Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Artık çıkıyorum :26: Görüşmek üzere. :3::3::3:

Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence :56:

:53::18::18:Bencede sana katılıyorum benden nohut yemeği pek olmaz:60:

Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta:34:

Ofişte olmasa topiği çıkaramayacağız :1::1:

Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz:51:

Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil:60:

Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsin:4: çocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben:51:

Hiç merak etme müdürüm sıkı takipteyim :52::52:

mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim

cool ve med abla fena sattım dimi :9:

Bide teyze diyor bize kib ledim seni :27::27:

Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence :56:

Med'e kaç gün yeterim yemek babındaaa :27::27:

Canım 38 ile 40 beden arasındayım:38:Oda yazın çok hareketsiz kaldım ondan oldu:17:Bahanem hazır:52:Yemeklerimin çoğunu eşime yediriyorum:9:Sağolsun oda hiç yok demiyor:60:

Nasıl hayır diyebilir ki :D Ben 36-38 dim şuan 38 im sadece :D

Bu topikten iyi bi korku filmi senaryosu çıkar :60:

Yanına gelirsem zorla tıkarım o börekleri senin ağzına, yok öyle s falan:20:

İstesemde olamam hiç s olduğumu bilmiyorum ki :D En fazla 27 olabilirim korkmayın rol yaptım :D
.a.i. ! Salçalı ekmek suratlı seniiiiiiiiiiii:20:

Abla çaktırma ben yırtınsamda 36 olamam :9:

Nasıl hayır diyebilir ki :D Ben 36-38 dim şuan 38 im sadece :D

İstesemde olamam hiç s olduğumu bilmiyorum ki :D En fazla 27 olabilirim korkmayın rol yaptım :D

Abla çaktırma ben yırtınsamda 36 olamam :9:

Gelişme çağındasın sen, ye bişicik olmaz..

(Annem hep böyle kandırdı beni işte :60:
Halim ortada:ssz:)

:60::60::60:

Hanım,
Tari sopa yiyince neden yedim diyor birde, teyze diyor resmen bize:51:
Daha yaşımız kaç başımız kaç:51: sen bir patakla, ben mapusa atarım, mapusun anahtarını da yutarım:60:

Sen bize ara öğünsün abla :56:

Ara öğün niyetine yiyin beniii :60: .60:

Abla senden et çıkmaz yav, dişimin kovuğunu doldurmazsın :60:

Azbişi göbek var oda olmaz mı :60. :60:

Sağol canım:38:Gayet iyisin canım:29:Çok değil tekrar 36 olursun:31:

Nevoş gazı verme tariye şımarıyor sonra :27::27:

:60::60::60:

Hanım,
Tari sopa yiyince neden yedim diyor birde, teyze diyor resmen bize:51:
Daha yaşımız kaç başımız kaç:51: sen bir patakla, ben mapusa atarım, mapusun anahtarını da yutarım:60:

Göstercem ben ona teyzeliği :52::52: tamamdır günde 5 vakit dayağı yer oturur :27: tık mapısa çıkamasın içerden :60.

Back
X