• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ne demek parkonum size kapım herzaman açık :16: mavi bir kürk eşliğinde gelin, isterseniz hep beraber yaşayabiliriz :27: ben ekonomi de yaptırmam size, boğazda yemek de yeriz, wee emzik de kullandırtmam, pazarada göndermem :16:

:1:
Mavi kürklü müdürüm gelecekte Ofisi'm :ssz:sen fazladan bir kürk mü istiyon:28: mavisinden şöle:51:

Eee daha ne ağlarsın parkon hanım, İstanbul'da yaşayan üyelerin listesini yapalım, düşelim yollara, misafiriz sonuçta bize para harcatacak değiller, boynumuzu büker, kız kulesini hiç görmedim, burada birde sosyete pazarı varmış, eminönünde balık ekmek lezzetli oluyormuş der, yolumuzu buluruz:ssz:

Badede orda ama,ona haber vermeyelim:ssz:
O bizden daha iyi boynunu büker:ssz:borçlu çıkartır bizi.::43:

Badede orda ama,ona haber vermeyelim:ssz:
O bizden daha iyi boynunu büker:ssz:borçlu çıkartır bizi.::43:

Yok bade'ye gitmem ben:ssz: içerden haber yollamış, bebemle gelip mune hanımın elini öpeceğiz demiş ama çıkışta gelmedi:50:
Bende ona gitmem, bebem olacak der, masraf ettirdiği yetmezmiş gibi, beşibiryerde takmak zorunda kalırız:30:

Yok bade'ye gitmem ben:ssz: içerden haber yollamış, bebemle gelip mune hanımın elini öpeceğiz demiş ama çıkışta gelmedi:50:
Bende ona gitmem, bebem olacak der, masraf ettirdiği yetmez gibi beşibiryerde takmak zorunda kalırız:30:

Beşi biryerdeyede razı değil:ssz:
Külçe altın istiyomuş:6:

Beşi biryerdeyede razı değil:ssz:
Külçe altın istiyomuş:6:

:30::30::53: olduuuu iyi günler diliyorum ben kendilerine, külçe altın, derken bile çenem yoruluyor, kendileri o külçe altınları isterken bir çırpıda söyleyebildi mi:26:

:30::30::53: olduuuu iyi günler diliyorum ben kendilerine, külçe altın, derken bile çenem yoruluyor, kendileri o külçe altınları isterken bir çırpıda söyleyebildi mi:26:

Daha ortada bebe yokken külçeleri hazırlayın diyodu:30:sen düşün gerisini müdürüm:5:

Size doyum olmaz,ama benim sabah mesai var,yatayım.
Gece rüyamda seni görmem inşallah Mune.
Dün gece beni banladın rüyamda:5:

İyi uykular, aminnnn görme inşallah, korkar uçuk olursun.

Burdan birisi falıma bakıyomus mesela :) öperim onu severim :16::16::16::48::48::48: :) çiçek veririm ona :71::71::71:

:30:
Ofisim nirdesin:9:
Dün kendimizi paraladığımız hatunu görüyonmu:51:
Karar verdim çok safız biz:27:

:30:
Ofisim nirdesin:9:
Dün kendimizi paraladığımız hatunu görüyonmu:51:
Karar verdim çok safız biz:27:

sorma ya, birde milletle zengin-fakir tartışmasına girdik. rezalet :27:

o değil de banlanırsam Cool ile takılırım bir-iki gün sefalet içinde :27:

Back
X