Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mune kelleleri tek tek aldı,
ben nasıl kaçtım anlamadım ama hala Munenin nefesini ensemde hissediyorum:18:
Kadesa umarım çabuk dönersin

ben iyi tutuyorum inan kendimi. artık öğrendim sadece okumayı. içimden dedim gidecekler. nitekim gittiler

aşkım telefon açmasaydı bomba bir yorumlaaaa mune kellemi alacaktı benimdeeeeeeee thank you ver much my darling

ma beetlem gitti çok üzüldüm yaaaaaaa

ben iyi tutuyorum inan kendimi. artık öğrendim sadece okumayı. içimden dedim gidecekler. nitekim gittiler

Bende tutmaya çalışıyorum da nereye kadar.
Militan ruhuyla hareket ediyorlar bazıları.
Bu kadar körü körüne olmaz ki, hadi sen ne yapıyorsan yapta birde
karşısındakini eleştirip üstten üstten hidayete erin, kurban olun sakalına falan deyince iş çığrından çıktı

ben bulaşmam siyasete falan, bir grup insana fikirlerimi kabul ettireceğim diye güzelim sitemden mahrum edemem kendimi.. herkes bildiği gibi takılsın, çok tın değil.. kıyıdan kıyıdan iyi böyle

valla geçmiş deneyimlerime dayanarak,sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer deyimine göre hareket ediyorum. böyle iyi.

ah görmemişim konuyu, verilmiş sadakam varmış kesin...
"Allah'ım kullarına sapla samanı bir birinden ayıracak kadar akıl ver" diyor ve susuyorum...

Günaydınlar,ceza alan alana kadiş,beetlee,filtrekahve, demşn okudumda aklım mantığım almadı bazı yazılanları umarım uzun değildir cezaları kızların,

Günaydınlar,ceza alan alana kadiş,beetlee,filtrekahve, demşn okudumda aklım mantığım almadı bazı yazılanları umarım uzun değildir cezaları kızların,

Günaydın ablacım.
Akıl alacak gibi değil zaten memleketimdeki insan profili
İnsan yuh artık diyo.
Ben dün bir mesaj yazıp çıktım,işim vardı.
İşim olmasa yüzde yüz bende banlanırdım
Kadişin cezası 5 günmüş,beetle ve filtre kahveninkileri bilemiyorum.

Selam parkonum okudum yazılanları dilim tutuldu resmen neler var diyoruz demi..
Bende mesaj yazıp çıkmıştım akşamda gelmedim zaten eğer olsaydım kesin giderdim bende ..
Kadişin de ceza puanları yükselmiştir herhalde :26: kızlarında o kadar olabilir belki..
Kadişle görüşürsen selamlmı söylersen sevinirim

Beetlenin cezası 1 hafta. Ve daha geçen gün bitmişti cezası.
Filtrekahvenin 3 gün sanırım

Öyle şeyler yazılıyor ki, bırak polemiğe girmeyi insanın küfredesi geliyor.
Akıl alacak gibi değil.

Herkese iyi kandiller bu arada.

Keşke ceza almasalardı sabah okudumda yazılanları aklım mantığım almadı tapınma gibi yazan olmuş hayretlere düştüm
Senşnde kandilin mübarek olsun

Keşke ceza almasalardı sabah okudumda yazılanları aklım mantığım almadı tapınma gibi yazan olmuş hayretlere düştüm
Senşnde kandilin mübarek olsun

Kaç kere söz verdim kendime girmicem o konulara diye, ama olmuyor işte. Hele beetle hiç tutamıyor kendini.
Ceza puanı epey yükseldi bu yüzden.
Teşekkürler ablacım.

Kaç kere söz verdim kendime girmicem o konulara diye, ama olmuyor işte. Hele beetle hiç tutamıyor kendini.
Ceza puanı epey yükseldi bu yüzden.
Teşekkürler ablacım.

Siyaset olunca tutamıyoruz kendimizi işte,farklı görüşler var birde..Beetle hiç altta kalmıyor zaten veriyor veriştiriyor iyide yapıyor da sonu feci oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…