Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ıyı akşamlar oğlumu uyutayım şuan pc masanın ustunde ekranı görmeden yazmaya çalışıyorum yapışkan oğlum benım

aynen ve eklerim:

sana bakamıyor galiba akşam yemeklerini bende yiyin derim, olmadı gitmeyin kalın derim. yetmezse apatmanımdan ev alırım, müstakil oturuyorsam sırf bu hobby için apartmana çıkar ev alırım. gelmeyin üstüme çıldırırım

Son düzenleme:

senin iki tane olacak üstelik..
aramakta neymiş gidip evlerine çörekleneceksin
oğluşun başını dizine koyup uyutacaksın
gelinede git kapının eşiğine diyceksin :))

çok pis gaza geldim,eşime diyim hemen bi aile apartmanı yaptıralım şöyle 4-5 katlı,torunlarımı da yanıma alıcam evlendirince kimseye vermem

Sizin gene daha uzun yıllarınız var
Ben napayım
2sene sonra başlar kız arkadaşına çiçek almaya.
Kızı arar öğlen yemeğini yedimi çocuğum diye sorarım artık

Ben napayım

kızı tembihlede terleyince sırtına havlu koysun çocuğun

Ben napayım

o gene neyse, bir de kız seni arayıp da "bugünlerde iştahı yok evde öğünlerini atlamasın" derse problem biliyorsun bu aralar sevgililerin teşviğiyle oğlanı aileye kabul ettirme seremonileri falan var

çok pis gaza geldim,eşime diyim hemen bi aile apartmanı yaptıralım şöyle 4-5 katlı,torunlarımı da yanıma alıcam evlendirince kimseye vermem

bende bu tüp bebelerden sonra para kalmadı
artık düğündeki takılarını alırım öyle ev yaptırırım

o gene neyse, bir de kız seni arayıp da "bugünlerde iştahı yok evde öğünlerini atlamasın" derse problem biliyorsun bu aralar sevgililerin teşviğiyle oğlanı aileye kabul ettirme seremonileri falan var

Parçalarım onu ben

Parkon dua et de daha sevgili iken gelin moduna girenlerden olmasın.

heh bir de onlar var dimi

bu arada aman kızın yanında oğlunun elini tutma. gerçi bana neden elini tutuyorsun deseler "elini de mi tutmayahhğğ" derim

Son düzenleme:
bana o konuları okurken afaganlar basıyor

Sevgili oldukları dakika annenin yerini alma çabaları başlıyor.
Yola çıkacak diye yolluk hazırlayanlar,hastalandı diye çorba yapanlar,evimi temizleyenler
Ayyy,ben oğlanı üniversiteye tek göndermiyciim.
Bende giderim onla

heh bir de onlar var dimi

bu arada aman kızın yanında oğlunun elini tutma. gerçi bana neden elini tutuyorsun deseler "elini de mi tutmayahhğğ" derim

ben kafasını böğrüme basarak yaşarım bee..
el tutmada neymiş..
çocuk nefes alamaz o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…