde olsam bayramdan bayrama arar sorar görüşürüm o aileyle. Sizin annenize de tam öyle bir gelin müstehak. Oh olsun kusura bakmayın.
Kendi kızını evine sığdırmayıp elin kızına bunları yapan anaya da ana diyemiyorum maalesef
Benden uzak durmuyorlarki kapımda bitiyorlar öyle olunca bende kovamiyorum .söylüyorum ağzımla diyorum bak bana anlatmayın diye daha nekadar açık olabilirimki aynilar ne ailem nede gelinimiz tam birbirlerini bulmuslarHic biriyle konusup gorusmeyin basin engeli..
Biz ne yaptik desinler
Gerci boyleleri sucu kendinde asla aramazlar..
Valla artik ben oyle yapiyorum.. kardesimÖyle yapicam ama tekrar birşey yazarsa onu son kez uyardım bana anlatma ben birşey yapamam dedim .eğer yine yaparsa engellicm uğrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?