Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Cool hoşgeldin:ssz:
parkon, uyanıklık etme, 2 ayda bir puan düşeceğini bilseniz sizi hiç zaptedemem:51:

Cool hoşgeldin:ssz:
parkon, uyanıklık etme, 2 ayda bir puan düşeceğini bilseniz sizi hiç zaptedemem:51:

Şu forumun en akıllı masum yavrucaklarıyız biz mune:emir_bebek:
Arada. Geyik yapacağımız topiki karıştırıyoruz o kadar:30:
Mazur görseniz o kadarınıda :17:

Pc m yoktu neler olmuş .
Birleştirene kadar canım çıktı.

Ben küçük sevimli tatlı pıtırcık şirinecik olmaktan indirim alamam mı :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam diyordum ki bu gece çok sessizsiniz, kadesa mavi kürkü alıp kaçtı mı diyecekken altta belirdi, mune erken uyarı sistemi mi taktırdınız:51:

Tam diyordum ki bu gece çok sessizsiniz, kadesa mavi kürkü alıp kaçtı mı diyecekken altta belirdi, mune erken uyarı sistemi mi taktırdınız:51:

mavi kürkü kim kaybetmiş ki zavallı kadiş bulsun :14:

yok ablacım parkon nerede ben oradayım uydusu oldum takip ediyorum :55:

Aslında 2 ay uslu duranın puanını düşürseler misal:27:
Güzel olurdu be ya.
Benim puanda 50.
Bayramlara denk gelmeden banlanmamakta fayda var.

Yok öyle bir dünya, aylardır gıkım çıkmıyor, uslu uslu kitap okuyorum, kitap başlıklarından çıkmıyorum, bir bdv'de dolanayım dedim, sonuma bak :27: Üstelik ağır tahrik edilmişim sonradan farkettim :8:

enteresan ve bir o kadar da çarpıcı olan bu topiğin içinde,kendimi kaybetmekten korkmanın endişesi ile mücadele içindeyken nasıl olacakta içimdeki bu geyik yapma arzusuna gem vuracağım..Fevkaladenin fevkinde olan bu topikte, nadide bilgi ve birikimlerimle siz geyikdaşlarımın yolunu aydınlatmak ve içinizdeki o boş konuşma arzusunun karşıkonulmaz cazibesine direnmeden teslim olmanızı sağlamama engel olan nedir ki..sorarım size..(ohbe rahatladım...)

:60: :60:

Mavi kürkü tüylü süslü ablama verdik mune.
O yapay falan farketmez dedi,yeterki tüyü olsun didi:6:
Biz geerçeğini istiyos:2:

Munesavar geliştirin sizde:51: amma dertlendiniz he, puanları biz vermiyoruz siz alıyorsunuz, kadesa öğretmensin öğrencilerin notları meselesi gibi açıklasana şu durumu yahu:ssz:

Şu forumun en akıllı masum yavrucaklarıyız biz mune:emir_bebek:
Arada. Geyik yapacağımız topiki karıştırıyoruz o kadar:30:
Mazur görseniz o kadarınıda :17:

Yaniiiiiiiiiiiiii... Hem de sevgi yumağıyız :17: Yazık bu çocuklara, iki kelam edip demir parmaklıklara yollanıyoruz :55:

Munesavar geliştirin sizde:51: amma dertlendiniz he, puanları biz vermiyoruz siz alıyorsunuz, kadesa öğretmensin öğrencilerin notları meselesi gibi açıklasana şu durumu yahu:ssz:

hemen ama ben o not verebilen öğretmenlerden değilim :6:

şimdi açklıyorum; ilk ban 10 puan sonrası Allah ne verdiyse 100 e kadar yolu var sonra site bize ok kib bay yapıyor :27: 3 aylık ağır hücre cezaları bile varmış öyle diyolla :ssz:

Yok öyle bir dünya, aylardır gıkım çıkmıyor, uslu uslu kitap okuyorum, kitap başlıklarından çıkmıyorum, bir bdv'de dolanayım dedim, sonuma bak :27: Üstelik ağır tahrik edilmişim sonradan farkettim :8:
Senin bdv ye gitmen tehlikeli coolum,
Bidaha bayramlarda gitcez beraber.
Ramazan bayramından birgün önce banlanırsak ertesi gün çıkarız:ssz:
enteresan ve bir o kadar da çarpıcı olan bu topiğin içinde,kendimi kaybetmekten korkmanın endişesi ile mücadele içindeyken nasıl olacakta içimdeki bu geyik yapma arzusuna gem vuracağım..Fevkaladenin fevkinde olan bu topikte, nadide bilgi ve birikimlerimle siz geyikdaşlarımın yolunu aydınlatmak ve içinizdeki o boş konuşma arzusunun karşıkonulmaz cazibesine direnmeden teslim olmanızı sağlamama engel olan nedir ki..sorarım size..(ohbe rahatladım...)

:60: :60:

İlk cümleyi okudum fakat gerisini okumaya yüreğim dayanmadı.:27:
En basit ve net cümlelerle anlaşsak daha iyi oluyor burda.:32:
Geyikteyiz nasılsa:ssz:
Hoşgediniz:42:

Parkon ablam kadesa ablam ve oficce yaşını bilemiyorum ablam olabilirsin okypete ablacım ve mune teyzem sizleri çok özledim yahuu .
Ay anlatsam uzun mesele şöyle bir sene önce benim laptop 4 kere bozuldu değişin dedim yok şikayet etcem dedim yok benden kaçar mı gittim tüketici haklarına gittiö öğrenciyim sınav zamanı mağdur edildim diye davayı açtım 6 ay tüketici haklarından cevap bekledim sonra bunlar beni delirtti bulunduğum ilçenin hakem heyetini ankaraya şikayet ettim işim 1 haftada halledildi çatır çatır paramı geri verdi laptopu aldığım yer. Burunlarından getirdim böyle bir canavarım ben :27: . Bu arada erkek arkadaşım bana laptop verdi eve gelirken geri vermek zorunda kaldım oyüzden şimdi laptopum yok şimdi halamın laptopuna yapıştım. Pazar günü alacağım ama
Neden bunları anllattın dicen bende bilmiyorum. Sınav zamanıydı istanbula dönüp pcsiz kalmanın verdiği stres ve size duyduğum özlem beni saçmalattı

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin bdv ye gitmen tehlikeli coolum,
Bidaha bayramlarda gitcez beraber.
Ramazan bayramından birgün önce banlanırsak ertesi gün çıkarız:ssz:

İlk cümleyi okudum fakat gerisini okumaya yüreğim dayanmadı.:27:
En basit ve net cümlelerle anlaşsak daha iyi oluyor burda.:32:
Geyikteyiz nasılsa:ssz:
Hoşgediniz:42:

ciddiyetinize bir mana veremedimkuzum..zaten bende sınırsız geyik yaptıydım,okuyaydın eyiydi..:27: neyse...hoşbulduk.. :42:

Back
X