Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sen öle zannet bakalım :60:
2 sene evvel wipeouta başvurmuştum biliyonmu nımıssızlar seçmediler bile :15::15:

Helal olsun Hanım,
konuş arkandayım, bunlar bizi xs görünce bir lokmada yutacaklarını sandılar, biz çevikiz, hızlı hareket ederiz, yakalamaya çalışanların elinden çabucak kaçarız:60:
Keklik gibi sekeriz:60:

------
Cool 101'i bilmiyorum, benim tek bildiğim 101 A101:9:

Helal olsun Hanım,
konuş arkandayım, bunlar bizi xs görünce bir lokmada yutacaklarını sandılar, biz çevikiz, hızlı hareket ederiz, yakalamaya çalışanların elinden çabucak kaçarız:60:

------

Benimde öyle :27::27::27:

Abla orda L'ler yarışamaz zaten..Kendimi düşünemiyorum o koca toplar üzerinde atlayıp zıplarken, kesin birini patlatırım :60:

Ne L olanlar yarıştı orada birazda güce bakıyor bu,niye patlacan topları ayol bişcik olmaz :27::27:

Hanım,
Keşke herkes birbirine yakın otursaydı, feci okey oynardık, bende okey ve 51'de iyiyimdir, tavlada da idare ederim:51:

Ne güzel olurdu,okey günleri yapardık,51'i de çok iyi oynarım,hatta eşimide acayip yenerim genelde :27::27:tavladan çakmam kız tavlası biliyorum sadece

101 biliyormusunuz, böyle birbirlerine işliyor işliyor puan yazdırttırıyorsun :31:

Bak onu bilmiyorum işte :1:

Olmaz mı:ssz::ssz::ssz:Ablam yazdan beri 3-4 kilo aldım 40 beden oldum olacağım:30:

Sen hemen veriyorsun ama nevoşşş :27:

Anladım ablam :38::38::38: ama ben o kadar bilmiyorum galiba :26:

Taş takip edeceksin sadece :28:

Hayır yav, izmirdeyim ben :1:
hakkarim 101,51,aznif,domino gibi oyunların oynandığı bi site :9:

Ahahahaha kumarcı olmadığım nereden belli :9:
Rezil oldum ya, hakkaride yaşıyorsunda çok sevdin benimsedin diye hakkarim diyorsun sandım :17:
Ablamlar yazlıkta çok oynarlardı ben onlardan biliyorum :55:

Helal olsun Hanım,

------

Biz de iyi düşeriz..Böyle Löp diye..Düşeceğimiz yeri de iyi biliriz, xs'lerin üzerine:ssz::60:

Bayanlar ben biraz gripliyim de biraz dinlensem iyi olacak :5::5::5::5:

Ahahahaha kumarcı olmadığım nereden belli :9:
Rezil oldum ya, hakkaride yaşıyorsunda çok sevdin benimsedin diye hakkarim diyorsun sandım :17:
Ablamlar yazlıkta çok oynarlardı ben onlardan biliyorum :55:

51 zaten yazlık oyunudur :1: 51 çok oynardık yazlıkta..

Ama hakkarim resmen bağımlılık yapıyor yav..101 ve azniften sonra canlısını oynamak kesmiyor :60:

Back
X