Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

3 tane lipo olsam yine onun gibi olamam, kemiklerimi de törpületmem gerekir..
O yüzden karşılığında o da yollarsa çatlayan ben olurum toli :60:

o zaman sende kadının kalçalısı yemeğın salcalısı dıycen sıyrılcan işin içinde başka caresı yok:27: ıyıce arastırdın dımı doktoru falan amelıyat sonrası ıyılesmen falan nekadar surucekmıs?

o zaman sende kadının kalçalısı yemeğın salcalısı dıycen sıyrılcan işin içinde başka caresı yok:27: ıyıce arastırdın dımı doktoru falan amelıyat sonrası ıyılesmen falan nekadar surucekmıs?

1 senedir araştırıyorum toli..İyileşme süreci hakkında çeşitli söylemler var..Kimi diyor 1 hafta kimi diyor 2 gün..Doktor hemen ayağa kalkacağımı söyledi, ama ödemlerin atılması zaman alacakmış..Yaklaşık 3-4 ay kadar..

Abla bende yaş 33 olduğunda salacam kendimi biyerden.
Vucud kiloya mehilli tutmasam alır başımı gider kilom

Mümkün olsa da yediğinde gitsem :9:
İyi ablacıcıkımmm sen nasılsın :16:

İşte bizim kaderimiz bu pıtırcık..Hep kontrollü olmak zorundayız:31:

İyidir pıtırcık bugünümüze şükür :48:
Med sağlıkla cumartesi gününe uyan inşallah :21:

1 senedir araştırıyorum toli..İyileşme süreci hakkında çeşitli söylemler var..Kimi diyor 1 hafta kimi diyor 2 gün..Doktor hemen ayağa kalkacağımı söyledi, ama ödemlerin atılması zaman alacakmış..Yaklaşık 3-4 ay kadar..

İşte bizim kaderimiz bu pıtırcık..Hep kontrollü olmak zorundayız:31:

hımm umarım sen 2 gunde kalkarsın :34:yahu kızlar takmayın bu kadar kıloları kafaya hem bu kılo olayında genetıkte cok onemlı yanı anne baba dede hala kıloluysa yapıcak bısey yok hem kafaya taktıkca dahada zor olur vermek bı de nedense ben hep tombık kızların daha şanlı oldugunu dusunmuşumdur:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83: ama vallahı oyleler:1:

İyidir pıtırcık bugünümüze şükür :48:
Med sağlıkla cumartesi gününe uyan inşallah :21:

Sağolasın canım:16:

hımm umarım sen 2 gunde kalkarsın :34:yahu kızlar takmayın bu kadar kıloları kafaya hem bu kılo olayında genetıkte cok onemlı yanı anne baba dede hala kıloluysa yapıcak bısey yok hem kafaya taktıkca dahada zor olur vermek bı de nedense ben hep tombık kızların daha şanlı oldugunu dusunmuşumdur:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83: ama vallahı oyleler:1:

O tezi hemen çürütebilirim :ssz:

Bu arada hakkınızı helal edin..Her an kapı dışarı edilebilirim..

medo şimdiden geçmiş olsun canım korkma; benki iki kere bacak; bir meme küçültme,karın germe ve sırt lipo olmuş biri olaraktan:17: senin bacak olayın için en fazla bir hafta sonra diskoya gidersin diyorumm :34: zor değil süreç tek sıkıntı fazla ödem olması

medo şimdiden geçmiş olsun canım korkma; benki iki kere bacak; bir meme küçültme,karın germe ve sırt lipo olmuş biri olaraktan:17: senin bacak olayın için en fazla bir hafta sonra diskoya gidersin diyorumm :34: zor değil süreç tek sıkıntı fazla ödem olması

Sağolasın jelom..Benim canım tatlıdır, korkuyorum işte:5:
Ağrı sızı olur mu ki çok?

Farkındayım..Fazla zorladım şansımı..
İsim vermedene yazim diyorum orası da korku filmi stüdyosu..

orayada yazma bız zımbambelı gıbı okuyoruz ama mune kımın kıme yazdıgını anlıyo napıyo su falına falanmı bakıyo anlamıyorumkı:27:

Sağolasın jelom..Benim canım tatlıdır, korkuyorum işte:5:
Ağrı sızı olur mu ki çok?

tek bacakta sorun olmuyor korkma ben ilk olduğum da kızkardeşim de aynı doktora meme büyütme olmuştum ben hastane odalarını cirit atmıştım o odasın da inliyordu :23: zor değil zaten ağrı kesici ile atlatıyorsun sonrası bol sıvı al unutma ilk 2.ay falan yağlar atılsın iyice

Back
X