Bir genç kızın diyet günlügü

Ilk olarak kendimi tanitmak istiyorum. 21 yasinda bir ögrenciyim. 163 cm boyunda ve maalesef 78 kiloyum... Daha öncede kk ile diyet deneyimlerim oldu ve tatilin bitmesiyle sona erdi. Bu sefer tatil gelmeden baslamak istiyorum. Yazin sonunda ise en azindan 65 kilo olmak hedefim.
Fakat diyetimi aksatabilecegim bazi onemli noktalar var. Ikinci ogretim oldugum icin yemek saatlerime cok dikkat edemiyorum ve kahvalti yapamiyorum. Sadece ogle ara ve aksam ogunleri yapabilecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günlüğün hayırlı olsun :16:

Ben kalori hesabı yaparak beslenmeni öneririm. İkinci öğretim olduğun için her diyete uyum sağlaman zor olacaktır. Kalori hesabı her saate ve yaşam şekline uyarlanabilir.

Evet ben de daha once kalori hesabi yapmistim zaten. Her diyetin ucu ona dayaniyor. Oyle yapmaya devam edecegim insallah. Sanirim siz de kalori hesabi yapiyorsunuz. Ilginiz icin tesekkurler :)

Kahvalti yapamadigim icin ogle yemeginden once bitki cayi ve yedi tane badem ile baslayacagim yarim saate de yemegimi yerim elimden geldigince resim de paylasacagim :):sly:

Eklentiler

• $1399801087430.webp
    $1399801087430.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 204
Ogle yemegiim arkadaslar...
2 tavuk but
1 kepce bulgur pilavi
Az mi cok mu tam anlamadim ama yavas yavas daha iyi olur insallah :)

Eklentiler

• $1399804157164.webp
    $1399804157164.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 233
1.5 litre su icmek de hedefim. Gunde iki tane bitki cayi tuketecegim onerisi olanlar yazarsa sevinirim :)

Son düzenleme:
Ogle yemegiim arkadaslar...
2 tavuk but
1 kepce bulgur pilavi
Az mi cok mu tam anlamadim ama yavas yavas daha iyi olur insallah :)

Yurtta mı kalıorsun? Tavuklar kıZartılmış sanırım sulu yemek daha çok tercih et bence?:)
Sana önerim 2. Öğretim olduğun için okula gitmeden meyveli yoğurda yulaf ezmesini karıştırıp ye inanılmaz tok tutuyor;) gelince bitki çayı içip yat:)

:)

Evet cok iyi olurdu sulu yemek. Ben de daha cok severim zaten ama oyle bi secenegim yok maalesef :( okulda yedigim zamanlar daha iyi oluyo. :) onerini dikkate alicam alisveris yapmam gerek yulaf ezmesini markette bulabilir miyim acaba.
Bu arada yurtta kaliyorum :)

Aksam yemeginde ince lavasa tavuk durum yedim kucuk bir de ayran. Kayisi ve nektarida biraz once yedim. 1600 civari aldim. Ilk gun icin iyi diyebilirim. Yarin insallah daha iyi olur :p

Eklentiler

• $1399831691856.webp
    $1399831691856.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
Yurtta mı kalıorsun? Tavuklar kıZartılmış sanırım sulu yemek daha çok tercih et bence?:)
Sana önerim 2. Öğretim olduğun için okula gitmeden meyveli yoğurda yulaf ezmesini karıştırıp ye inanılmaz tok tutuyor;) gelince bitki çayı içip yat:)

:)

Bugun markete gidip sut yogurt tek tadimlik cikolata kucuk porsiyon siyet biskuvi filan aldim. Dedigini uygulamaya calisacagim :)

Bugun gune yarim kase mantar corbasi uc kasik patates salatasi ve 1 kutu ligt tek tuketimlik yogurtla basladim arkadaslaaar. Ben diyet yaptigim icin olacak heralde iki gundur kuru kuru yemekler cikiyor. Menude bir de borek vardi amaaa yemedimm :) uc tane sarma yedim itiraf ediyim ama serce parmagimi gecmez. Arkadasim getirmis memleketinden :)

Back
X