Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Tapuyuda kırışırız senlen :13::13: binayı çıkarızda bunun ruhsatı var bilmem neyi var müdürüm yedirtirmi bize bunu

mona inşallah abla diye bana demişsindir de komple yakarım bu topiği

kesin sana didiiiiii,o anda senden başkası yoktuuuuu

Tapuyuda kırışırız senlen :13::13: binayı çıkarızda bunun ruhsatı var bilmem neyi var müdürüm yedirtirmi bize bunu

kesin sana didiiiiii,o anda senden başkası yoktuuuuu

müdürümü de ortak yaparız, ona teras katını veririz abla nasılsa mavu kürkünü de bize verir, kendisi de teras da boğaza karşı çayını içer
evet bana didi, benim gibi 30'una henüz 10 ay önce basmış, körpecik, gencecik, minicik, tazecik bağyana didi

Evet,itiraf ediyom.Ona didim.

ahanda itiraf da etti

Ama 22,5 yaşındayım,nasıl demiyim ? Saygısızlık olma mı o zaman ?

Müdür cımbızı alacak sanırsam eline..Valla ben bişi yapmadım bu sefer
Yaptıysam da ya kesin uyku sersemiyimdir:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Müdür cımbızı alacak sanırsam eline..Valla ben bişi yapmadım bu sefer
Yaptıysam da ya kesin uyku sersemiyimdir:44:

ben masumum diyorsun yanii

dın çıkmış 9a inmez sekizeee ah meleğim benimmm

ben eminim medim masumdur patronnnn ne olur onu cımbızla çekmeeee koparma bizden

Son düzenleme:
office'le Hanım topiğin tapusunu üstüne geçirirken yakalandınız
office müdüre rüşvet mi veriyorsun
Rüşvetin belgesi olmaz derler birde
Elimizde kapı gibi belge var, kendi klavyesiyle yazmış, teras meras

Hissediyorum bu gece uzun olacak

[video=youtube_share;Ad9fOGsyUms]http://youtu.be/Ad9fOGsyUms[/video]

Ahahha bu ne yav

Cool,
çocukluğuna inelim, gerginliğin sebebini buluruz küçükken hiç aynaya baktığında arkanda beliren kurukafa görmüş müydün

Hayır abla :18: Mutlu bir çocukluk geçirdim ben
Abla ya, kalbe nasıl söz geçirirsin, beynin hayır dediği şeye kalp bastırınca ne tepki verirsin

Hayır abla :18: Mutlu bir çocukluk geçirdim ben
Abla ya, kalbe nasıl söz geçirirsin, beynin hayır dediği şeye kalp bastırınca ne tepki verirsin

Offffff zor bir soru, kalple mantığı dengeleyemiyorsan işin zor, ama ben olsam büyük ihtimalle bir süre ara verirdim, uzak durur mantığım ne diyor bakardım.
Sürekli iç içe olunca duygular ve mantık birbirine karışıyor çünkü. İmkanın varsa bir süre ara vermelisin.

Mantık hep aynı şeyi söylüyor durmadan da kalp ''sussssssssssss ben seviyorum, benim görevim sadece kan pompalamak değil beyiiiin'' diyor :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…